strong Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2016 Nejak nam to tu zakapalo Dnes takto sportovo
blam Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2016 (upraveno) Jirko ja mel 0550 zatim jen dvakrat. :-D Jinak ted taham toto skvele rezive a lehke EDC. Moc me prekvapil. Upraveno 24. dubna 2016 uživatelem blam
kilosunky Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2016 (upraveno) BM550 je super, ale lepsi je Ritter (alebo rovno dva).. Upraveno 24. dubna 2016 uživatelem kilosunky
blam Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2016 Souhlasim vsechny jsou krasne. Diky za tip na klip. ;-)
kilosunky Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2016 Jasne, nie je vobec zac a ked aspon troska zvladas anglictinu tak sa s nimi da dohodnut.. Len na ten dotaznik odpovedaju tak po tyzdni, tak sa nezlakni, ze na teba zabudli :-)
Conrad Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2016 http://www.novinky.cz/ekonomika/401440-cech-vyrabi-noze-z-mamutoviny-i-mrozich-klu-zakaznici-za-ne-plati-statisice.html
Juraj11 Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2016 Jirko ja mel 0550 zatim jen dvakrat. :-D Jinak ted taham toto skvele rezive a lehke EDC. Moc me prekvapil. Neboj,to přijde .Griptíka jsem měl taky,štvala mě na něm právě ta váha a ty plastové ručky,připadal mi jak hračka .Ale to co teď Vojta s jedním provedl,tak za mě palec hore to potvrzuji Nad tou Lavou jsem taky uvažoval,ale k tvojemu černýmu sedí lépe Já momentálně uvažuji nad tím fosforovým kirinitem frézovaným a vyplněným barvou,nebo Toxic green
moco Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2016 (upraveno) Neví nějaký místní spyderkář co znamenají tyhle znaky na ParaMilitary 2?Jinak dneska mi byl privezen nový mazel ParaMilitary, akorát jsem nechtěl black, tak jestli si dnes nezvyknu, tak bude na výměnu za klasickou čepel Upraveno 26. dubna 2016 uživatelem moco
warann Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2016 (upraveno) Neví nějaký místní spyderkář co znamenají tyhle znaky na ParaMilitary 2?Jinak dneska mi byl privezen nový mazel ParaMilitary, akorát jsem nechtěl black, tak jestli si dnes nezvyknu, tak bude na výměnu za klasickou čepelPěkná kudla. Jinak jsou to iniciály majitele a jeho syna ("those marks are Sal Glesser's and Eric Glesser's initials"). Sal je majitel, Eric jeho syn, designer. Zdroj třeba tady: http://www.spyderco.com/forumII/viewtopic.php?t=51783 Upraveno 26. dubna 2016 uživatelem warann
moco Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2016 Pěkná kudla. Jinak jsou to iniciály majitele a jeho syna ("those marks are Sal Glesser's and Eric Glesser's initials"). Sal je majitel, Eric jeho syn, designer. Zdroj třeba tady: http://www.spyderco.com/forumII/viewtopic.php?t=51783Díky za osvětu. Jinak je to poradně zpracovaný nožík s akurátními rozměry EDC. Jen pojistka by mi vyhovovala na druhou stranu, abych odjišťoval palcem pravé ruky. Ale to je o zvyku
kilosunky Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2016 Ako uz bolo napisane, su to "podpisy" tvorcov - Sal-a a Eric-a.. K tej poistke, na tu si zvyknes rychlo, je to prudko navykove ;-)
moco Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2016 Není to varianta pro leváky?Koukal jsem na net a co jsem viděl tak to mají všechny mnou shlednuté
jungle Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2016 (upraveno) Neni, paramilitary ma compression lock, ten se odjistuje ukazovakem prave ruky. Chce to trochu cviku, ale je to supr pojistka Upraveno 26. dubna 2016 uživatelem jungle
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se