Návštěvník YPO Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Odesláno 15. září 2017 (upraveno) No na ty debily co občas vozis urcite :-)na ty mám hasící přístroj .... nakonec sem vobjevil a vobjednal to co vlastně chci celou dobu co sem posedlej 1.komplet titan2.genijální vocel3.votevírání vo kapsu4.ložisko5.klip hluboký6.srozumitelná cena čepel je teda na můj vkus dost tlusťoučká .... ale .... ..... snad nebudu nasranej noa navrhul ho Fabrizio ..... vypadá trochu jako Afričan zamlada .... takže je to jasný ... láska na první pohlet Fabrizio Silvestrelli started crafting knives in 1988. Since then he has been able to develop a modelling precision and a totally unique style which allowed him in 2004 to make a living by producing blades.By that time he was already a renowned craftsman and artist and in 2005 he started cooperating with Tecnocut from Maniago which would later produce milestones of the industrial gentleman?s knives.Fabrizio, master knife maker of the Corporazione Italiana Coltellinai (Italian Knifemaker?s Guild) stands out for the elegance and the harmony of his lines. He shapes knives of the highest fashion, neither too artless nor too adorned, always filled with character. Along with Viper he is also showing all his talent in revisiting Italian classics. Upraveno 15. září 2017 uživatelem YPO
Maxel Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Odesláno 15. září 2017 Kudla pjekná, až teda na ten vodkládač na palec, toe děs!No a pán je fuckt celej African
Návštěvník YPO Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Odesláno 15. září 2017 (upraveno) Kudla pjekná, až teda na ten vodkládač na palec, toe děs!No a pán je fuckt celej African to je právě krásný a praktický ... nebude mňe tlačit palec až budu strouhat dřívko .... a hlavně to není ten podivnej háček co maj všechny tydle nože když to chceš vyndat z kapcy *prej to maj patentovaný ... nebo tak nějak Upraveno 15. září 2017 uživatelem YPO
Maxel Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Odesláno 15. září 2017 Jakó jo, praktický to bude fest. Ale na pohled to vypadá trochu jak bobří vocas.
Návštěvník YPO Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Odesláno 15. září 2017 (upraveno) no uznávám, že je to takový nestandardní .... vlastně je divnej i ten tvar čepele .... pro to to asi chci .... a máma má ráda vobří vocas, takže nebude ani moc nadávat Upraveno 15. září 2017 uživatelem YPO
AndyAaron Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Odesláno 15. září 2017 Kudla fakt pekna, jsem zvedavej na prvni dojmy az ti dorazi
Radek124 Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Odesláno 15. září 2017 (upraveno) Těžko říct nakolik má italoafričan ty "bobří destičky" opatentované, ale zrovna v Pondělí mě obdobné řešení otvíráku u "Gold Steal" Black Talon II "na vlastní gatě" moc nenadchlo (dlužno podotknout že ten kudel měl chyb mnohem víc a vážnějších). Ten titanový framelock podle videa vypadá že bude chodit hodně zlehka, takže otevírání bude určitě jednodušší. Ale těžko říct YPO jestli to bude i na šmrdlání dřívek (teda pokud nemyslíš "umělecký batoning") - poslední dobou mi přijde že všecky tydle "akční křiváky" mají výbrus jak sekera, bez ohledu na výrobce... Upraveno 15. září 2017 uživatelem Radek124
Návštěvník YPO Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Odesláno 16. září 2017 s tim koncem musim bohuzel souhlasit... celou noc se mi to honilo v lebce az sem dospel k zaveru ze mi ta cepel silne pripomina cepel z lionsteelu sr ktera je nepouzitelny kopyto ...... objednavku jsem stornoval pac bych to ulozil do suplete nebo vracel coz neni muj styl ..... takze vopucuju spyderco a jede se dal
Návštěvník YPO Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Odesláno 16. září 2017 kristepane já nemůžu mít chvilku klid .... ten mňe teda bere ... ale budu tvrdej
Socom Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Odesláno 16. září 2017 Vypadá moc pěkně. Ten karbon mu sluší a je opravdu lehkej.
Tomi06 Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Odesláno 18. září 2017 To je až neuveriteľne Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Radek124 Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Odesláno 18. září 2017 Čínskej sekáček na maso z akce ve Wallmartu? Nevím proč, ale při pohledu na toho hustého týpka se nemůžu ubránit topgearovskému "Zlý Mirkův Americký bratranec" ...snad mi to ctěný kolega Mirek promine
leebauer Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Odesláno 18. září 2017 Taky mi to tak přijde, že ať bude mít ten týpek v ruce cokoliv, vždycky to bude masakr v perníkový chaloupce.Ale je fakt hustej a pobavil jsem se.
Návštěvník YPO Odesláno 24. září 2017 Nahlásit Odesláno 24. září 2017 OPINEL: nedávno sem si koupil takovou sadičku + outdoor model .... prostě jedenáct nožů dva dny potom sem si objednal nějakou limitku na kterou čekám včéra sem si dal tři piva a dvě flašky vína + to vedro a objednal jednu limitku a jeden paroh .... pro to si jedu zejtra a teď sem objevil N°13 ...... myslím, že máma nerozdejchá až sundám z police její fotky a udělám opinel polici
Mr. Igelit Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Odesláno 25. září 2017 Amík a tři Číňani: Zleva - Kershaw Leek 1660SWBLK, Sanrenmu LAND 9103, Ganzo G732-BK a Ganzo G7531-BK. Je až k nevíře, co k člověku za 200-400 korun doputuje přes půl světa.. Design je asi zřejmej, ale jinak není co vytknout.
Návštěvník YPO Odesláno 26. září 2017 Nahlásit Odesláno 26. září 2017 myslím, že sem to s tou velikostí trochu přehnal, ale von je tak krásnej *zippo pro představu velikosti
Socom Odesláno 26. září 2017 Nahlásit Odesláno 26. září 2017 Tak to je slušný. Pro velkýho chlapa na EDC tak akorát.
moco Odesláno 26. září 2017 Nahlásit Odesláno 26. září 2017 Pánové, kde nebo spíše u koho sehnat dobrej kovanej nůž okolo 5k? Mělo by se jednat o menší pevný nůž do nepohody
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se