jankoxxx Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 robil ti aj tu drevenu? asi mu napisem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 Dělal obě a obě jsou skvělý. Jen teď nevím, kterou dřív Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 No tak som mu uz napisal.. Moj CS Ti Lite uplne bazi po drevenych strenkach... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 Na ten klip jsem myslel, ale přišlo mi, že k tomu dřevu má takový ideálně jetý look Možná by se k tomu dřívku časem hodilo provést komplet stonewash? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 Jo něco takovýho by bylo asi ideální. Tak já se s ním chvíli potěším a pak se domluvíme . A klip na omegy vypadá stejně, tam koupím černej titan. Zatím sem teda našel jen jednoho prodejce, nevíte o nějaký alternativě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 (upraveno) Dělal obě a obě jsou skvělý. Jen teď nevím, kterou dřív Vypadají velmi dobře Kubo. A kdo že je dělal ? Už to vidím http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/57543-mydlinkatm/&do=findComment&comment=2129873Má to jako zábavu,nebo má i nějaké stránky ? Upraveno 26. dubna 2018 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 Jukni na mydlinkovu galerii na knife.cz, ale je pomerne aktivni i tady. Koneckoncu ma post o jedna nade mnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2018 Me mydlinka prave dodelal Victorinox Trooper. Z tohodle: udelal tohle: Tu Slezskou orlici jsem tam nechal dat proto, abych nezapomnel odkud jsem (Ja jen aby to nekdo nemel za nejaky nazi symbol.) Mydlinka je proste borec, komunikace a spoluprace s nim je na 1* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2018 Spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2018 Me mydlinka prave dodelal Victorinox Trooper. Z tohodle: udelal tohle: Tu Slezskou orlici jsem tam nechal dat proto, abych nezapomnel odkud jsem (Ja jen aby to nekdo nemel za nejaky nazi symbol.) Mydlinka je proste borec, komunikace a spoluprace s nim je na 1* Me mydlinka prave dodelal Victorinox Trooper. Z tohodle: udelal tohle: Tu Slezskou orlici jsem tam nechal dat proto, abych nezapomnel odkud jsem (Ja jen aby to nekdo nemel za nejaky nazi symbol.) Mydlinka je proste borec, komunikace a spoluprace s nim je na 1*Kluci a dělá mydlinka i střenky ze dřeva ? Potřeboval bych střenky na velký nůž /mačetu/.Dub či jasan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2018 Bohušu ty dřevěné střenky na mých fotkách jsou od Mydlinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2018 (upraveno) Většinu jsem právě viděl plastovou,či jiný Hi-Tech materiál,proto jsem se raději ptal,děkuji. Upraveno 27. dubna 2018 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2018 ... ta dřevěná střenka na RAT2 byla premiéra jinak se jede hlavně G10 nebo totan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2018 ... ta dřevěná střenka na RAT2 byla premiéra jinak se jede hlavně G10 nebo totan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2018 Lze podle staré střenky vyrobit novou ? Materiál asi dub či jasan ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2018 ... omluva za dubl, jsem téměř mimo signál a píšu na tatrance Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2018 Lze podle ní chytit alespoň díry a obrys. Ale nejlepší je se chytat ocelových příložek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2018 Ten na vrchu je Benchmade 765, pod ním je LionSteel RoundHead a na spodku je CKF PeaceDuke..kua lionsteel proste noze vie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Pecka! Kdyby ses toho černýho krasavce plánoval zbavovat, SZ-me Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se