Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To vypadá jako ta mcusta, co jsem na Velikonoce ztratil. Trochu mne tím provokuješ  :fyou:  Zkusil jsem jako náhradu černýho damaškovýho šalota, není špatnej, ale ten damašek působí spíše dojmem laku než ta strukturně výrazná čepel mcusty. Celkově černá šalota je supr, nesvítí v kapse tmavých jeans, ale tu mcustu asi budu muset stejně koupit znovu.

post-19610-0-61857700-1525376270_thumb.jpg

Odesláno

Chlapi mám otázku, ak máte zavretú Mcustu "chodí" Vám v rukoväti čepeľ, dá sa s ňou hýbať ? Je tam vôľa smerom k otváraniu čepele ?

Dík

Odesláno

Chlapi mám otázku, ak máte zavretú Mcustu "chodí" Vám v rukoväti čepeľ, dá sa s ňou hýbať ? Je tam vôľa smerom k otváraniu čepele ?

Dík

myslis, kym preskoci ako keby ten lock a otvara sa?

tak ano, asi 3mm

Odesláno

myslis, kym preskoci ako keby ten lock a otvara sa?

tak ano, asi 3mm

áno presne to je ono, dík za info  :notworthy:

Odesláno

Dík

A toto bol jeden z dôvodov, prečo som sa Mcusty zbavil.. Normálne tam vôľa nemá byť..

Odesláno

Harwey, to me prekvapuje, ze na Massdropu. K nozum vetsinou pisou, ze z duvodu povahy zasilky nedorucuji mimo USA...

islo to cez UK cez vazeneho kolegu, vsetko OK, bez problemov

A toto bol jeden z dôvodov, prečo som sa Mcusty zbavil.. Normálne tam vôľa nemá byť..

viem, ze to moze vadit, prekazat, do suflika ale bude dobry:)
Odesláno

Tak má byť, alebo nie ?

Teraz som z toho trochu zmetený...

Odesláno

Já teda u Mcusty žádnou vůli nemám...

attachicon.gifmcusta.JPG

ak ju máš zatvorenú tak nedokážeš jemne hýbať čepeľou smerom ako keby si chcel otvoriť nôž ???

Odesláno

ak ju máš zatvorenú tak nedokážeš jemne hýbať čepeľou smerom ako keby si chcel otvoriť nôž ???

Ne, ani trochu. Nehne se.

Odesláno (upraveno)

Ne, ani trochu. Nehne se.

Holt nemáš žádnou vůli. To je v pytli.HaHa.

Upraveno uživatelem leebauer
Odesláno

Mě se taky ani nehne, asi je to trochu kus od kusu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...