lazy Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Odesláno 3. května 2018 To vypadá jako ta mcusta, co jsem na Velikonoce ztratil. Trochu mne tím provokuješ Zkusil jsem jako náhradu černýho damaškovýho šalota, není špatnej, ale ten damašek působí spíše dojmem laku než ta strukturně výrazná čepel mcusty. Celkově černá šalota je supr, nesvítí v kapse tmavých jeans, ale tu mcustu asi budu muset stejně koupit znovu.
rooosta Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Odesláno 10. května 2018 Chlapi mám otázku, ak máte zavretú Mcustu "chodí" Vám v rukoväti čepeľ, dá sa s ňou hýbať ? Je tam vôľa smerom k otváraniu čepele ?Dík
Harwey Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Odesláno 10. května 2018 Chlapi mám otázku, ak máte zavretú Mcustu "chodí" Vám v rukoväti čepeľ, dá sa s ňou hýbať ? Je tam vôľa smerom k otváraniu čepele ? Díkmyslis, kym preskoci ako keby ten lock a otvara sa? tak ano, asi 3mm
Lion Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Odesláno 10. května 2018 (upraveno) Ano, je tam vůle. Harwey: hustý... druhá žlutá, kdes kupoval? Upraveno 10. května 2018 uživatelem Lion
rooosta Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Odesláno 10. května 2018 myslis, kym preskoci ako keby ten lock a otvara sa?tak ano, asi 3mmáno presne to je ono, dík za info
Harwey Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Odesláno 10. května 2018 Harwey: hustý... druhá žlutá, kdes kupoval? diky, na massdrope
AndyAaron Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Odesláno 10. května 2018 Harwey, to me prekvapuje, ze na Massdropu. K nozum vetsinou pisou, ze z duvodu povahy zasilky nedorucuji mimo USA...
kilosunky Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Odesláno 10. května 2018 Chlapi mám otázku, ak máte zavretú Mcustu "chodí" Vám v rukoväti čepeľ, dá sa s ňou hýbať ? Je tam vôľa smerom k otváraniu čepele ?DíkA toto bol jeden z dôvodov, prečo som sa Mcusty zbavil.. Normálne tam vôľa nemá byť..
Harwey Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Odesláno 10. května 2018 Harwey, to me prekvapuje, ze na Massdropu. K nozum vetsinou pisou, ze z duvodu povahy zasilky nedorucuji mimo USA...islo to cez UK cez vazeneho kolegu, vsetko OK, bez problemovA toto bol jeden z dôvodov, prečo som sa Mcusty zbavil.. Normálne tam vôľa nemá byť..viem, ze to moze vadit, prekazat, do suflika ale bude dobry:)
rooosta Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Odesláno 10. května 2018 A toto bol jeden z dôvodov, prečo som sa Mcusty zbavil.. Normálne tam vôľa nemá byť..Tak má byť, alebo nie ?Teraz som z toho trochu zmetený...
kilosunky Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Odesláno 10. května 2018 Tak má byť, alebo nie ?Teraz som z toho trochu zmetený...U Mcusty je to asi bežný jav, ale u zatváracích nožov ako takých by to byť nemalo..
Honza.manta Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Odesláno 10. května 2018 Tak jsem si tu Mcustu s ebenovými střenkami objednal taky. Že já sem sakra lezu!
Waya03 Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Odesláno 10. května 2018 (upraveno) Ty ebenový střenky jsou super! Sám mám MCUSTA MC 79D. Upraveno 10. května 2018 uživatelem Waya03
Tittus Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Odesláno 10. května 2018 Já teda u Mcusty žádnou vůli nemám...
rooosta Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Odesláno 10. května 2018 Já teda u Mcusty žádnou vůli nemám... mcusta.JPGak ju máš zatvorenú tak nedokážeš jemne hýbať čepeľou smerom ako keby si chcel otvoriť nôž ???
Tittus Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Odesláno 10. května 2018 ak ju máš zatvorenú tak nedokážeš jemne hýbať čepeľou smerom ako keby si chcel otvoriť nôž ??? Ne, ani trochu. Nehne se.
rooosta Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Odesláno 10. května 2018 Ne, ani trochu. Nehne se.tak to máš niečo zle, kedže tam má byť vôľa
leebauer Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Odesláno 10. května 2018 (upraveno) Ne, ani trochu. Nehne se.Holt nemáš žádnou vůli. To je v pytli.HaHa. Upraveno 10. května 2018 uživatelem leebauer
prischera Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Odesláno 10. května 2018 ak ju máš zatvorenú tak nedokážeš jemne hýbať čepeľou smerom ako keby si chcel otvoriť nôž ???Mě se taky ani nehne, asi je to trochu kus od kusu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se