bandicoot Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2018 Jako nožomil bych tomu vytknul asi hlavně dosed ostří do dřeva střenky, možná i obyč ocel a málo herzů, ale je to moc milej lehkej nožík, celkem dlouhej takze i použitelnej a je to krásnej dárek od někoho, kdo mě zná.Jako kancl EDC obstojí, celkem mi chyběl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2018 Jaké máte skutečnosti s dodací dobou od JPknife? Tak po více než dvou měsících mi Mcusta dorazila. Japonci jsou marní. Ale čekání se stejně vyplatilo. Damasková čepel zabalená v ebenu je dech beroucí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2018 Ukááž... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2018 Jo, kdyz to mas, tak to ukaz! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2018 Ebony boy.Totálně špatné světlo a mobil = sebevražedná kombinace a nožík dost dehonestuje. Ale ustupuji nátlaku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 Hezkej kudlifuk.Dva měsíce je tedy dost,ale asi chvíli vydrží,co?Líbí se mi tenhle tvar.Tím se dá i něco uříznout.A né ty dyzajnový nudle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 Já nevim, mi to furt přijde takový fórový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 Děkuji za fotočky, eben a damašek z dobrý dílny, to nemůže dopadnout špatně. Ať slouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
auster Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 (upraveno) ...a ešte by to chcelo zelené rolády Sorry za OT, ale nevíš, kdo vyrábí tyhle boxery? Upraveno 14. července 2018 uživatelem auster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZLOjasna Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2018 aster - set na mojej foto je od burn knives, celkom dobrý výber majú tu https://www.pvk.vegas/Custom-Knuckles-s/322.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2018 honzo daj este nejake foto na dennom svetle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 21. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2018 Cestou necestou... pevný parťák na trip... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 honzo daj este nejake foto na dennom svetle Nestíhám a navíc teď ve Švajcu ji preventivně nemám. Jedna rychlovka v autě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2018 Nějaké doporučení na obranný/bojový zavírák? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2018 Obranný/bojový zavírák? Kup si za pár kaček kasr a nové tenisky, ve kterých se Ti bude dobře utíkat...Jako poslední instanci si v sebeobraně dovedu představit snad jenom drápy ala Civilian/Matriarch (opět v kombinaci s útěkem), ve všech ostatních situacích nůž jenom zbytečně eskaluje konflikt - nemluvě o riziku že protistrana pak může pod záminkou "nutné obrany" použít cokoliv. Pro odstrašení ("takypejskaře" nevyjímaje) už dnes líp funguje teleskop. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2018 Nějaké doporučení na obranný/bojový zavírák?hele o tom zrovna něco vím když du na špacír tak si beru city stick: https://www.coldsteel.com/city-stick.html noa když du práce tak si beru sprej na medvědy: https://peprove-spreje.heureka.cz/sabre-red-peprovy-sprej-na-medvedy-s-pouzdrem/ ...... a pak ty běžecký boty co radí radek nejsou taky od věci, ale to zas nebudeš moct nosit RW ....... tak asi ten sprej ...... s tím vytlučeš celou hospodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2018 hele o tom zrovna něco vím když du na špacír tak si beru city stick: https://www.coldsteel.com/city-stick.html noa když du práce tak si beru sprej na medvědy: https://peprove-spreje.heureka.cz/sabre-red-peprovy-sprej-na-medvedy-s-pouzdrem/ ...... a pak ty běžecký boty co radí radek nejsou taky od věci, ale to zas nebudeš moct nosit RW ....... tak asi ten sprej ...... s tím vytlučeš celou hospodu Tu hůl beru, bude se mi hodit k novému klobouku, co planuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 5. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2018 Nějaké doporučení na obranný/bojový zavírák? Podle mě by Zero Tolerance 0300 mělo splnit účel :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 5. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2018 bud 0200 nebo espada ;-) ja nosim uz leta 0200, precejenom do kanclu se hodi vic :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 5. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2018 Na obranu naozaj teleskop/kasser.. A ak nôž, tak vraj je na to super karambit s očkom na ukazovák na prdelke a zubatou čepeľou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se