warann Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Tyhle dva lezi na stole prede mnou, jeden muj a jeden synuv. Jen nevim, ci je ta kukla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Počkej. Ty mas doma v obejvaku na stole koženou kuklu? Tvl nejsem si tím společným pivkem už tak jistej. Letlampu a kleště doufám necháš doma.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 (upraveno) Modrá Ústřice Upraveno 5. dubna 2020 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Nebylo receno, ze ta kukla je moje. Ackoli, po pravde je. No, to uz je jedno, kazdopadne jsem fotil jen cast stolu a uz vubec ne to, co je v uloznym prostoru. Tak treba namatkou malej upgrade. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 No tos to nevylepšil kamaráde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Tak jsem si vyskládal na stůl těch pár svých kudliček, abych si řekl, co chci dál. Určitě tam chybí pořádnej pevnej nůž, už se koukám po něčem od TRC knives, pak Sebenza 31 jsem na čekačce..no a ještě jedno ZT by mě asi taky potěšilo..asi velkej sinkevich.. Ukažte taky Potřebuješ ještě motýlka, ten Ti tam chybí ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Potřebuješ ještě motýlka, ten Ti tam chybí ;-)To jsem zkoušel teď u kamaráda a to bych si ty prsty ufiknul nejmíň tři. To samý vystřelovák...do tejdne bych měl díru..v lepším případě ve stehně.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Se jeden snazi, ale ze by se zavdecil, to ne. Ten stul zas neni bezednej a navic je tu dost fakt nudnejch veci, takze asi posledni pridavek (btw made by Mydlinka). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Můj dětský sen Dá se tím něco trefit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Da. Ale obcas to leti uplne...blbe. Coz nebude chyba praku, ale strelce. Jinak tohle je detska verze = synova. Kazdopadne paradne udelana hracka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Zajímavý. Další kokotina co ještě nemám. Vyzkouším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Tak jo, měl jsem pocit, že skoro nic nemám, ale něco se najde. Ještě někde běhá malá RATka ve dřevě, co nemůžu najít a jeden kousek je na cestě... Mcusta je asi na prodej, kdyby jí někdo chtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Díky. Hustej je ten zabiják vpravo. Kolem toho bych chodil strachem obloukem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 (upraveno) To je nakej neck, co sem koupil od Frantika asi pred deseti lety. Nikdy jsem ho nikde nemel, ale rad ho pouzivam pri foceni jako doplnek . Btw Fortisky maj 35mm, jen pro predstavu "velikosti" Upraveno 5. dubna 2020 uživatelem prischera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Ty Fortisky jsou šupa btw... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Zajímavý. Další kokotina co ještě nemám. Vyzkouším.Ja si to chtel vzdycky vyrobit, mel jsem doma tolik nasbiranych klacku, nejakou kuzi, ale furt mi chybela letecka guma. Tak sem vyrabel flusacky a strilel plody z hlohu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 (upraveno) ...Ja nakonec zjistil ze nejlip se da riznout houska s Opinelem (YPO vedel co dela), Tu Laguiole zavidim, je to jeden z nozu co musim jednou zkusit. Upraveno 5. dubna 2020 uživatelem zceyee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Tyjo, dawe, bbh má slušný marketingový dárečky. A jinak je to jasný, pevná kudla je nutná, i kdyby to byl jen levnej real steel http://www.noze-nuz.com/real-steel/RS3725.php. Přece si při dělání třísek nebudeš mlátit polínkem do zavíráku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Jak jsou na tom čeští výrobci Mikov a KDS Sedlčany? Má smysl něco pořídit jakože domácí značka, historie... nebo ne? Vystřelovák Mikov predátor, Tábornický od KDS.. i kuchyňáky mají vyloženě levné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 (upraveno) ... tak mi to nedalo a blejsnul jsem šuplík v práci. Toho levýho jsem si přinesl v kapse p.s. za mě Mikov jedině ze sentimentu. KDS v kuchni nenahraditelný, pokud s tím žena řeže buchty na plechu, žíly mi to netrhá p.s.2 Vinoxy ani moc nenosím, ale prekérka nastane, když nějakej rozeberu, tak abych se mohl kdyžtak mrknout, jak to mají poskládaný Upraveno 6. dubna 2020 uživatelem mydlinkaTM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se