warann Odesláno 11. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2020 Mám, ale to byly krušné začátky, výsledek sice vypadá dobře, ale jako lžíce se nedaly moc používat. To je fuk, ne? Ačkoli první koryto bych sem taky nedával. Teď už to docela ujde a díky náčelníkovi to už i docela obstojně vypaluju. A aby se neřeklo, že jsem úplně OT moje aktuální sestava, vlastně nic extra, ale v podstatě vyhovuje, a až se vrátí od Vojty RATka, bude to komplet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 11. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2020 Tak jsem díky množství volnýho času objevil další, pro mě novou, zábavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 11. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2020 Dnes na opékání buřtů Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 11. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2020 Tak jsem taky něco blejsknul...;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 Než mi přijde ultimátni zombie killer Artisan z vylepsovaci kůry,tak obyčejná čínská kudla Rough Rider.Uhlikovka,celuloid,mosaz.Vyborny nůž za par stovek.Velice pevný,nadherne cvaká a je velký.Velmi pěkně vyrobený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 Dakujem za vsetky rady a prispevky. Zuzil som vyber na: 1. Real Steel T109 Flying Sharkhttp://www.noze-nuz.com/real-steel/RS7821.php 2. Bestech Scimitarhttp://www.noze-nuz.com/bestech/BTKG05A2.php Sandvik 14C28N vs D2 - co je lepsie? Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chloupek Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 Každá je úplně jiná, sandvik nabrousíš mnohem snadněji než D2 (třeba i o neglazovaný spodek talíře), vydrží použitelný vcelku dlouho, ale výrazně méně než D2, je odolnější proti korozi - D2 už na nabroušení vyžaduje víc úsilí, ale ostří vydrží mnohem déle ostré, musíš o ni pečovat víc něž o sandvik, ale není to jako s uhlíkovkou, v zásadě stačí očistit a otřít, ale dříve či později bude patinovat. Z vybraných bych jako jediný nůž vzal scimitara Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 Dik.Jo, ten Scimitar sa mi paci. Aj Swordfish...Akoze ta D2 zhrdzavie? Pise sa on nej ako o polonehrdzavejucej oceli. Na brusenie planujem zobrat Lansky sadu aby som mohol kuchynske noze brusit. Zvladne to aj tu D2? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chloupek Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 Je to nástrojová "polonerezová" ocel, když se k ní budeš chovat slušně, tak nezrezne . Je to vždy něco za něco, za menší peníze drží ostří srovnatelně s CPM ocelemi, ale je křehčí a méně koroziodolná. Tenhle lansky je spíš na průběžné udržování a občas bude třeba nůž nabrousit, na D2 by to mělo stačit. Kdybys kupoval sadu s brousky, vydrží dýl a brousí líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chloupek Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 už dlouho jiné nenosím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 Dik.Jo, ten Scimitar sa mi paci. Aj Swordfish...Akoze ta D2 zhrdzavie? Pise sa on nej ako o polonehrdzavejucej oceli. Na brusenie planujem zobrat Lansky sadu aby som mohol kuchynske noze brusit. Zvladne to aj tu D2?D2 je super. Ale aj tam su samozrejme rozdiely. Jedna D2 zhrdzavie na morskom vzduchu, druha nie. Lansky mam, neodporucam. Odporucam Shapton ceramic kamene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 ZT a spekacky na zahradě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 https://www.youtube.com/user/savygirlswag/videos no zavíráky otevírá krásně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 Borci mam tady bajonet z dedictvi po dedovi, tak kdyby mi nekdo poradil za kolik ho muzu prodat. No nic, mam ho leta doma a zajimalo by me, co je to zac. Dikes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 Přijde mi to jako bajonet na Mauser M 98 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 Pokud to nemá historickou hodnotu, tak bych to neprodával. Nic moc za to nebude a hlavně, pokud je to po dědovi, tak bych radši dal ledvinu než prodávat:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 @runner - z me strany ne prilis povedeny pokus o vtip, resp. narazku na obdobne formulavane dotazy v hodinkove sekci. Prodavat samozrejme nechci, jen me zajima co to je + doba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 Puvodne celkem nudny Victorinox Trooper. Upravy delal samozrejme Mydlinka (strenky a stonewash), kdo jinej? Zase jsem ho po case provetral. P.S. A neni to nemecka slepice, ale slezsky orel, kdyby chtel nekdo rejpat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 Bajonet K98,nepuvodni střenky,chybí zámek na nasezeni na pušku.Jsou jich mraky i s pochvami. Cena mizivá,osobní určitě větší Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 Bajonet K98,nepuvodni střenky,chybí zámek na nasezeni na pušku.Jsou jich mraky i s pochvami. Cena mizivá,osobní určitě větší Sent from my iPhone using Tapatalk Jasně, díky, už jsem to podle toho předchozího postu taky našel. Střenky jsou měněný, resp. tam nebyly žádný. Jinak jak jsem psal, o ceně jsem neměl iluze, ale zajímalo mě, co mám doma :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se