jovani Odesláno 28. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2020 Kizer Uprising Ki4491A2, vyzera slubne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrLBC Odesláno 28. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2020 Tak nakonec zvolen a dnes doručen Kershaw Leek - vypadá to na dobrou volbu, krásně čistý a hladký nůž - nedrbu s ním kapsy apod. Díky za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noro.svk Odesláno 28. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2020 Boker+ & Volvo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chloupek Odesláno 29. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2020 (upraveno) 2noro.svk Kdysi jsem ho měl. Za mě by to byl perfektní slipjoint, kdyby boker tam moc nezprasil provedení.(čepel nešla kvůli tvaru patky a přítlaku páky otevřít skoro ani rukou, natož kolíčkem, šroubky zdrbaný, šroub čepu byl navíc asi nakřivo a silou narvaný, G-10 byla zubatá a střenky nelícovaly). Možná se to zlepšilo, jak je na tom ten Tvůj - chod, čepele, pojistka, střenky a šroubky ... díky Upraveno 29. května 2020 uživatelem chloupek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noro.svk Odesláno 29. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2020 Ahoj môj je v pohode, boker ma kolisavú kvalitu, treba vyberať osobne v kamennom obchode. Oceľ C440 má boker dobrú ,som sňou spokojný. Kus som si ho upravil , odbrúsil količek na otváranie aj tak sa nim zle otváral ,chcel som dvojručne otváranie a slipjont , že ak nám zakáže EU, jednorúčné nože s poistkami a vybrúsil malý oblúčik na ostrí , aby sa lebšie brúsilo ostrie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chloupek Odesláno 29. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2020 jj, s bokerem mám bohužel nejednu zkušenost kolíček tam býval šroubovací právě proto, aby se dal podle pozřeby sundat, o 440C u bokera trochu pochybuju, ale zase se snadněji brousí ... tak ať dobře slouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noro.svk Odesláno 29. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2020 Količek šrobovací mali prvé verzie ,teraz je už nitovaný ,musel som ho odbrúsiť, mňa zaujal ten nôž jednoduchou konštrukciou a dobre sedí v ruke. Čo sa týka ocele C440 mám v nej 5 bokerov a je vpohode . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 30. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2020 Dnešný kamoš - Benchmade 558 Mini Doug Ritter S30V.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 30. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2020 před 21 hodinami, noro.svk napsal: Tu fotku moc nechapu, ale lip to bohuzel nenabrousis pokud chces dodrzet uhel. Pokud nechces, stravis nad tim pul dne, bude to esteticky ok ale nebude to tam rezat. Tohle je naprosto ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noro.svk Odesláno 30. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2020 (upraveno) Na tej fotke vidno ,časť kolíka na otváranie čepele , ktorý som odbrusil , bol nanitovaný, to čo je zakrúžkované červene, bolo planované urobiť na ostrí malý vybrus, fotka je už staršia ,ktorý vidno na fotke vyšie, ako už urobený, vybrusil som to flexkou z Lidla na malých otáčkach. Upraveno 30. května 2020 uživatelem noro.svk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 30. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2020 Jo tak, chapu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 31. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2020 Moji dnešní dva společníci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 1. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2020 Ach jo...brambory se s tím škrábou dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 1. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2020 Přebroušeno a nachystáno k použití. Skoro mačetu jsem našel asi před rokem v lese a kershaw tahám pořád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 1. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2020 (upraveno) Nechce někdo limitku chronomagu? (než to hodím do inzerce) Upraveno 1. června 2020 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 1. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2020 před 1 minutou, Dokusan napsal: Nechce někdo limitku chronomagu? Co to stojí prosimtě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 1. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2020 Je fuč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 2. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2020 V 30. 5. 2020 v 19:18, kilosunky napsal: Dnešný kamoš - Benchmade 558 Mini Doug Ritter S30V.. Super, taky jsem ho mel, ve zlute barve, lituju ze jsem ho prodal. I kdyz Benchmade uz ted dela (mini) Freek, tak original je original Tady muj mini freek a caly 3. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 2. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2020 před 18 hodinami, Dokusan napsal: Je fuč No limitka se (aspon zatim) proda dobre. Mne naopak trochu prebejva ten Uncovskej. Vlastne mi na nem nic nevadi, ale nejak jsme si nesedli, proste nepreskocila jiskra. Takze jsem uplne zaponnel, ze ho mam a az vcera kdyz jsem videl tvou fotku, tak jsem ho hned zacal hledat. Nastesti byl na spravnym miste, v supliku, kde jako obvykle necinne lezel. Takze budu muset rozmyslet co s nim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 2. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2020 Super, taky jsem ho mel, ve zlute barve, lituju ze jsem ho prodal. I kdyz Benchmade uz ted dela (mini) Freek, tak original je original Tady muj mini freek a caly 3. Noo, tento môj je tiež origo v žltej, takže to pokojne môže byť aj ten tvoj bývalý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se