Dokusan Odesláno 21. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2021 Tak jsem se štěstím (losovacka) pořídil další nůž od Uncovskeho. Těším se až dorazí. Foto Uncovsky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 24. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2021 Hodím sem tip na jeden black friday. Mají moru za dorbý peníze, ale už toho nemají moc. Bral jsem tam forresta před cca měsícem do 500,- ale ten už není. Nicméně companion za bratru 215,- imho taky není blbej Nad litr je pošta do PPL parcel shopu zadara... https://www.runforest.com/cz/search?brand=Morakniv&page=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 24. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2021 Hledam zavirak - musi bejt hubenej a lehkej a mit deep pocket klip hodne deep, aby kudla vubec nekoukala. Velikost cepele kolem 8cm. Hledam skvelou ergonomii. Libil by se mi Para 3 kterej ma ve verzi s pojistkou compression lock tu nejhlubsi variantu spyderco klipu co znam, ale furt ne dost hlubokou, ale mozna ho zkusim. Jenze Para 3 ma asi az moc kratkou cepel a navic uz mam 2 jiny spyderca, tak by to chtelo neco jinyho. Jako ultralehkej EDC na kolo mi slouzi kabar dozier, ale klip je k nicemu a ergonomie taky neni stoprocentni. Chci cepel videt, takze zadny cerneni. Bez zubu. Nechci uhlikovky, jen nerez. Myslim, ze tomu hlavnimu, co od ergonomie cekam, a to aby ruka vedela kam nesmi, pomuze flipper, ktery bude v otevreny pozici hodne trcet. Takze hledam neco s flipperem, i kdyz neni nutny - viz Para 3. Aspon jedna strenka by mela byt z neklouzaveho materialu. Mel jsem kdysi Shallota a vratil jsem ho hned - klouzava svine. Sog slimjim z Tchaj-wanu bude asi podobnej pripad. Nesmi to bejt nuz z CLR, takze vypadava treba jinak zajimavej sog ultra xr. Kershaw - tvarove se mi libi Dividend, ve verzi composite ma idealni klip, ale D2 a obe strenky z aluminia me nelakaji. Link olive aluminium uz ma nerez a furt dobrej klip, ale uz je tezsi a ma alu strenky. Bareknuckle podobnej ZT ma idealni tvar a proporce, ale klip neni dost deep, a strenky alu, takze to neni spravna volba. Zancudo by me neurazil, ale chybi klip, jakej potrebuju. Pojistka je mi jedno, ale nemam frame lock, tak bych ho preferoval. Asi nechci automaty -ao, ale prezil bych to. ZT jsou nad ocekavany budget 2-4litry. Neveda kudy kam jsem objednal ANV z100. Asi nebude uplne hubenej. Napada vas neco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 24. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2021 Marku, to, co skoro po roce bez brouseni tenhle 80g cinan umi bych nikdy neveril. A tak nejak splnuje i Tve pozadavky. Je to muj nejsubtilnejsi nuz, a vlastne uz dlouho zadny jiny, az na vyjimky nenosim. Civivi Chronic pozn. foto pujcene z webu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 25. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2021 Vím že další Spyderco asi ne, tak jen spíš pro info že případná alternativa k Para 3 by mohl být Caly 3/3.5...i když by se špatně sháněl. A nepatrně je pořád kousek vidět když jsem to teď zkusil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 25. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2021 Pokud bys ozelel ten flipper a spokojil se s palcovym cepem, tak za me BM Bugout. S30V, cepel ma malinko pres 8 cm, deep carry, lehouckej ale vydrzi nesmysl… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 25. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2021 (upraveno) BUCK VANTAGE PRO nosím ho, v kapse o něm nevím Délka čepele: 8,3 cm Materiál čepele: S30V Tvrdost: 59,5-61 HRC Materiál rukojeti: CNC tvarovaná Black G10 Hmotnost: 65,2 g * oprava délky čepele a fotky Upraveno 25. listopadu 2021 uživatelem horal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 25. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2021 před 3 minutami, horal napsal: BUCK VANTAGE PRO nosím ho, v kapse o něm nevím Délka čepele: 8,3 cm Materiál čepele: S30V Tvrdost: 59,5-61 HRC Materiál rukojeti: CNC tvarovaná Black G10 Hmotnost: 65,2 g * oprava délky čepele a fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 25. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2021 díky, pánové, Civivi dělá moc hezký modely, tam bych si z hlediska ergonomie vybral, ale komunistu ne:( kdyby ten najf mohl trochu vyčuhovat, tak by se výběr rozšířil, ale jsem teď posedlej tím nájít ideální klip. je fakt, že spyderco jinak splňuje všechno na jedničku Bugout - palcová pojistka by mi vyhovovla, mám na Sog Seal XR a právě tahle kudla mi změnila vnímání ergonomie -absolutní jistota úchopu. u bugoutu by i chyběla záštita pro ukazováček - zespoda málo vybranej Buck je parádní kudla, ale trochu buřtík. ideální by byl tenkej framelock s jednou g10 střenkou, velkým flipperem jako záštitou a deep-deep pocket Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 25. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2021 Podle mě ideální EDC je Böker Urban Traper Gentleman https://www.kapesni-noze.cz/klasicke-zaviraci-noze/boker-urban-trapper-gentleman/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 25. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2021 Ne, to je komunista bez ergonomie. Ale dik, tu kudlu znam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 25. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2021 (upraveno) ... to jsem teda zvědavej u čeho nakonec skončíš? Jako fakt, mě nenapadá žádná značková kudla, kvuli tomu klipu a aby to nebyl číňan p.s. ANV cesta neni, delaji se buh vi kde a kvalita nic moc Upraveno 25. listopadu 2021 uživatelem mydlinkaTM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 25. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2021 Dividend je suprovy, dostava kazdodenni kour a s tou patinou je cim dal hezci:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 25. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2021 Mydlinko, no kde skoncim taky nevim, proto se ptam. ANV uz je na poste, tak zejtra budu vedet. A jak neni znamo kde se delaj? Na nozi je made in cr. jakoze lzou? I to je mozny, me nestvi... Dane, ten dividend je bozi. Vlastne jsem ho objednal a pak hned rano objednavku zmenil na ANV. Ja bych se o tu d2 neumel nebo nechtel starat. Nerezne ti? A strenky musej klouzat, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 25. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2021 Nechapu ze ten nekompozitni dividend ma jinej klip, fakt se mi ta kudla libi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 25. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2021 před 4 minutami, maama napsal: Mydlinko, no kde skoncim taky nevim, proto se ptam. ANV uz je na poste, tak zejtra budu vedet. A jak neni znamo kde se delaj? Na nozi je made in cr. jakoze lzou? I to je mozny, me nestvi... Dane, ten dividend je bozi. Vlastne jsem ho objednal a pak hned rano objednavku zmenil na ANV. Ja bych se o tu d2 neumel nebo nechtel starat. Nerezne ti? A strenky musej klouzat, co? Ja se o nej staram tak, ze se vlastne nestaram. Obcas ho samozrejme vycistim (ostri) a liznu na keramice (pouzivam ChefsChoice CC120). Jinac znovu, je to super kudla. Tvarove mi sedi, je reziva, dobre se nosi. ANV jsem vracel, tam to proste nepreskocilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 25. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2021 Tak jsi me asi zlomil. Chtel jsem Bareknuckla, tak asi bude - ten nema asistenta, poridim od jatagana hippie strenku a klip a neco snad vyvedu https://www.jatagan.eu/material-na-strenky/g-10-multicolor-wave-5x45x130mm https://www.jatagan.eu/stavebnice-nozu/klip-birk-pk70 Ale jestli bude ANV hubenej, tak nebude duvod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2021 Jj Dividend je dobrej ;), zkusil bych možná spíš nějakou rejnočí kůže like nálepku na střenku, pokud se něco takovýho dá sehnat. BTW, ten můj by možná mohl být na prodej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2021 Filltosi, m390 s deep klipem? Podarilo se klip pripevnit obema srouby? Na foto sviti jen jeden. Jak tlustej je nuz pres strenky? jenze tohle lakani je stejne nanic. ANV budu vracet, ten nuz poradne neotevira, nezavira a poridim neco jako nahradu od prodejce. Skoda, ze jsem se tu neptal, nez jsem objednaval anv:( @dan83 mohl bys, prosim, toho tvyho dividenda olive green zmerit? tloustku pres strenky. U tvyho modelu a u modelu Link olive green pisou na strankach vyrobce 9-9,3mm. Coz je neuveritelne malo. A jestli to plati vymenim ANV za Link. Ten sub frame lock je totiz chycenej i tema srobkama, co tam drzi zaroven i klip, takze nejaky roupy na personalizaci klipu u bareknuckla me presly. Mimochodem jsem narazil na varovani ohledne konstrukce a vule toho subframe locku ta tyhle strance u toho medenyho Natrixe a na dalsi strance - video. Ten sub frame lock nechci. http://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=53&g=posts&m=1008372 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2021 Nechcete někdo pustit Benchmade Bugout? Myslel jsem, že na BF bude nějaká akce, ale přepočítal jsem se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se