Piplík Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2022 Mstitel od ER na vycházce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 20. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2022 V 18. 3. 2022 v 17:50, Piplík napsal: Mstitel od ER na vycházce No to je parádní kousek, já svoje edcéčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 20. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2022 před 3 hodinami, Daemonultimate napsal: No to je parádní kousek, já svoje edcéčko Díky. Je to taková “pichlavá” kudla. Konzervu s ní na chleba nenamažu (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 20. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2022 před 22 minutami, Piplík napsal: Díky. Je to taková “pichlavá” kudla. Konzervu s ní na chleba nenamažu (-: Některý nože nejsou do kuchyně. S těma svejma ZT bych něco takovýho dělal jen v nouzi. Se sporťákem taky nepojedu přes pole. Dokud o něco nepůjde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 Tak čekám na Awesome od Michala Dohnala ta Arizona je neuvěřitelně krásná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 25. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2022 Dneska na americké téma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 25. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2022 gratula Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strong Odesláno 25. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2022 Socom Bravo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 Chtěl jsem něco do lesa, kudlu co jí asi nebude vadit do něčeho seknout, ale jinak bude použitelná jako klasickej pevnej nůž, co ? https://www.armed.cz/nuz-pracant-dachs-knives-hnedy/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 Já za sebe doporucim Gerber StrongArm za půlku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 Chtěl jsem něco do lesa, kudlu co jí asi nebude vadit do něčeho seknout, ale jinak bude použitelná jako klasickej pevnej nůž, co ? https://www.armed.cz/nuz-pracant-dachs-knives-hnedy/Peknej, ale jestli je to na práci a budeš se o nej starat sám tak bych se vyprd na ten dlc kera coating Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 Sem ve fázi výběru. To černý ostří není podmínka, ale tenhle na mě vybafnul a i na živo byl pěknej, docela mi vadí že nemá kydexový pouzdro. Ten gerber taky nevypadá špatně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 teď to sonduju a ten Gerber neni vůbec špatnej tip, ti teda povim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 Na prasení jsem pořídil Ganzo G8012, je za pár korun a zatím bez problémů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 Mě se líbí klasika Cold Steel SRK SK5, nebo případně menší SRK Compact. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 Já toho Gerbera měl, prodal, a zase kupuju To nylonový poutko jde úplně odepnout, a nosit jen v tom plastu, nevypadne, můžeš tam nůž dat oběma stranama ostří /pravo, lego/ je to jedno … Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 Ten gerber na mě udělal dojem a do jaký deš barvy? Šel bych spíš do tý kojoťácký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 Měl jsem a chci znova tu Coyote Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 29. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2022 před 10 hodinami, kloubik napsal: Mě se líbí klasika Cold Steel SRK SK5, nebo případně menší SRK Compact. Mám ten větší. Ze všech nožů této kategorie co jsem měl v ruce nejlepší ergonomie a vyvážení, v tom předčí i švédskou předlohu. Bushcraftshop má San Mai verzi z VG 10. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 29. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2022 Já mám zase ten menší a velká spokojenost. Na hrubší práci, sekání atd určitě ale ten větší. Menší je přece jen tenčí a špička nebude tak odolná. Obecně oba za ty peníze jsou top. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se