Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

Nerozmluvime. Mam ho a je to fesak za par korun. Az si neco budu zase objednavat u Dicka tak si na nej priobjednam tuto etuji.

Filo a ostatni. Hodil by se takovej kousek na bezny kazdodenni noseni? Mit ho po ruce, kdyz je zkratka potreba nuz? Jednu kudlu mam, ale ta je dost velka (nezaviraci) na to, abych ji mel u sebe a tak rozmejslim, ze bych si treba poridil nejakej takovejhle zabikuch. Uvazuju jeste o Spydeco Tenacious nebo nejakem Kyzliar. Jine noze me moc neberou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Filo a ostatni. Hodil by se takovej kousek na bezny kazdodenni noseni? Mit ho po ruce, kdyz je zkratka potreba nuz? Jednu kudlu mam, ale ta je dost velka (nezaviraci) na to, abych ji mel u sebe a tak rozmejslim, ze bych si treba poridil nejakej takovejhle zabikuch. Uvazuju jeste o Spydeco Tenacious nebo nejakem Kyzliar. Jine noze me moc neberou.

O Spydeco Tenacious je chyba uvažovat ten chce koupit- vlastní zkušenost.

Odkaz ke komentáři

tohle jsem našel dnes na Knife třeba to někdo použije

Prodám skoro nový, asi 3 týdny používaný nůž Spyderco Tenacious, čepel 1x nabroušená DMT sadou hlavně kvůli srovnání nepravidelností továrního výbrusu, pojistka zapadá v 1. polovině tloušťky čepele, 100%stav. Chybí mi tam ten přední choil či jak se tomu říká, už jsem ho jednou chytil zespodu za ostří. Cena 900,- Kč včetně pošty.

Kontakt: pospichal.VM@seznam.cz

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

Co rict? Je to fajn nozik, neco jineho nez na co je clovek bezne zvykly. Budi pozornost (v pozitivnim smyslu slova), kdyz ho vytahnes z kapsy.

+ za par kacek

+ zajimavy design

+ ostry jako britva

+ kompaktni, vleze se do kazde kapsy

+ jednoducha konstrukce

- uhlikova ocel = rezavejici ocel

- nema zadne pero ani pojistku

- "rukojet" neni moc ergonomicka

Kdyz to shrnu tak vlastne neni moc prakticky ale je fajn, ma svoje kouzlo. Urcite bych si ho koupil znova.

Zalezi na tom co s nim chces delat. Ja noziky do kapsy stridam podle nalady. Ale kdybych si mel z tech co mam vybrat jen jeden, uz na vzdy a nikdy jiny, tak by to byl Victorinox Compact. Vlastne nuda, ale nuz na kazdodenni noseni. Nedam na nej dopustit.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Co rict? Je to fajn nozik, neco jineho nez na co je clovek bezne zvykly. Budi pozornost (v pozitivnim smyslu slova), kdyz ho vytahnes z kapsy.

+ za par kacek

+ zajimavy design

+ ostry jako britva

+ kompaktni, vleze se do kazde kapsy

+ jednoducha konstrukce

- uhlikova ocel = rezavejici ocel

- nema zadne pero ani pojistku

- "rukojet" neni moc ergonomicka

Kdyz to shrnu tak vlastne neni moc prakticky ale je fajn, ma svoje kouzlo. Urcite bych si ho koupil znova.

Zdravím,

tomu nerozumím. Tenacious sice nevlastním, ale ocel (8Cr13MoV) je přeci nerezová a pojistku to má liner lock.

Upraveno uživatelem Gilius
Odkaz ke komentáři

Zdravím,

tomu nerozumím. Tenacious sice nevlastním, ale ocel (8Cr13MoV) je přeci nerezová a pojistku to má liner lock.

Není divu, že nerozumíš, Filo totiž reaguje a cituje příspěvek o úplně jiném noži, má namysli to Higonokami ;)

Upraveno uživatelem Adam99
Odkaz ke komentáři

Když jsem byl ještě malej kluk, měl jsem tenhle zavírák od Sandriku.

Pak jsem o něj přišel. :crying_anim:

Pokud byste o něm někdo věděl, případně byl ochoten ho nějak přenechat, ozvěte se mi prosím.

foto je z recenze na knife.cz

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...