skalis Odesláno 22. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2009 Nerozmluvime. Mam ho a je to fesak za par korun. Az si neco budu zase objednavat u Dicka tak si na nej priobjednam tuto etuji. Filo a ostatni. Hodil by se takovej kousek na bezny kazdodenni noseni? Mit ho po ruce, kdyz je zkratka potreba nuz? Jednu kudlu mam, ale ta je dost velka (nezaviraci) na to, abych ji mel u sebe a tak rozmejslim, ze bych si treba poridil nejakej takovejhle zabikuch. Uvazuju jeste o Spydeco Tenacious nebo nejakem Kyzliar. Jine noze me moc neberou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 22. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2009 Filo a ostatni. Hodil by se takovej kousek na bezny kazdodenni noseni? Mit ho po ruce, kdyz je zkratka potreba nuz? Jednu kudlu mam, ale ta je dost velka (nezaviraci) na to, abych ji mel u sebe a tak rozmejslim, ze bych si treba poridil nejakej takovejhle zabikuch. Uvazuju jeste o Spydeco Tenacious nebo nejakem Kyzliar. Jine noze me moc neberou. O Spydeco Tenacious je chyba uvažovat ten chce koupit- vlastní zkušenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 22. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2009 Další pro Spyderco Tenacious, vše co je tady už o něm napsáno platí na 100%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 22. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2009 Diky za tipy, je mi jasne, ze je to dobra volba. Ale me zajima nazor na ten druhy. K japonskym bojovym umenim a tedy i zbranim mam vztah, tak se mi ta kudlicka libi. A navic je za pusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 22. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2009 nejak me dostava tohle... rozmluvite mi to, prosim...? V žádném případě nerozmlouvám, patří to na stůl společně s koženou psací podložkou a plnicím perem. Řeže jako břitva, ale není to břitva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 22. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2009 mno...ono ssebou nosit břitvu taky není na škodu...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 22. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2009 mno...ono ssebou nosit břitvu taky není na škodu...... Pánové, kde vy to vlastně žijete? Když jedu někam pryč, tak pochopitelně taky kapesní nožík s sebou mám. Ale to spíš kvůli vývrtce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 22. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2009 O Spydeco Tenacious je chyba uvažovat ten chce koupit- vlastní zkušenost. A pod to se podepíšu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 23. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2009 (upraveno) tohle jsem našel dnes na Knife třeba to někdo použije Prodám skoro nový, asi 3 týdny používaný nůž Spyderco Tenacious, čepel 1x nabroušená DMT sadou hlavně kvůli srovnání nepravidelností továrního výbrusu, pojistka zapadá v 1. polovině tloušťky čepele, 100%stav. Chybí mi tam ten přední choil či jak se tomu říká, už jsem ho jednou chytil zespodu za ostří. Cena 900,- Kč včetně pošty. Kontakt: pospichal.VM@seznam.cz Upraveno 23. září 2009 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 23. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2009 Pánové, kde vy to vlastně žijete? Když jedu někam pryč, tak pochopitelně taky kapesní nožík s sebou mám. Ale to spíš kvůli vývrtce. já nemyslel na sebeobranu....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 23. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2009 Filo a ostatni. Hodil by se takovej kousek na bezny kazdodenni noseni? Mit ho po ruce, kdyz je zkratka potreba nuz? Jednu kudlu mam, ale ta je dost velka (nezaviraci) na to, abych ji mel u sebe a tak rozmejslim, ze bych si treba poridil nejakej takovejhle zabikuch. Uvazuju jeste o Spydeco Tenacious nebo nejakem Kyzliar. Jine noze me moc neberou. Co rict? Je to fajn nozik, neco jineho nez na co je clovek bezne zvykly. Budi pozornost (v pozitivnim smyslu slova), kdyz ho vytahnes z kapsy. + za par kacek + zajimavy design + ostry jako britva + kompaktni, vleze se do kazde kapsy + jednoducha konstrukce - uhlikova ocel = rezavejici ocel - nema zadne pero ani pojistku - "rukojet" neni moc ergonomicka Kdyz to shrnu tak vlastne neni moc prakticky ale je fajn, ma svoje kouzlo. Urcite bych si ho koupil znova. Zalezi na tom co s nim chces delat. Ja noziky do kapsy stridam podle nalady. Ale kdybych si mel z tech co mam vybrat jen jeden, uz na vzdy a nikdy jiny, tak by to byl Victorinox Compact. Vlastne nuda, ale nuz na kazdodenni noseni. Nedam na nej dopustit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candát Odesláno 23. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2009 (upraveno) Co rict? Je to fajn nozik, neco jineho nez na co je clovek bezne zvykly. Budi pozornost (v pozitivnim smyslu slova), kdyz ho vytahnes z kapsy. + za par kacek + zajimavy design + ostry jako britva + kompaktni, vleze se do kazde kapsy + jednoducha konstrukce - uhlikova ocel = rezavejici ocel - nema zadne pero ani pojistku - "rukojet" neni moc ergonomicka Kdyz to shrnu tak vlastne neni moc prakticky ale je fajn, ma svoje kouzlo. Urcite bych si ho koupil znova. Zdravím, tomu nerozumím. Tenacious sice nevlastním, ale ocel (8Cr13MoV) je přeci nerezová a pojistku to má liner lock. Upraveno 23. září 2009 uživatelem Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 23. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2009 (upraveno) Zdravím, tomu nerozumím. Tenacious sice nevlastním, ale ocel (8Cr13MoV) je přeci nerezová a pojistku to má liner lock. Není divu, že nerozumíš, Filo totiž reaguje a cituje příspěvek o úplně jiném noži, má namysli to Higonokami Upraveno 23. září 2009 uživatelem Adam99 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2009 (upraveno) Candat: filo urcite mluvil o te japonske rybicce edit: nez sem to naklepal v mobilu, adam me prdbehl Upraveno 23. září 2009 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 23. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2009 JJ to patri ke Kuro Higonokami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candát Odesláno 23. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2009 JJ to patri ke Kuro Higonokami. velká omluva, přehlédl jsem.... Pochopitelně platí vše výše Filem uvedené. Měl jsem jej (Kuro ..) v ruce jen jednou, na chvilku, má svoje kouzlo, ale nepřítomnost pojistky toleruji jen u rybičky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 23. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2009 No pokud se nepletu tak jistý druh pojistky je ta placka nad čepelí, co se při řezání palcem přitiskne k rukojeti.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 23. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2009 No pokud se nepletu tak jistý druh pojistky je ta placka nad čepelí, co se při řezání palcem přitiskne k rukojeti.. Mas pravdu, ale vzhledem k tomu jak funguje paka to neni moc efektivni. Ale lepsi nez nic, to je jasne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 23. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2009 Když jsem byl ještě malej kluk, měl jsem tenhle zavírák od Sandriku. Pak jsem o něj přišel. Pokud byste o něm někdo věděl, případně byl ochoten ho nějak přenechat, ozvěte se mi prosím. foto je z recenze na knife.cz Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 23. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2009 Když jsem byl ještě malej kluk, měl jsem tenhle zavírák od Sandriku. Pak jsem o něj přišel. Krásný jednoduchý nožík. Mi se podařilo minulý týden na Aukru získat toto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se