Juraj11 Odesláno 27. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2023 Tento nůž mám po třetí a už jej nepustím. Vždy jsem se k němu po čase vrátil a asi je ten pravý. Jediné co mě trošku mrzí,je že nová verze už nemá rotoblock.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMarty Odesláno 2. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2023 Ten je pěkný, co je to zač prosím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stuky Odesláno 6. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2023 V 2. 10. 2023 v 16:19, McMarty napsal: Ten je pěkný, co je to zač prosím? Bastinelli Creations Big Dragotac Framelock? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 9. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2023 Teď vidím že je zde i vlákno o nožích. Já bez nože nevyjdu ven... Jeden z mých oblíbených nožů je tenhle BASTINELLI MARCAIDA SPADE Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 9. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2023 Bastinelli Creations Big Dragotac Framelock?Těsně vedle. Je to Bastinelli Creations Dragotac Compact Framelock.Ten nůž mám po třetí a toto je nejnovější verze. Trošku mě na něm štve,že už nemá pojistku framelocku,ale zase netrha kapsu.Oproti staršímu modelu krásně běhá na cvrnkuti palcem Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stuky Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2023 před 5 hodinami, Juraj11 napsal: Těsně vedle. Je to Bastinelli Creations Dragotac Compact Framelock. Ten nůž mám po třetí a toto je nejnovější verze. Trošku mě na něm štve,že už nemá pojistku framelocku,ale zase netrha kapsu. Oproti staršímu modelu krásně běhá na cvrnkuti palcem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk Jo, já jsem spíš Spyderco Guy... Ale na Bastinelli jsem vždycky koukal, jsou "agresivně" krásný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strong Odesláno 20. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2023 (upraveno) Sebenza na kazdy (pracovny) den Na vikendy je tu Pacific Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. října 2023 uživatelem strong Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quarantine Odesláno 21. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2023 Prave rozbaleno Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 23. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2023 V 22. 10. 2023 v 0:28, Quarantine napsal: Prave rozbaleno Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Uvažuji u něm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 23. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2023 (upraveno) Balíček dorazil - Benchmade 273-03 Mini Adamas Upraveno 23. října 2023 uživatelem redd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomTomTom Odesláno 23. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2023 Nádherná kudla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mate Odesláno 26. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2023 tak to je pecka BM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mate Odesláno 26. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2023 a když už tu sem, tak jsem teď blbnul s flexou a s nerez laminátem co má RWL na středu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 26. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2023 paradni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš 75 Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2023 Pěkné blbnutí,to umět taky bych blbnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mate Odesláno 30. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2023 V 28. 10. 2023 v 18:31, Aleš 75 napsal: Pěkné blbnutí,to umět taky bych blbnul. tak to zkus a uvidíš. Dokud to nezkusíš, tak prostě nevíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 30. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2023 (upraveno) Ale @Mate, dobře víš že jsou talenti co můžou vzít do ruky i zednickou špachtli a flexou z ní na počkání dokážou vystrouhat použitelně vypadající "buřtkraft pajzák" - zatímco u 99% nás, netalentované populace z toho vyleze furt jenom trapně ožužlaná plechová špachtle PS: Ten pevnej výše je samozřejmě o pár tříd výš než "nerez špachtle", akorát v kuchyni už by mi asi vadil zbytečně přesahující choil. Upraveno 30. října 2023 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš 75 Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 Přesně jak píše Radek,lépe bych to nenapsal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mate Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 před 23 hodinami, Radek124 napsal: Ale @Mate, dobře víš že jsou talenti co můžou vzít do ruky i zednickou špachtli a flexou z ní na počkání dokážou vystrouhat použitelně vypadající "buřtkraft pajzák" - zatímco u 99% nás, netalentované populace z toho vyleze furt jenom trapně ožužlaná plechová špachtle PS: Ten pevnej výše je samozřejmě o pár tříd výš než "nerez špachtle", akorát v kuchyni už by mi asi vadil zbytečně přesahující choil. přesto všechno, proč to nezkusit? Výsledek je jedna věc, ale třeba zjistíš, že to to baví a výsledek není úplně špatný. Jinak ten nůž je spíš lovečák. Nebo jinak, mám ho na tahání po lesích pro sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 4. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2023 Aloxove Victorinoxy. A najnovšia limitka winter magic Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se