Waya03 Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Minibugout jako limitku Chronomagu, s nějakýma G10 customizovanýma střenkama bych celkem bral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Ja jsem to teda mozna spatne pochopil, ze Radek mluvil jen o tom Bugout . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš 75 Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna TRC jsem už delší dobu chtěl,konečně mám pořádnou kudlu do lesa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna před 15 minutami, Prochy68 napsal: Ja jsem to teda mozna spatne pochopil, ze Radek mluvil jen o tom Bugout . No, já vycházel z tohoto Radkova tvrzení: ... Takhle to vypadá když experti na hodinkovém fóru začnou "dělat do nožů", hlavně aby to mělo cejch "Limitka" a pošťák měl co vozit. ... Tedy měl jsem za to, že píše o limitce Chronomagu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna (upraveno) před 24 minutami, Bert napsal: No, já vycházel z tohoto Radkova tvrzení: ... Takhle to vypadá když experti na hodinkovém fóru začnou "dělat do nožů", hlavně aby to mělo cejch "Limitka" a pošťák měl co vozit. ... Tedy měl jsem za to, že píše o limitce Chronomagu. To mi napadlo, az kdyz jsem si to precetl potreti , ze se to tak da take brat. Upraveno 9. ledna uživatelem Prochy68 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna před 11 hodinami, Radek124 napsal: Takhle to vypadá když experti na hodinkovém fóru začnou "dělat do nožů", hlavně aby to mělo cejch "Limitka" a pošťák měl co vozit. Zatraceně, Bugout je šroubovanej rozebíratelnej low cost - a pokud není uhnutá čepelka, jde vyosení srovnat "beze ztráty resale value" úplně stejně snadno jako když se to dopasovává po rozborce/čištění/mazání/sborce, návodů má k tomu strejda Google plnej internet Omlouvám se za úvodní noční povzdech - skutečně šlo o "limitkového" (a zpět odesílaného) oranžového Bugouta o příspěvek výše, ne o limitku Chronomagu. Každopádně smysl sdělení byl v tom že u rozebiratelných šroubovaných konstrukcí nemusí lehké vyosení znamenat hned výrobní vadu, která by "nožomilovi obecnému" stála za balení a posílání křiváčku (který už v e-shopech mohl projít kdoví kolika rukama, viz klip) ke všem čertům. Ale pokud má @kolky87 problém s tím že na displeji matlafonu při objednávání neodhadl barvu, není co řešit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna před 7 hodinami, Waya03 napsal: Minibugout jako limitku Chronomagu, s nějakýma G10 customizovanýma střenkama bych celkem bral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Áno chápem dotaz na mňa. Samozrejme, že po vybalení som si vyosenie noža bugout študoval a hľadal či je to vada, alebo nie. Nie je to vada, ale je to chýba vystupnej kontroly podľa mňa známej a kvalitnej firmy benchmade. Klip vyzerá "používano" pri každom bugoute, mala by to byť taká uprava od nova. Aspoň som to tak videl u viac fotiek nových nozou.Porovnal by som to so značkou seiko. Príde nakrivo armovak, je to vada ? Samozrejme, že nie hodinky sa dajú používať bez problémou. Či tiež si to mám doma hneď po rozbalení nájsť ako sa otvárajú hodinky a ako sa to zladí aby to sedelo a bolo to presne, veď také korytnačky sú tiez bežné "lacné" hodinky na nosenie a s nepresnostou výroby sa počíta. A nôž som chcel zladiť presne k tej žltej na fugu. Na fotkách bola zltsia ako je to na postovanej fotke hore. Mám viac nozou, ktoré nosím vo vrecku a ktoré sú vyložené v zbierke. A v odkaze ako sa to "ladí" je tiež podobný názor ako mám ja. Keď kúpim tento nôž, prečo by som si ho mal doma dolaďovať, keď by to mal byť úkon výrobcu a následnej vystupnej kontroly aby taký nôž nepustila na predaj...Prepravu platím ja, čiže poštak nebude robiť nič zadarmo. S tým sa počíta, že sa výrobky vracajú naspäť z eshopu, keď niečo nesadne, nepáči sa. V kamennom obchode je to iné. Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna (upraveno) kolky87, Radek to myslel tak, že je menší trápení to doma seřídit, než to balit, vypisovat formuláře, nosit na poštu a čekat třeba 14 dní na výměnu nože. Upraveno 10. ledna uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna Áno pre niekoho možno. Ja sa nechcem puštať do niečoho nového, čo neviem a nikdy som nerobil. Určite na niečom, čo sa idem učiť by som strhol šrobky, poškriabal to atd. Keď by som ho mal rok a štvalo by ma to tak by som to skúsil. Pre mňa osobne je mensie zlo to poslať spať. Ale názor beriem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna (upraveno) No zrovna Benchmade používá na závity docela hodně držící lepidlo. A když ho tam nějakej horlivej montážník dá větší množství, tak se ty torx 6tky strhnou jako prd. Už jsem to párkrát řešil. Jinak samotné seřízení centru je opravdu sranda. Upraveno 10. ledna uživatelem mydlinkaTM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna @mydlinkaTM A jak by ses tvaril na tohle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna Mini Bugouta nemám ještě zpracovanýho, ale snad by to nějak jít mohlo? před 13 minutami, warann napsal: @mydlinkaTM A jak by ses tvaril na tohle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna před 1 minutou, mydlinkaTM napsal: Mini Bugouta nemám ještě zpracovanýho, ale snad by to nějak jít mohlo? To by bolo super. Aspoň by som sa nebál že príde zle vycentrovaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna akorát nejsem fanda velkejch nožů, ale není ten mini už moc mini? Klasickej mi přišel už malej. :))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna před 5 minutami, mydlinkaTM napsal: akorát nejsem fanda velkejch nožů, ale není ten mini už moc mini? Klasickej mi přišel už malej. :))) Já bych naši limitku taky rád, ale ne v dětské velikosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna Mě by nevadil ani plnotučnej Bugout, sice už jednoho mám, ale je to vlastně asi můj nejoblíbenější nůž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna (upraveno) Mně by to asi bylo jedno, oboje bych bral. Pro upřesnění: malej vs normální: https://www.benchmade.com/collections/search-results?q=bugout Upraveno 10. ledna uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juk Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna Kdyby to klaplo, tak bych se taky přihlásil o jeden. Nic s Axis lockem ještě nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna před 5 hodinami, mydlinkaTM napsal: Mini Bugouta nemám ještě zpracovanýho, ale snad by to nějak jít mohlo? Tak co? Půjdeme do toho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se