F.B. Odesláno před 20 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 20 hodinami @Radek124 to je pravda, nejake tie Benchmande som mal dnes v ruke. Skusim nejaku dobu to Spyderco oko, a uvidime. Cert mi to bol dlzen, tie noze, boha jeho. Moze za to ten gentleman co mi prenechal kunwu sheepsfoot tao vanax. F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno před 20 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 20 hodinami před 18 hodinami, F.B. napsal: Uvazujem skusit nejake Spyderco, no chcel by som nieco, co dokazem rychlo a bez velkej namahy otvorit na sposob thumb studs/flipper za pouzitia tej Spyderco-diery. Nazory sa roznia, videl som odporucania na vsetko mozne. Niekto nejake tipy? vdaka F. Axis Lock - rychleji bezpecne otevrit a zavrit nuz snad ani nejde.. Neskutecne pohodlny system, alespon mne teda vyhovuje nejvice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno před 18 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 18 hodinami Ja sem vuci nemu skeptickej, prijde mi ze se tam akorat bude dostavat bordel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno před 17 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 17 hodinami @zceyee No tak to místo teoretického kancldiverského skepticismu radši zkus. Blátem se neplazím a střídám tyhle EDC hračky po kapsách už léta - a světe div se, žádný "bordel v axislocku" nebo "selhání pružiny" (evergreen framelockerů když jim dojdou argumenty) jsem nezaznamenal 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno před 17 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 17 hodinami Jo asi máš pravdu, budu to muset pořídit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno před 19 minutami Nahlásit Sdílet Odesláno před 19 minutami Axis lock se mi taky líbil. Sice jsem někde registroval praskající pružinky, ale jinak OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se