ABCDE Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března Yojimbo 2 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 2
ABCDE Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března před 16 minutami, mydlinkaTM napsal: Parádní fotka děkuji
Eiffeltom Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března Jedna procházková Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
ABCDE Odesláno 18. března Nahlásit Odesláno 18. března Endura 4 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Jehlan Odesláno 18. března Nahlásit Odesláno 18. března před 17 hodinami, Eiffeltom napsal: Jedna procházková Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Můžeš prosím přidat informaci, kontakt na zdroj látkového pouzdra na fotografii ? díky
filltos Odesláno 18. března Nahlásit Odesláno 18. března (upraveno) to pouzdro je k tomu noži Mcusta to tak dělá ale asi ne u všech, třeba tady jo https://www.noze-nuz.com/mcusta/MCU37D.php Upraveno 18. března uživatelem filltos 1
Dez123 Odesláno 18. března Nahlásit Odesláno 18. března V 14. 3. 2026 v 11:32, Pozorovatel napsal: Původně jsem jel pro něco úplně jiného a přivezl si i tohle Dlouho jsem po něm pokukoval na netu, tak když už ho tam měli ve vitríně Parádní, jeho předchůdce mám už snad 15 let a super
Eiffeltom Odesláno 18. března Nahlásit Odesláno 18. března Před hodinou, filltos napsal: to pouzdro je k tomu noži Mcusta to tak dělá ale asi ne u všech, třeba tady jo https://www.noze-nuz.com/mcusta/MCU37D.php @Jehlan Přesně tak, to je originální pouzdro od Mcusta, které bylo dodáno k noži 1
Stuky Odesláno 19. března Nahlásit Odesláno 19. března před 23 hodinami, ABCDE napsal: Endura 4 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
semi001 Odesláno 20. března Nahlásit Odesláno 20. března Dáreček od manželky Muj prvni s damaskovou oceli, sbírka se rozšiřuje Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Radek124 Odesláno 20. března Nahlásit Odesláno 20. března @semi001 Z vlastní zkušenosti si dovolím prorokovat, že jediná polička (notabene společná pro hodinky a nože) nebude dlouho stačit 1
semi001 Odesláno 20. března Nahlásit Odesláno 20. března Ráďo, s hodinkami jsem už vyrovnaný po těch letech, ale ty nože, tam jsem si říkal, že víc jak dva nikdy nebudu potřebovat 2
prizak Odesláno 20. března Nahlásit Odesláno 20. března před 6 hodinami, semi001 napsal: Ráďo, s hodinkami jsem už vyrovnaný po těch letech, ale ty nože, tam jsem si říkal, že víc jak dva nikdy nebudu potřebovat Já jsem žvanil úplně stejně
African Odesláno 21. března Nahlásit Odesláno 21. března Jsem si našel čas a ten brousek funguje opravdu parádně, během chvilky všechny kapesní nože včetně Leathermanů nabroušeno Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
ABCDE Odesláno 21. března Nahlásit Odesláno 21. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
ABCDE Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ABCDE Odesláno 23. března Nahlásit Odesláno 23. března (upraveno) dneska padla služba na BUGOUT Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. března uživatelem ABCDE 1
moco Odesláno 30. března Nahlásit Odesláno 30. března Před pár lety jsem konečně našel ideální EDC v podobě MT LUDT a byl jsem ukojen. Doposud mě ani žádný jiný nůž na EDC neoslovil a pro mě je LUDT dokonalý. No LUDT mě ukojil, ale nikde nebylo psáno kolik LUDT mě může ukájet současně Gen.III je parádní, má hezčí čepel a při aktivaci "kope" tak o 30% více Zdrsněné střenky bych ale oželel, Gen.II je větší elegán Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
blackhead Odesláno 30. března Nahlásit Odesláno 30. března před 13 minutami, moco napsal: Před pár lety jsem konečně našel ideální EDC v podobě MT LUDT a byl jsem ukojen. Doposud mě ani žádný jiný nůž na EDC neoslovil a pro mě je LUDT dokonalý. No LUDT mě ukojil, ale nikde nebylo psáno kolik LUDT mě může ukájet současně Gen.III je parádní, má hezčí čepel a při aktivaci "kope" tak o 30% více Zdrsněné střenky bych ale oželel, Gen.II je větší elegán Kdyby nahodou, tak https://www.lexcustom.com/ chysta pro LUDT titanove, ma trochu zpozdeni, ale snad nekdy budou ... 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se