Peta-Biker Odesláno 18. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2010 (upraveno) Nejsou to ty moje Moony poblíž toho nože, že ne? Upraveno 18. ledna 2010 uživatelem Peta-Biker
tombed Odesláno 18. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2010 jsou, neuvěřitelné jak se krásně zařezá do lunety... ne aby jsi tomu věřil, dobře vím, že tohle si můžu dovolit až mi vrátíš paneraie...
Vit Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2010 http://xman.idnes.cz/video-nejdrazsi-ceske...7_xman-styl_fro
techcz Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2010 Cau, doporucuji Spyderco - Para Military. U me to byla laska na prvni pohled a stale trvat . Nemuzu na nej rict jedinou negativni vec. Vhodne i pro bezne noseni. techcz
kejklik Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2010 (upraveno) http://xman.idnes.cz/video-nejdrazsi-ceske...7_xman-styl_fro Mám hezčí od české a kanadské jedničky Buddyho Westona. Ten první je damašek, meteorit, mamutí stolička, druhý nerez, titan, labradorit. Fotky Buddy Weston, více na Weston galerie Upraveno 20. ledna 2010 uživatelem kejklik
kejklik Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2010 Ty asi neřežou, že ? Neřežou, jen holí. Ten s prořezávanou čepelí je ještě dobrej na natírání Májky na chleba.
Traveller Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2010 Pěkné kousky, já mám od Buddyho letos v plánu tohle (ale možná v levnějším provedení):
bandicoot Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2010 (upraveno) kejklíku paráda edit: já k buddymu ještě asi nedozrál Upraveno 21. ledna 2010 uživatelem bandicoot
rubus32 Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2010 Hezký kousky, moc hezký, ale kdo tomuhle propadne, přijde časem o hodinky, tak bacha na to!
Gilius Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2010 Zaslechl jsem něco o tom,že je u nás v republice nějakej šikula,co vyrábí parádní balisongy. Nevíte,o koho jde???? Mám kamaráda,který se věnuje FMA a blíží se jeho narozeniny. Chtěl bych ho něčím takovým překvapit.........
candát Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2010 (upraveno) Zaslechl jsem něco o tom,že je u nás v republice nějakej šikula,co vyrábí parádní balisongy. Nevíte,o koho jde???? ....... Zdravím, domnívám se, že by mohlo jít o Zdenka Štóra (Chtorr): http://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=53&...;t=494&p=46 (např: v dolní polovině stránky, nebo jeho www stránky). PS: omlouvám se, za už vlastně plevelení vlákna. při otevření se mě zobrazil jen dotaz od Giliuse. Upraveno 21. ledna 2010 uživatelem candát 1
Adam99 Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2010 Jo, jo, Zdeněk Štor dělá moc hezký kousky! stránky
Gilius Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2010 Moc pěkné balisongy.......cena je taky luxusní....ale......
Traveller Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2010 Hezký kousky, moc hezký, ale kdo tomuhle propadne, přijde časem o hodinky, tak bacha na to! U mě to je naopak - nože pomalu mizí ....
bandicoot Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2010 Tak strašně mi chyběl můj bejvalej AL MAR že ho mám zase zpátky... TADY je recenzička přímo toho mýho kousku.
Návštěvník cecil Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2010 bandicootovi: AL-MAR sere 2000, mně už dlouho sere že jsem si ho kdysi nekoupil místo Para-military.Je to naprosto špičkový kousek, velmi robustní a těžký, zpracování je nekompromisní nenašel jsem chybu. Mám Zero tolerance 0200, taky výbornej nůž ale jaksi mu chybí i přes tu masivnost jakou má i AL-mar elegance. Je to "voják" jak vyšitej, a první zavírací nůž se kterým se dá v rozumné míře páčit, dlabat aj. podobné kousky.Para M už nemám a Al mara si jednou pořídím...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se