Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

jsou, neuvěřitelné jak se krásně zařezá do lunety... :whistle:

ne aby jsi tomu věřil, dobře vím, že tohle si můžu dovolit až mi vrátíš paneraie... :D

Odesláno

Cau,

doporucuji Spyderco - Para Military. U me to byla laska na prvni pohled a stale trvat :D. Nemuzu na nej rict jedinou negativni vec. Vhodne i pro bezne noseni.

techcz

Odesláno
Ty asi neřežou, že ;) ?

Neřežou, jen holí. Ten s prořezávanou čepelí je ještě dobrej na natírání Májky na chleba. :thumbsup_anim:

Odesláno

Zaslechl jsem něco o tom,že je u nás v republice nějakej šikula,co vyrábí parádní balisongy. Nevíte,o koho jde???? Mám kamaráda,který se věnuje FMA a blíží se jeho narozeniny. Chtěl bych ho něčím takovým překvapit.........

Odesláno (upraveno)
Zaslechl jsem něco o tom,že je u nás v republice nějakej šikula,co vyrábí parádní balisongy. Nevíte,o koho jde???? .......

Zdravím,

domnívám se, že by mohlo jít o Zdenka Štóra (Chtorr): http://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=53&...;t=494&p=46 (např: v dolní polovině stránky, nebo jeho www stránky).

PS: omlouvám se, za už vlastně plevelení vlákna. při otevření se mě zobrazil jen dotaz od Giliuse.

Upraveno uživatelem candát
  • Dát hlas 1
Návštěvník cecil
Odesláno

bandicootovi: AL-MAR sere 2000, mně už dlouho sere že jsem si ho kdysi nekoupil místo Para-military.Je to naprosto špičkový kousek, velmi robustní a těžký, zpracování je nekompromisní nenašel jsem chybu. Mám Zero tolerance 0200, taky výbornej nůž ale jaksi mu chybí i přes tu masivnost jakou má i AL-mar elegance. Je to "voják" jak vyšitej, a první zavírací nůž se kterým se dá v rozumné míře páčit, dlabat aj. podobné kousky.Para M už nemám a Al mara si jednou pořídím...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...