Traveller Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2010 Ten dolní nožík od Poka je super, ale v neděli už ani jeden neměl. Jinak v neděli bez tlačenice, ale taky bez některých nožířů. I tak se bylo na co dívat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2010 já letos vynechal, jednak na mě něco lezlo a taky mě trochu odrazovalo počasí. Sice to mám do Brna sotva šedesát kilometrů ale na silnicích se zas děly věci. Je to zajímavý, když je plno sněhu tak je na silnicích pohoda. Sem tam nějaké ty zohýbané plechy a rozštípané plasty ale žádná tragédie. Ale jen se trochu rozjaří tak začne mela. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rach Odesláno 9. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2010 Tak jsem se rozhoupal a ke svému stávajícímu EDC od Magnumu jsem doobjednal další dva brášky.... Klasiku Buck 110 a Spyderco Delica Green ZDP-189. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 9. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2010 opět jsem neodolal, když mi Traveller řekl, že mě bude bavit a fakt mě baví... KS1840 Kershaw A/O Shallot Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 9. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2010 Dnes dorazil z USA tady ten sympaťák (ještě s jedním Kershawem): http://www.knifeworks.com/byrdcatbyrdstain...andleplain.aspx Je to brand od Spyderca, podobu nezapře. Jinak dodavatel KnifeWorks zcela bez problémů, zboží bylo deklarováno jako kempingové nářadí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 9. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2010 opět jsem neodolal, když mi Traveller řekl, že mě bude bavit a fakt mě baví... Vítej v klubu - tyto nože s asistovaným otvíráním jsou velmi návykové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2010 Nechal jsem si v autě elektropeněženku, ale hned zítra si objednám tohoto superkrasavce, je to ProTech Runt J4 SV/WD/SV. IMHO ideální překrásnej decentní oblekáč, těším se na něj jak prase, nejradši bych se už pořezal. :D Mimochodem - na hodinky máme hodinkovnice, skříňky, watchwindery... Co s nožejčkama? Už se mě to začne brzo taky hromadit...... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2010 Hele Milisi napíchej nožíky do futer od vchodových dveří a a máš po starostech... Ráno poladíš nejvhodnější podle hodinek, abys byl chronosexuál jako ze škatulky a je po vtákách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2010 Hele Milisi napíchej nožíky do futer od vchodových dveří a a máš po starostech... Ráno poladíš nejvhodnější podle hodinek, abys byl chronosexuál jako ze škatulky a je po vtákách A teď ještě ten nožosexuál... Aspoň že pérosexuál ze mě nebude, nemám k inkoustu, zaplaťtopánbu, vztah... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2010 (upraveno) A teď ještě ten nožosexuál... Aspoň že pérosexuál ze mě nebude, nemám k inkoustu, zaplaťtopánbu, vztah... tak to si gratuluj, želbohu lítám i v perech, teď mě ještě provokují kluci vod nakousnutého jabka... asi se ještě stanu členem stáda, kurevské vyhlídky Upraveno 15. března 2010 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2010 tak to si gratuluj, želbohu lítám i v perech, teď mě ještě provokují kluci vod nakousnutého jabka... asi se ještě stanu členem stáda, kurevské vyhlídky Zlatě bejt jen čistá homokláda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2010 Nechal jsem si v autě elektropeněženku, ale hned zítra si objednám tohoto superkrasavce, je to ProTech Runt J4 SV/WD/SV. IMHO ideální překrásnej decentní oblekáč, těším se na něj jak prase, nejradši bych se už pořezal. :D Ten druhej čudlik na rukověti má nějakou funkci? Jak se otevírá, nevidím tam ani zářez ani čudlik na čepeli? Nebo se blbě otvírá naschvál, aby to nešlo jednou rukou a spolu s čepelí těsně pod 2 palce vyhověl Kaliforňáckým zákonům? Možná bych se na to ještě vyspal... i když do hradeckýho divadla vítěznýho února by mohl být fajn . Nebo do tanečních pro starší, tam je to prý taky vostrý , hlavně ta salsa . Ale je to fešák, vo tom žádná. Taky jsem po něm na chvíli zatoužil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2010 Ten druhej čudlik na rukověti má nějakou funkci? Jak se otevírá, nevidím tam ani zářez ani čudlik na čepeli? Nebo se blbě otvírá naschvál, aby to nešlo jednou rukou a spolu s čepelí těsně pod 2 palce vyhověl Kaliforňáckým zákonům? Možná bych se na to ještě vyspal... i když do hradeckýho divadla vítěznýho února by mohl být fajn . Nebo do tanečních pro starší, tam je to prý taky vostrý , hlavně ta salsa . Ale je to fešák, vo tom žádná. Taky jsem po něm na chvíli zatoužil. Viktore, ty vole to je čistej VYSTŘELOVÁK!!! A v divadle můžu jít na hustotu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2010 Viktore, ty vole to je čistej VYSTŘELOVÁK!!! A v divadle můžu jít na hustotu! tak to si rychle vydobydeš životní prostor... ideální do tlačenic, socka, nádraží, slevy v lídlu, pošta okolo důchodů, výplata dávek a tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2010 Tak to jo, von se votevře sám a bleskem, tak ho ber . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2010 Tak to jo, von se votevře sám a bleskem, tak ho ber . Možná si na něj přilepím takovej čínskej kompas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2010 Možná si na něj přilepím takovej čínskej kompas. a žeton na jezdící košík do Billy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2010 a žeton na jezdící košík do Billy S tímhle nožejčkem si v Bille vezmu, co budu chtít, i bez košíku. Milis de Billa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2010 Mimochodem - na hodinky máme hodinkovnice, skříňky, watchwindery... Co s nožejčkama? Už se mě to začne brzo taky hromadit...... Stojánek... podobný jako ma japonské meče... a nebo pouzdro podobné jako na hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jejda Odesláno 16. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2010 Stojánek... podobný jako ma japonské meče... a nebo pouzdro podobné jako na hodinky Pravda Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se