zhrado Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2020 Konečne nám tu zamrzlo mŕtve rameno. Tak sme sa boli pokorčuľovať. Odhadom tam bolo 100 ľudí. Hodinky som na 100% fotil len ja
Pepino777 Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2020 (upraveno) Pred nedavnem tu byly v prodejnim vlakne pilotky se slusnou patinou cca kolem 5 tis. Ja blbec si nestihl udelat ani screenshot ale nutne potrebuju vedet co to bylo zac. Edit: je to cca tyden Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 27. ledna 2020 uživatelem Pepino777
Lacifer Odesláno 9. června 2020 Nahlásit Odesláno 9. června 2020 Chvályhodné vlákno přidávám své Laco Altenburg
Ivan Lelák Odesláno 17. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2020 Na to, že je to vlákno o pilotkách, tak hodinek s letadly je tady dost málo...
Karussell Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2021 Mate to moc krasny, panove! Tak jednoduchy mustr a tolik paradnich variant na tema pilotky...
bandicoot Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2021 Tohle mě mrzí nejvíc, že za blahých časů lepších cen jsem ty BP nikdy nepořídil. Klidně bych bral dneska původní, s leštěnými ručkami, bílou datumkou. Jakýkoliv.
horal Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2021 Tyhle si je nechávám na důchod, až neuvidím na jiné...
Karussell Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2021 (upraveno) V 8. 1. 2021 v 18:03, bandicoot napsal: Tohle mě mrzí nejvíc, že za blahých časů lepších cen jsem ty BP nikdy nepořídil. Klidně bych bral dneska původní, s leštěnými ručkami, bílou datumkou. Jakýkoliv. Rozšířit @bandicoot Zrovna u 2nd hand BP bych nerekl, ze je nejakej zasadní skok v cene, za kolik je pamatujes? @horal ano, citelnost je brutalni, daji se pouzivat k odecitani casu i jako budik na nocnim stolku Upraveno 8. ledna 2021 uživatelem Karussell
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se