farkyostrava Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 (upraveno) nekorektní 2 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. října 2014 uživatelem farkyostrava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 nekorektní 3 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 :-) nekoretni 3 drsne ty ....ale totok ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 Nj a ešte ten nekorekní Luftwaffe pohár Grogovka.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2014 Jen tak z hodinkovnice... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2014 pilotky na oranžové gumě... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 normálně se válely v listí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 Marky Mark XV Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 Mark XVI Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Archimede se vrací. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 Archimede XLH že? Málem už jsem je měl také doma, v Chronoshopu jsem je měl i na ruce a jsou opravdu skvělé, vlastně to byly první pilotky, které jsem si konečně vybral a jsem rozhodnutý o jejich koupi, bohužel ve chvíli, kdy jsem je chtěl koupit, jsem koupil Fortisy a na Archimedy už nezbylo.Tak jako tak ti gratuluju a doufám, že bude i více fotek, jsou fakt super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 Děkuju.Ano, jsou to přesně ony. Jediné pilotky, které se mi líbí (kromě IWC s předraženou Etou). Budu se snažit nějaké fotky dodat, snad i se skutečnými letadly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2015 Tak to máme podobně, IWC by se mi také líbíly, ale to je hooodně daleko a z těch lépe dosažitelných jsou tyto Archimede fakt asi to nej, nebo ještě XLA s centrální vteřinovkou, měl jsem toho v užším výběru více, ale i já byl nakonec rozhodnutý právě pro tyto XLH, vážně paráda, jsem rád, že je tu někdo má, moc jsem je na foru neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2015 Večerní Archimede Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joejog Odesláno 21. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2015 (upraveno) taky jedny s leteckou tématikou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. února 2015 uživatelem joejog Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 21. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2015 Večerní ArchimedeA_8346.jpgMas to moc pekne, budu se tesit na dalsi fota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 21. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2015 Mas to moc pekne, budu se tesit na dalsi fota.Děkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Pilotky s patinou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Pár fotek pilotek co jsem Mel, a už nemám.. Archimede XLH TOP, Steinhart Nav B Uhr 47, Hamilton Pioneer Mechanical, Archimede XLA Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se