MaxT Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Odesláno 21. března 2013 PAM 423. Krásné číslo 0022/2000. Jsem nadšený. Vypadá to, že je chronobundus ukojen. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Moty Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Odesláno 21. března 2013 Držím palce, aby to tak bylo, ty ženský holt pro sbírky nemaj buňky a tím pádem to nechápou, mám to stejnýGratulace je samozřejmostí k úžasným strojům, ten řemen vypadá jak semiš;-)
Z. Paul Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Odesláno 21. března 2013 (upraveno) Podle toho co si psal v sekci Panerai tak si myslim, že chronobundus bude ukojen jen na chvíli Edit: Samozřejmě gratuluji Upraveno 21. března 2013 uživatelem Z. Paul
misoo Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Odesláno 21. března 2013 paneraje ma moc neberu, ale toto je nadhera... hlavne ten remen im dost pomaha, sedi im jak hovado!!
hulk Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Odesláno 21. března 2013 Je to prostě kus. Nafoť luminescenci. Blahopřeju. Me se tyhle s rezervou stejně líbily víc :-)
tombed Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Odesláno 21. března 2013 bomba, tak ať to vydrží a rychle nevyhoříš
kulix Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Odesláno 21. března 2013 Ale jo, pekne to mas..Alespon je nemusis otacet abys videl jak dlouho ti jeste vydrzi..
Karlosek Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Odesláno 21. března 2013 Krása. Gratuluji!Řemen jetaké parádní a sluší jim.
Cyril Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Odesláno 21. března 2013 Vypadá, že se k tobě v té daleké cizině chovali slušně....Takže gratulace a přeji ti ať je brzy neobjevíme v prodejní sekci. A co ty Emane? 422 čekají na tebe...
MaxT Odesláno 21. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 21. března 2013 Vypadá, že se k tobě v té daleké cizině chovali slušně....Takže gratulace a přeji ti ať je brzy neobjevíme v prodejní sekci. A co ty Emane? 422 čekají na tebe... Děkuji. A chovali se více než slušně. Je tam radost nakupovat. Ale to nakonec ve většině případů. Snad jen ten prokletý Wempe byl vyjímkou. V prodejním vlákně se určitě hned tak neobjeví, ledaže by mě opět zasáhla nějaká ekonomická krize. Doufám, že roky 2009 a 2010 už se opakovat nebudou. A 423 jsem vybíral jako hodinky pro dlouhodobé nošení, kupoval jako hodinky pro dlouhodobé nošení, a po 3 dnech ještě více než předtím je považuji za hodinky pro dlouhodobé nošení,359 jsem kupoval jako první ušáky a jiné nové v této hladině jsem nesehnal. Nakonec se mi ale líbí více, než protěžované 312. 425 byly kupovány jako šperk, designová lahůdka nikoliv na denní nošení. 423 mi příjdou jakoby si z obou modelů vzali to nej a spojily to do jedněch.
Eman2208 Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Odesláno 21. března 2013 Vypadá, že se k tobě v té daleké cizině chovali slušně....Takže gratulace a přeji ti ať je brzy neobjevíme v prodejní sekci. A co ty Emane? 422 čekají na tebe... Jen tu mlčky sedím a tiše mi stékají sliny na klávesnici.....ty Panerae mi kuwa dávají zabrat.
MaxT Odesláno 21. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 21. března 2013 panacku, ty valis Už jsem doválel. Alespoň v tuto chvíli mám pocit, že mám své dream watch twins. 423 + 425. Nádherné duo.Katalog Panerai jsem prošel snad 100x tam i zpět a tyto dvoje jsou alespoň pro mě z hlediska designu to nej. Neomylné bych je vybíral znovu a znovu. No a jelikož nové modely budou v prodeji nejdŕíve koncem příštího roku, tak si myslím že mám na chvíli klid.Dokonce si říkám, že sem radši nebudu chodit abych nezačal zbytečně přemýšlet o tom, že musím zkusit co na těch Rolexkách všichni máte.
cretino Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Odesláno 21. března 2013 ..ten novy vietor, co si tu za posledne obdobie doniesol, ma smrnc.. velka gratulacia k dalsiemu prirastku
organic Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Odesláno 21. března 2013 Tvůj výběr je nekompromisní a to kombo co máš doma je ultimate Panerai. Velmi gratuluji k vyzrálé volbě a rád bych oba kousky viděl někdy naživo třeba na srazu.
Josef01 Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Odesláno 21. března 2013 Krásný hodinky ale ta zadní rezerva chodu by pro mě byla naprosto bezchybná věc, šel bych si to hodit, tak jsi mi zachránil život
MaxT Odesláno 21. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 21. března 2013 (upraveno) Krásný hodinky ale ta zadní rezerva chodu by pro mě byla naprosto bezchybná věc, šel bych si to hodit, tak jsi mi zachránil život No tak paráda. Pak mě těší dvojnásobně. Jsem rád, že mi ty 422 před nosem prodali. Možná bych tam byl ještě teď.Jo a veliké díky všem za pochvalu. Upraveno 21. března 2013 uživatelem MaxT
NERO.8 Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Odesláno 21. března 2013 No tak paráda. Pak mě těší dvojnásobně. Jsem rád, že mi ty 422 před nosem prodali. Možná bych tam byl ještě teď.Jo a veliké díky všem za pochvalu. Před chvílí jsem dorazil z práce, tak ještě jedna pochvala a gratulace navíc. 423 a 422 jsou pro mně hodinky, které dokonale spojují dnešní design s historií Panerai.Šťastný to majitel. ( dovětek platí i pro Emana )
NERO.8 Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Odesláno 21. března 2013 Jo a ještě jeden dovětek: jsem na chronomagu začátečník, ale už jsem pochopil, že věta "chronobundus je ukojen" je pěkná blbost . Můžeme se ale na chvíli věnovat třeba lodnímu modelářství - to příjde určitě levněji ( hlavně manželky budou klidnější ). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Eman2208 Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Odesláno 21. března 2013 Před chvílí jsem dorazil z práce, tak ještě jedna pochvala a gratulace navíc. 423 a 422 jsou pro mně hodinky, které dokonale spojují dnešní design s historií Panerai.Šťastný to majitel. ( dovětek platí i pro Emana )A dost, vynechte mě v komentářích ve vašich údržbářských vláknech !!! Jsem nešťastný, tápající a od vás je nepěkné mě takto týrat !!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se