Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 76
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Osobne bych asi poslal co nejkvalitnejsi forky mailem a zeptal se, jestli ti dokazi odpovedet. Je dost mozne, ze ti reknou, ze na zaklade fotek ti nic nepotvrdi.

Oni nic nepotvrdí zcela určitě. Ale mohli by aspoň říct, zda je vůbec možné, aby ty podivně udělaný nápisy vylezly od nich...

Odesláno

Oni nic nepotvrdí zcela určitě. Ale mohli by aspoň říct, zda je vůbec možné, aby ty podivně udělaný nápisy vylezly od nich...

že používají wat res dohromady i zvlášť bych bral jako fakt a různým Ww bych se nedivil. kdo ví třeba to je zmetek a bude ceněný jednou jako chyboražby u mincí nebo známek :-)

Odesláno (upraveno)

SCIFI: Tohle neni az tak fotka. Na skutecnych fotkach skutecnych hodinek (Visodate) maj pomlcku

edit2: hm, radsi jeste koukam na jiny modely a tam je zase prevaha "waterresistant" vcelku

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno

Na tom rotore je toľko odlišností oproti originálom, že až to bolí. A to, že ich hodinár nevšimol, svedčí o jeho schopnosti rozpoznať originál od napodobeniny. Snáď si nemyslel, že keď je tam ETA, tak je to  OK. Alebo do fejkov sa dáva jedine SG?

Odesláno

Na tom rotore je toľko odlišností oproti originálom, že až to bolí. A to, že ich hodinár nevšimol, svedčí o jeho schopnosti rozpoznať originál od napodobeniny. Snáď si nemyslel, že keď je tam ETA, tak je to  OK. Alebo do fejkov sa dáva jedine SG?

a když jsem tu zapochyboval o schopnostech hodináře u AD, byl jsem poplísněn jak poslední parchant...

Návštěvník YPO
Odesláno

tohle je fotka z tissot.ch a pochybuju že by si výrobce dal na svoje stránky fejk. je tam nápis waterresistant dohromady

zdroj

attachicon.giflightbox_TISSOT_VISODATE_T019_430_16_031_01_MT_jpg.png

O tom klidne pochybuj - traser u modelu sand jeste nedavno uvadel zeleznou lunetu s gmt stupnici a pri tom to vubec nevyrabel ( vcetne fotky na jejich webu)

Nevim jestli jsou tyhle hodinky fejk nebo ne ale klidne bych se vsadil ze jsou origo. Nekteri vyrobci v prubehu vyroby meni i popis ciselniku tak proc ne zadni viko ( stalo se mi to u jednech fortis a ty druhy si nepamatuju)

Odesláno

a když jsem tu zapochyboval o schopnostech hodináře u AD, byl jsem poplísněn jak poslední parchant...

Napsal jsi, že odpověď, kterou dostal tazatel od hodináře u Bechyněho může vysmažit člen s 1 příspěvkem. To pochopitelně může, ale hodnota těch výpovědí je snad trochu jiná, ne? Plísněn jsi nebyl vůbec, tak ze sebe nedělej chudáčka.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak jsem sem zavítal po měsíci a vidím, že se nic nevyřešilo. Někdo by se určitě vsadil že je to v pořádku, hodinář vidí strojek ETA a taky je to v pořádku, písmenka na rotoru jsou poházená jako čínská polévka a stejně závěr nula. Mimochodem SCIFI, toto není pouze na "těchto" hodinkách Tissot, už jsem to viděl na více kusech - od toho samého prodejce. Bez poslání fotek do Švajcu se stejně nic nedozvíme, tak o čem dál diskutovat?

Odesláno (upraveno)

Asi došlo k nedorozumění, já ty hodinky nekupuji. Pouze jsem upozornil prodávajícího, že jsem se s podobným označením setkal od stejného prodejce a proto jsem je nevzal - byl jsem se na ně podívat den po něm (prodával jich více najedou). Nechtěl jsem, aby dostal ban za prodej fejků, pokud to tedy fejky byly. Z toho důvodu založil tohle vlákno. Toť vše.

Upraveno uživatelem Valenta123
  • po měsíci...
Odesláno

Ja si myslim, ze aspon nektere slovutne svycarske znacky delaji v asii zcela vedome (nebo nechavaji delat a inkasuji za znacku peníze) ne-tak-uplne-skvělou-kvalitu. Tam na nejaka evropska autorska prava zvysoka kaslou a mají to podporene ekonomickou i vojenskou moci, tak proc z toho trhu nevytezit aspoň něco, ze. Proto je velmi problematicke získat primo od vyrobcu potvrzeni, ze něco je fake.

Odesláno

Hm s tím , že by v číně někdo z tissotu vědomě podporoval fake bych se dost divil. Jednu dobu jsme zvažovali ziskat zastoupeni za tissot pro ČR. A v tissotu nezájem, že je jim česko ukradené. Trh na který se soustředí je čínský a mají tam obrovský marketing a snaží se tam tissot dostat jako velmi luxusní značku. Ten chlap s kterým jsme jednali tak říkal, že toho za týden v Číně prodají víc než za rok v čr. A taky říkla, že naopak tam nesmí mít chyby, protože činský zákazník je velmi náročný. Takže bych se dost divil kdyby podporovali výrobu napodobenin v číně ( budou si tam chtít udržet jméno je to trh čislo 1) Co se týče hodinek tak si myslím, že pokud už tam je ETA tak jsou to originály, protože se to za tu cenu nevyplatí dělat. ( samozřejmě je to můj osobní názor, na to poznat to jsou tu jiní více znalí. Spíše reaguji na příspěvek nade mnou)

• po měsících...
  • po měsíci...
Odesláno (upraveno)

Pribeh pred nedavnem skoncil vyjadrenim oficialniho servisniho strediska Swatch Group, kam byly zaslany pote, co se o sebe zastavily rucky.

Odmitli servis s vyjadrenim, ze jde o fejk. Hodinky putovaly zpet k prodejci, od prodejce zpet penize.

Upraveno uživatelem redd
Odesláno

Pribeh pred nedavnem skoncil vyjadrenim oficialniho servisniho strediska Swatch Group, kam byly zaslany pote, co se o sebe zastavily rucky.

Odmitli servis s vyjadrenim, ze jde o fejk. Hodinky putovaly zpet k prodejci, od prodejce zpet penize.

jenom malý dotaz: to vyjádření bylo Swatch Group dáno písemně nebo jen tak mezi řečí/per huba? Jaká byla případně argumentace?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...