yossarian Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Odesláno 23. září 2011 Naprosto seriozní prodejce, ochotný a sdílný, zboží odpovídalo popisu, rychlé odeslání, celková spokojenost. Můžu jen doporučit
Lukas Havran Odesláno 30. září 2011 Nahlásit Odesláno 30. září 2011 souhlasim, Roman je pohodar, obchody s nim skvele vybavene
carpaccio Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Odesláno 12. října 2011 No, chválit místního provařeného člena je asi jako nosit sovy do lesa nebo dříví do Athén, leč když už tu to vlákno je - ani já si na transakce s Romanem nemůžu v nejmenším stěžovat. Občas na mě tedy prská , ale jinak má mé nejsrdečnější doporučení. c.
Arthur N. Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2012 tudle mi v nouozi poslal zadarmo 2 ubrousky na leštění Cape Cod, v pravěku jsem odněj kupoval nějaký řemeny......hodný chlapík:)
DaLo Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Odesláno 29. října 2012 Perfektni domluva a prijemne popovidani u predani, urcite doporucuju...
pikec Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 Obchod a předání sice jen prostřednictvím netu a pošty. Ale velká spokojenost. Moc díky. A pivečko si zapisuji do knihy dluhů
mt01 Odesláno 29. března 2013 Nahlásit Odesláno 29. března 2013 Kolegové,pozor na tohoto pána!!nejdříve se vetřel do mojí přízně, pak si nasadil hodinky ještě před zaplacením a nakonec mi nechtěl ani říct kolik je hodin!! Prý se s lidmi co nemají IWC nebaví. Tak a teď vážně: schůzce s Romanem předcházela oboustranná úsměvná historka, oba jsme byli asi chvilku v jiné dimenzi, nakonec vše dobře dopadlo.Příjemně strávené dopoledne, bezvadnej pokec (i když mám pocit že jsem mlel hlavně já, sorry).Mám obrovskou radost, jakou radost má Roman z nových pilotek. Přeju mu ať bez problémů slouží a když bude příležitost určitě ho zase rád uvidím (i s hodinkama). Pochybuju ale že by mi dovolil byť jen nahlédnout
DaLo Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2013 Opět všechno v nejlepším pořádku - takhle to má chodit...
Chorche Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Vynikající, vše na jedničku s hvězdičkou Doporučuji a děkuji!
Sedlin Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 Roman se účastnil hromadného nákupu ISofrane. Komunikace bez problémů, platby obratem. jednoznačně pozitivní zkušenost. Doporučuji!
Ondrej71 Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 Rychlá domluva, vše dorazilo včas a v pořádku - za mě palec nahoru
bandicoot Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 Chodím k Romanovi rád na firemní recepci, maj tam pěkný buchty.Už jsem tam byl v posledních měsících pro něco dvakrát a vždycky to bylo rajcovní. Určitě rajcovnější než pár našich předchozích akcí, které jsme řešili přes poštu. Pošťačky tak rajcovní nejsou.
jenik77 Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 seriózní, příjemný a mám od něj supr hodinky. takže jako jo!
CEGY Odesláno 30. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2014 Prijemny a sympaticky mladik. Vse dle domluvy. Dekuji a budu se tesit priste..
Hodo65 Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2015 Velmi příjemné jednání, výjimečná vstřícnost, solidnost a korektnost. Výborná domluva na průběhu obchodu a rychlý, hladký průběh celého obchodu. Nelze jinak, než bezvýhradně doporučit . Ještě jednou moc díky .
wizard-ov Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2015 Obchod s tímto pánem rozhodně doporučuji. Koupil mi kávu a jemně perlivou vodu. Příště budu asi chtít i štrůdl. :-)
bandicoot Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2015 Už to vypadalo na poštu, ale Roman si asi přečetl můj starší post, takže mi to odvezl do Prahy k nim na firemní recepci.Díky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se