Návštěvník Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2013 Já vím, on mě taky trochu se.re, ale já ho potřebuju vonosit a vyhodit. Už jsem ho tady prodával, ale nikdo ho nechtěl. Je to Di-Modell barvička bordó. V záloze je nachystaný aligátor na big piloty, 2x origo bufallo a ještě bych chtěl zkusit koňa. Mám ještě jeden Sinn pilot a vidíš, ten bych mohl prodat, na něm hezký taky nebudou ...
sery.vlk Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2013 Děkuju za recenzi s historickým exkursem. Klobouk dolů!
Hasňa Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2013 Super. Az pujdou dale, tak me cvicne prozvon, treba zrovna nebudu odkladat na BP, no vsak uz to mame nacvicene.
Návštěvník Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2013 prozvonit tě můžu, rád, ale hodinky ti nejspíš nenabídnu. Už na ně stojí řada jak na výměnu, tak na prodej
Hasňa Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2013 No, vsak se uvidi. Placat do vetru a vytahnout portmonku jsou dve ruzne veci. Jedny IWC z Vintage serie uz tu cesticku vyslapaly, uvidime, treba je nekdy druhe budou nasledovat.
bandicoot Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2013 V záloze je nachystaný aligátor na big piloty, 2x origo bufallo a ještě bych chtěl zkusit koňa.Podivej se do nabídky Strapshopu...Hnědý Hurricane by byl kulervoucí. Recenze gut, hoďky taky, tak je koukej vzít na pivko nebo pak spíš v garáži
honza71 Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2013 Dnesni den zacal blbe, ale ted uz je to mnohem lepsi. Diky, ze sis dal tu praci.
Návštěvník Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2013 Podivej se do nabídky Strapshopu...Hnědý Hurricane by byl kulervoucí. Recenze gut, hoďky taky, tak je koukej vzít na pivko nebo pak spíš v garáži No ten prave v cernem v krabicce ceka na svuj cas.
villain83 Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2013 Po dlouhy dobe mam lepsi naladu,recenze super,hodinky kulervouci,diky.
Quido Morava Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2013 Paráda - nemám slov, jak k hodinkám, tak k povídání...!
Sorbus Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2013 Výborně napsaná recenze, kterou je radost číst, a nádherné hodinky. Pohled na ten velký a krásně zpracovaný strojek s Jonesovou ručkou je mimořádně podmanivý. Upřímně blahopřeji.
Ondrej71 Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2013 úžasně napsaná recenze, jedna z nejlépe napsaných co jsem tady měl možnost číst, díky
mt01 Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2013 Romane, teď jsem ještě radši že skončily u tebe. Takhle dech beroucí recenzi jsem ještě nečetl. Paráda.
marecenator Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2013 Macherske hodinky, zaujimave video, velmi putava recenzia... Diky za tu pracu!
Návštěvník Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2013 Ještě jednou děkuji za kladné ohlasy, jsou moc milé. Nedalo mi to a přehodil jsem je na slíbený Rios Hurricane v černé barvě. Tak ještě jedna várka fotek.
Hasňa Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2013 Me osobne se ten hnedy s cvokama libi vic.
sibirnaya Odesláno 5. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2013 ja jsu jen zvedavy, za jak dlouho pujdou do frcu techniky..
Quido Morava Odesláno 5. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2013 (upraveno) Hurricane jim hodně sluší, ale nemůžu si pomoct, ten původní k nim tak nějak více patří... nicméně, s fotkama sis krásně vyhrál - to tedy šepici dolů! Upraveno 5. dubna 2013 uživatelem Quido Morava
Arthur N. Odesláno 5. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2013 paráda, gratuluji a díky za pěkně čtivou recenzi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se