m107 Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2013 Ahoj chlapi, zas ta moje nestoudná přítelkyně - bude tam něco vidět? Co myslíte? Po odečtu sice 68 na 50ce, ale s bodama už je na štíru, tak se jí za služebák zrovna 2x nechce. Stínítka dole, sedačka nahoře a vzadu - není to přece žádná začátečnice Nevíte někdo zda to posílají vždy začmáraný nebo jenom když je prd vidět, aby člověka nenaváděli? Jak říkám o pokutu nejde (800) ale ty bodíky... Díky moc! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ggrand Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2013 Člověka podle toho neidentifikuje nikdo. Začmárané je to proto, že je všem houby po tom, kdo seděl na místě spolujezdce.
m107 Odesláno 4. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 4. dubna 2013 já jsem debil, furt jsem žil v dojmu že je začmáranej řidič ty vole
m107 Odesláno 4. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 4. dubna 2013 a neví někdo kdo je povinen to vzít na sebe když je auto na s.r.o. aby padla pokuta, ale body zůstaly celý?
Horhe Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2013 my to házíme na kolegu z dceřinky v Rusku
gunman Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2013 v jednon našem s.r.o. jsme nahlásili, že je to auto, na kterém se střídá víc řidičů - zaplatila se pokuta a stačilo to
sect Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2013 Myslim ze to nemusis hazet na nikoho. Staci odmitnout sdelit ridice a souhlasit s udelenim pokuty. Aspon myslim ze uz to takhle finguje.
Dr.Gaga Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2013 Ne.. Jsi tam a nic nepodepisuj. První chyba policisty - neseznámí Tě z právy atd. A máš právo nevypovídat - musíš se jenom dostavit, takže se tam stav a řekni, že nic neřekneš. A kdyby hrozili soudy, tak si nech objednat kopii homologaci přístroje, plánek atd. Někde na netu je tenhle postup napsaný - jak neplatit pokuty. Taťka jel omylem na padesátce osmdesátkou - dvouproudovka se značkou 50 a zrovna u té značky se mu tam jednak postavil autobus a jednak se mu na zada lepilo nějaké BMW, takže prudce brzdit by se asi moc nevyplatilo. Byl předvolán, tak nic neřekl, nic nepodepsal a od té doby ho nikdo neotravuje (už je to asi rok).
Bob Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2013 Ne.. Jsi tam a nic nepodepisuj. První chyba policisty - neseznámí Tě z právy atd. A máš právo nevypovídat - musíš se jenom dostavit, takže se tam stav a řekni, že nic neřekneš. A kdyby hrozili soudy, tak si nech objednat kopii homologaci přístroje, plánek atd. Někde na netu je tenhle postup napsaný - jak neplatit pokuty. Taťka jel omylem na padesátce osmdesátkou - dvouproudovka se značkou 50 a zrovna u té značky se mu tam jednak postavil autobus a jednak se mu na zada lepilo nějaké BMW, takže prudce brzdit by se asi moc nevyplatilo. Byl předvolán, tak nic neřekl, nic nepodepsal a od té doby ho nikdo neotravuje (už je to asi rok).Obavam se ze to je postup ktery fungoval pred 1.1.2013, ted uz pokutu asi zaplatit musis. Ale pokud odmitnes vypovidat bude to bez bodu, ale ze by to bylo za 800 se mi moc nezda ...
African Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2013 My na kolegu z dceřinky v Jižní Africe Body neberou, ale pokuty platíme, ale ty sí dáš ve firmě do odpisu" Občas straší, že budou chtít vidět knihu jízd, ale nikdy k tomu nedošlo, protože to musí jít přes finanční úřad a na to nikdo nemá náladu"my to házíme na kolegu z dceřinky v Rusku
m107 Odesláno 4. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 4. dubna 2013 Bob: je u toho přiložený komplet PDF, viz: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník YPO Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2013 vo čem je todle vlákno ? že někdo jezdí jako prase a potřebuje se z toho ještě vysekat ? vono to ulomený zrcátko bylo vlastně OK to mě baví
African Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2013 To People: To se ani moc nedivím :-) Skočte si kluci někam na kopec, z hluboka se nadechněte a zařvěte si s plných plic, hned vám bude líp' myslim to dobře,akorát mi nejdou v lese na telefonu smajlici'
pebe Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2013 Ono jde taky o ten podtext prvního příspěvku, kdy je paní pochválena, že si dá sedadlo dozadu a nahoru a spustí sluneční clonu. To mi nepřijde jako normální chování za volantem, spíš to vypadá na přístup "pojedu rychle, snad na tom radaru nebudu vidět a nějak se to vyřeší". A navíc má paní/slečna už vybodováno.... Na druhou stranu mi do toho nic není, pořád naivně doufám, že se každému vrátí jeho skutky...
Bob Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2013 Uz to tady jednou bylo, asi nema cenu v tom moc pokracovat
filo-boxer Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2013 Vlakno zamykam. Nedavno to tu resil Ricous, tak poprosim m107 at si informace najde tam.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.