Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

to ještě nemám, ale jelikož tu vládne jarní počasí, tak je to na bajka paráda...Sem rád, že občas můžu vypadnout a pročistit hlavu. Beru to po práci jako relax...ikdyž ta telka je taky lákává :-)

Tyjo, já bejt tam u vás, tak z kola neslezu....při pohledu na tvoje fotky z trailů se pokaždé kochám. Je to fakt paráda  :notworthy: 

Já používám RunKeeper už snad přes rok...appka do mobilu a hezky mi tu cestu spočítá se vším všudy...

ještě foto z dneška....

post-13404-0-10923400-1389210567_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Gustaf
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 3 týdnech...

Ahoj, chtěl jsem dat nejakej obrazek a nejak me to nefunguje. Kdysi uz jsem něco daval a bez problemu. Je nejaka změna pro v kladani obrazku? Me se to vždy sekne v tom okne pro vlozeni url a musim zavrit celou stranku. Mam Win7, Explorer.Diky TL

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

pánové potřebuji radu ohledně současných cannondale rámů ......  poslední kolo které jsem měl byla F900, kde mi tuhost rámu naprosto vyhovovala, protože sem těžký prase a všechno ostatní co jsem vyzkoušel se pode mnou prohejbalo = jsou současné rámy stejně kvalitní a pevné jako to bývalo za éry F900 ? eventuálně co jiného pro 200cm x 107kg do řekněme 30t, víc do toho cpát nechci, páč už teď vím, že mě to nebude bavit :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Co Scott Scale. Mam 29" Scale 970 a je super. Jsem jeste těžší :-).......

nevypadá to blbě .... vidlice de zamknout, ale co ty velký kola ? to je jak když jedeš s dýzlem ne ? :-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...