Gustaf Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 (upraveno) to ještě nemám, ale jelikož tu vládne jarní počasí, tak je to na bajka paráda...Sem rád, že občas můžu vypadnout a pročistit hlavu. Beru to po práci jako relax...ikdyž ta telka je taky lákává :-) Tyjo, já bejt tam u vás, tak z kola neslezu....při pohledu na tvoje fotky z trailů se pokaždé kochám. Je to fakt paráda Já používám RunKeeper už snad přes rok...appka do mobilu a hezky mi tu cestu spočítá se vším všudy... ještě foto z dneška.... Upraveno 8. ledna 2014 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 Se máte kluci, já co začal týden, tak každej večer od nevidim do nevidim v práci" Dnes to muselo být super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jožan Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2014 Afri,jen takové malé OT:když si pod venkovním teploměrem zrovna griluješ klobásu,tak se to nepočítá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 tak abych to trochu oživil...dneska kochačka a 23 km...jsem razil stopu :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2014 Není ta kolejová někde od Plzně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 (upraveno) jj, lokalka z Pnovan do Bezdruzic železniční most, že kterého se skákal bungee jumping... Upraveno 28. ledna 2014 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 Super sneznej vyjezd, hned bych se pridal Dal jsem aspon v nedeli 2 hodiny na pohodu na silnicce. A dneska mi pristal na facebooku obrazek viz nize a docela me pobavil, tak to sem hodim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2014 jj, byl to prijemnej relax...jediný stopy ve sněhu byly moje jinak to heslu na obrázků je povedený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 Ahoj, chtěl jsem dat nejakej obrazek a nejak me to nefunguje. Kdysi uz jsem něco daval a bez problemu. Je nejaka změna pro v kladani obrazku? Me se to vždy sekne v tom okne pro vlozeni url a musim zavrit celou stranku. Mam Win7, Explorer.Diky TL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 Ten most jsem párkrát přejížděl v minulosti, je tam moc hezky i v létě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 Ten most jsem párkrát přejížděl v minulosti, je tam moc hezky i v létě jj, to mi povidej...a cos tu vůbec dělal v téhle končinách? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 Jednouvá tuhle byl Bikefest. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel67 Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 Hoší, stejně jsme proti němu srágory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 Hoší, stejně jsme proti němu srágory velkej respekt neuvěřitelný,fakt borec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 No ty voe...! Já jsem rád, že to zvládnu s obouma rukama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 dnes 34 km na počest OLYMPIC GAMES Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 Hezký Gustaf :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 pánové potřebuji radu ohledně současných cannondale rámů ...... poslední kolo které jsem měl byla F900, kde mi tuhost rámu naprosto vyhovovala, protože sem těžký prase a všechno ostatní co jsem vyzkoušel se pode mnou prohejbalo = jsou současné rámy stejně kvalitní a pevné jako to bývalo za éry F900 ? eventuálně co jiného pro 200cm x 107kg do řekněme 30t, víc do toho cpát nechci, páč už teď vím, že mě to nebude bavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 Co Scott Scale. Mam 29" Scale 970 a je super. Jsem jeste těžší :-)....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 Co Scott Scale. Mam 29" Scale 970 a je super. Jsem jeste těžší :-).......nevypadá to blbě .... vidlice de zamknout, ale co ty velký kola ? to je jak když jedeš s dýzlem ne ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky