spineshank Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Odesláno 16. června 2014 Dneska jsem zavítal ke kámošovy, autorizovanýmu prodejci Cannondejla a jen tak na půl huby nadhodil, že se mi líbí Jekyll" A on na to, že přišel asi před týdnem seznam posledních pár kusů, co se valí na skladě a mají to rozprodávat, že mi to nechá za nákupku a pár piv :-) ty jo a on tam Jekyll v karbonu 2011, v nejvyššíc výbavě za 56 litrů, prodával se 130, sakra velikost M, tak říkám objednej ho" Ve čtvrtek ho prodali, jak já jsem naštvanej, a hodně smutnej... No nic, kámoš ví o mě, a prý něco vymyslí, tak snad...:-)tak to zamrzí a úplně tě chápu jakej to je pocit se to dozvědět
kloubik Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Odesláno 17. června 2014 Dneska rychlovka po praci...byla trochu zima, ale jelo se v tom chladnym vzduchu strasne prijemne.
spineshank Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Odesláno 17. června 2014 nádherná krajina,musí to být paráda tam jezdit i tady máme chladněji,včera jsme se vraceli kolem 20,45 a už to bylo vcelku cítit....jen by mohlo malinko zapršet,je sucho a práší se neuvěřitelně
Duri86 Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Odesláno 17. června 2014 pozerám že to foto neuplo tak refresh
spineshank Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Odesláno 17. června 2014 pozerám že to foto neuplo tak refresh jj sem ti to chtěl napsat že aspoň foto wapky sem dejale ani po druhý nic
spineshank Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 mozno poznate, oblecenie z dielne bratov Velitsovcov prezentacia a eshop no koukl jsem ,ale myslím že trh cz/sk pro tuto značku nebude díky cenám
exBURN Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 Nevím co je tak skvělého na cyklohadrech - buzioblečcích . Osobně mám raději normalní funkční trika, bundy atd co se daj vzit i na behání a jiné sporty. Cyklodresy jdou uplně mimo mě
JakubS Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 Včerejší projížďka se povedla, raka jsem viděl v přírodě poprvé. je až k neuvěření, že z jedné strany je to taková paráda a 300 metrů za zády záčíná tohle peklo
Hasňa Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 A to navíc vypadá na dnes už vzácného raka místního, českého, ne amerického, který toho původního zcela vytlačil.
African Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 Super Raky jsme chytaly do mých deseti let v potoce u strejdy na Bakově u Červeného Kostelce a pak najednou zmizely. Před asi pěti lety mě volal, že jsou zpět, je mě čtyřicet, příroda je čarovná... Včerejší projížďka se povedla, raka jsem viděl v přírodě poprvé.
spineshank Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 Nevím co je tak skvělého na cyklohadrech - buzioblečcích . Osobně mám raději normalní funkční trika, bundy atd co se daj vzit i na behání a jiné sporty. Cyklodresy jdou uplně mimo mětak na dresu je výborné to že máš na zádech kapsy do kterých můžeš dát spoustu věcí,ale samo si člověk může vzít funkční hadry u nás v potůčku je raků vcelku dost,ale jsou krásně čistí,tento má na sobě nejakej povlak koukám
African Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 Neřekl bych, že bude někde poblíž nějáká fabrika, která vypouští do vody nějáké ty sračky... U nás mají tento povlak pstruzi, ale ty přežijou i atomovou válku, což se o rakoj říct nedá " u nás v potůčku je raků vcelku dost,ale jsou krásně čistí,tento má na sobě nejakej povlak koukám
corve Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Odesláno 21. června 2014 je až k neuvěření, že z jedné strany je to taková paráda a 300 metrů za zády záčíná tohle pekLo.. ten kostel za rybníkem je v Horním Jiřetíně? A rybník je to Černice?
JakubS Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Odesláno 21. června 2014 ten kostel za rybníkem je v Horním Jiřetíně? A rybník je to Černice? Všechno správně, máš to za 100 bodů
spineshank Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Odesláno 21. června 2014 tak dnes krásnejch chladnejch 45km,kdyby foukalo míň bylo ideálně
Duke650 Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Odesláno 21. června 2014 to je ovšem velice epesní šmakózní black bike, klobouček!
spineshank Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Odesláno 21. června 2014 po vyjížďce jsem neodolal a stavil se na výbornej hambáč a kafíčko
Doporučené příspěvky