Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dneska jsem zavítal ke kámošovy, autorizovanýmu prodejci Cannondejla a jen tak na půl huby nadhodil, že se mi líbí Jekyll" A on na to, že přišel asi před týdnem seznam posledních pár kusů, co se valí na skladě a mají to rozprodávat, že mi to nechá za nákupku a pár piv :-) ty jo a on tam Jekyll v karbonu 2011, v nejvyššíc výbavě za 56 litrů, prodával se 130, sakra velikost M, tak říkám objednej ho" Ve čtvrtek ho prodali, jak já jsem naštvanej, a hodně smutnej... No nic, kámoš ví o mě, a prý něco vymyslí, tak snad...:-)

tak to zamrzí a úplně tě chápu jakej to je pocit se to dozvědět :frusty: 

Odesláno

nádherná krajina,musí to být paráda tam jezdit :clap:

i tady máme chladněji,včera jsme se vraceli kolem 20,45 a už to bylo vcelku cítit....jen by mohlo malinko zapršet,je sucho a práší se neuvěřitelně

Odesláno

Nevím co je tak skvělého na cyklohadrech - buzioblečcích :D. Osobně mám raději normalní funkční trika, bundy atd co se daj vzit i na behání a jiné sporty. Cyklodresy jdou uplně mimo mě

Odesláno

Včerejší projížďka se povedla, raka jsem viděl v přírodě poprvé.

post-8167-0-83665700-1403281871_thumb.jpg

je až k neuvěření, že z jedné strany je to taková paráda

post-8167-0-27200100-1403281931_thumb.jpg

a 300 metrů za zády záčíná tohle peklo

post-8167-0-29450600-1403282019_thumb.jpg

Odesláno

Super :clap: Raky jsme chytaly do mých deseti let v potoce u strejdy na Bakově u Červeného Kostelce a pak najednou zmizely. Před asi pěti lety mě volal, že jsou zpět, je mě čtyřicet, příroda je čarovná...

Včerejší projížďka se povedla, raka jsem viděl v přírodě poprvé.

Odesláno

Nevím co je tak skvělého na cyklohadrech - buzioblečcích :D. Osobně mám raději normalní funkční trika, bundy atd co se daj vzit i na behání a jiné sporty. Cyklodresy jdou uplně mimo mě

tak na dresu je výborné to že máš na zádech kapsy do kterých můžeš dát spoustu věcí,ale samo si člověk může vzít funkční hadry

u nás v potůčku je raků vcelku dost,ale jsou krásně čistí,tento má na sobě nejakej povlak koukám

Odesláno

Neřekl bych, že bude někde poblíž nějáká fabrika, která vypouští do vody nějáké ty sračky... :lol2: U nás mají tento povlak pstruzi, ale ty přežijou i atomovou válku, což se o rakoj říct nedá "

u nás v potůčku je raků vcelku dost,ale jsou krásně čistí,tento má na sobě nejakej povlak koukám

Odesláno

je až k neuvěření, že z jedné strany je to taková paráda

a 300 metrů za zády záčíná tohle pekLo..

ten kostel za rybníkem je v Horním Jiřetíně? A rybník je to Černice?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...