Gustaf Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 krásně jezdite kucí já dnes rozebral tu brzdu a zjistil, že desky jsou stejně na padrt, takže zejtra jdu pro novy. tím pádem problem s mastnotou vyresen...
wave ceptor Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 (upraveno) Taky když něco zmrvím, musím to udělat jako ty.....stejně to už chtělo vyměnit.....to je klasika. Upraveno 10. srpna 2014 uživatelem wave ceptor
tenge Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 Potreboval bych se zeptat. Máte někdo elektro kolo od KTM nebo podobné? Přemýšlím o novém kole a tak zvažuju stavbu na zakázku nebo elektro kolo.. Dik
Duke650 Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 http://haibikecz.cz/produkty/2014/ebike/ Tady bych si vybral...
Gustaf Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 Taky když něco zmrvím, musím to udělat jako ty.....stejně to už chtělo vyměnit.....to je klasika.jj, tak ma bejt ale já to fakt nevěděl, ze je mám ko
FrantisekH Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 kde to je? vypadá to na zajimave místo.... spineshank....njn, to snad dam brzo do kupy,ale ta cesta byla vynikající....První fotky jsou z Cechu svatého víta:http://www.kudyznudy.cz/Aktivity-a-akce/Aktivity/Naucna-stezka-Cech-svateho-Vita.aspx Kaplička se pak nachází na cestě mezi Kyjovem a Zadním Chodovem
hopa26 Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 Poptam se,nemate zkusenost s opravou,respektive renovaci retro mestskeho kola?Doporucite mi nekoho v lokalite Pardubice nebo Hradec Kralove?Jednalo by se o komplet rozebrani,prestrikani,nejake povymenovani lozisek,klik,centrovani atd.Vyuzivam kolo takrka denne,vcetne jezdeni s detmi,tak bych se mu chtel nejak odvdecit a dat mu trochu pece.Idealni by bylo,aby to by clovek stylu,hele dej to sem,prid za tyden a priprav si buro,sedmicku,desitku.Za to ti udelam to a to,muzeme tam dat jeste tohle a tohle a pokud na tom trvas,lze to jeste vymazlit timhle.Diky.
mr.BSE Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 (upraveno) Tak jsem dneska využil informací od Spineshanka a vyrazil z domu na Šmelcovnu Hodilo to krásných 53,8km, celkem nastoupáno 837m a nohy mě bolej až pod krkem Trošku jsem si párkrát omylem uhnul z cesty a "projel" mimo cesty, ale bylo to super. Jen škoda, že hospůdka na Šmelcu otevírá až od 14hod... byl jsem tam okolo 10hod, takže jsme vzal za vděk Margotkou a vyrazil domů Upraveno 10. srpna 2014 uživatelem mr.BSE
Donuts Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 Dneska jsem měl trochu obavu z horka, tak jsem pro jistotu vyrazil hned v sedm, což byla zároveň i velká nevýhoda ... zavřený hospody. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 pěkný kluci...já dnes vegetil. popíjel jsem s tchanem 12 yo Glenmorangie a Stellicku....do toho steaky....parádní den
FrantisekH Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 no ja taky nevyjel..v pet rano jsem dorazil domu a byl jsem takrikajic mimoptovoz
Klabrdon Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 Tak to sme na tom dneska stejně Franto,já dneska neměl na kolo ani pomyšlení.Včera byla party hard:-) Ale už sem sundal odrazky a jeden plast:-) zejtra ho sundám i ze zadního kola,dneska to na mě bylo složitý:-)
financ Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 dneska kolem poledne 37km, slušně to už peklo, do cíle jsem dojel s kůrčičkou.
mr.BSE Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 Ja jsem taky vyjížděl pred devátou a bylo v lesích krásných 19.5 stupně. Pak jsem kolem poledne vyjel z lesů na asfalt a šup ho- už mám cdeveny cyklo rukávy :-D
exBURN Odesláno 11. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2014 Já včera 52km za 2:52 . Půlku zase na dámském kole Btw: vadí něčemu lehce natažený posed? Žena je stejně vysoká jako já a na mém kole je trochu natažená - je to takový lehce sportovnější posed ale ani po 25km necítí žádné nepohodlí. (Mě také vyhovuje)Její kolo je kratší - vybrané na její výšku a sedí se na něm více rekreačně, ale cítí se na něm při delší vyjíždce hůř. (Bolest za krkem). Jak to máte vy? U nás 178cm a L rám
spineshank Odesláno 11. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2014 tak konečně doma...dorazili jsme včera v noci tak se snad dnes dostanu na bike pokud bude počasí dnes
spineshank Odesláno 11. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2014 Tak jsem dneska využil informací od Spineshanka a vyrazil z domu na Šmelcovnu Hodilo to krásných 53,8km, celkem nastoupáno 837m a nohy mě bolej až pod krkem Trošku jsem si párkrát omylem uhnul z cesty a "projel" mimo cesty, ale bylo to super. Jen škoda, že hospůdka na Šmelcu otevírá až od 14hod... byl jsem tam okolo 10hod, takže jsme vzal za vděk Margotkou a vyrazil domů to se teda divím že nebylo otevřeno....jediný pondělí mají zavříno a přes víkend tam aspoň pokaždý co tam jsem od 11hod tam pokaždý někdo byl.....to mě teda mrzíjinak projížďka je to parádní a ty nastoupaný km věřím že bolej...sám to znám
mr.BSE Odesláno 11. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2014 to se teda divím že nebylo otevřeno....jediný pondělí mají zavříno a přes víkend tam aspoň pokaždý co tam jsem od 11hod tam pokaždý někdo byl.....to mě teda mrzíjinak projížďka je to parádní a ty nastoupaný km věřím že bolej...sám to znám Mají to takto přes prázdniny, aspoň to píšou na cedulce. Jinak cesta je to pěkná. Až na pár kiksu, ktery jsem udelal na cervene. Indy pod zastavkoujsem to vzal pres potok a pole :-D A pak u te obory sem to svihnul takřka kolmo doleva nahoru :-D
Roman-ZA Odesláno 11. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2014 Ja som si v sobotu dal s partakmi po Kysuciach 95km a cca 1500 vyskovych
Doporučené příspěvky