Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Potreboval bych se zeptat. Máte někdo elektro kolo od KTM nebo podobné? Přemýšlím o novém kole a tak zvažuju stavbu na zakázku nebo elektro kolo.. Dik

Odesláno

Poptam se,nemate zkusenost s opravou,respektive renovaci retro mestskeho kola?Doporucite mi nekoho v lokalite Pardubice nebo Hradec Kralove?Jednalo by se o komplet rozebrani,prestrikani,nejake povymenovani lozisek,klik,centrovani atd.

Vyuzivam kolo takrka denne,vcetne jezdeni s detmi,tak bych se mu chtel nejak odvdecit a dat mu trochu pece.Idealni by bylo,aby to by clovek stylu,hele dej to sem,prid za tyden a priprav si buro,sedmicku,desitku.

Za to ti udelam to a to,muzeme tam dat jeste tohle a tohle a pokud na tom trvas,lze to jeste vymazlit timhle.

Diky.

Odesláno (upraveno)

Tak jsem dneska využil informací od Spineshanka a vyrazil z domu na Šmelcovnu  :clap:

Hodilo to krásných 53,8km, celkem nastoupáno 837m a nohy mě bolej až pod krkem  :D

Trošku jsem si párkrát omylem uhnul z cesty a "projel" mimo cesty, ale bylo to super.

Jen škoda, že hospůdka na Šmelcu otevírá až od 14hod... byl jsem tam okolo 10hod, takže jsme vzal za vděk Margotkou a vyrazil domů  B)

Upraveno uživatelem mr.BSE
Odesláno

Tak to sme na tom dneska stejně Franto,já dneska neměl na kolo ani pomyšlení.Včera byla party hard:-)

Ale už sem sundal odrazky a jeden plast:-) zejtra ho sundám i ze zadního kola,dneska to na mě bylo složitý:-)

Odesláno

Ja jsem taky vyjížděl pred devátou a bylo v lesích krásných 19.5 stupně. Pak jsem kolem poledne vyjel z lesů na asfalt a šup ho- už mám cdeveny cyklo rukávy :-D

Odesláno

Já včera 52km za 2:52 :). Půlku zase na dámském kole :D

Btw: vadí něčemu lehce natažený posed? Žena je stejně vysoká jako já a na mém kole je trochu natažená - je to takový lehce sportovnější posed ale ani po 25km necítí žádné nepohodlí. (Mě také vyhovuje)

Její kolo je kratší - vybrané na její výšku a sedí se na něm více rekreačně, ale cítí se na něm při delší vyjíždce hůř. (Bolest za krkem).

Jak to máte vy? U nás 178cm a L rám

Odesláno

Tak jsem dneska využil informací od Spineshanka a vyrazil z domu na Šmelcovnu  :clap:

Hodilo to krásných 53,8km, celkem nastoupáno 837m a nohy mě bolej až pod krkem  :D

Trošku jsem si párkrát omylem uhnul z cesty a "projel" mimo cesty, ale bylo to super.

Jen škoda, že hospůdka na Šmelcu otevírá až od 14hod... byl jsem tam okolo 10hod, takže jsme vzal za vděk Margotkou a vyrazil domů  B)

to se teda divím že nebylo otevřeno....jediný pondělí mají zavříno a přes víkend tam aspoň pokaždý co tam jsem od 11hod tam pokaždý někdo byl.....to mě teda mrzí

jinak projížďka je to parádní a ty nastoupaný km věřím že bolej...sám to znám :clap:

Odesláno

to se teda divím že nebylo otevřeno....jediný pondělí mají zavříno a přes víkend tam aspoň pokaždý co tam jsem od 11hod tam pokaždý někdo byl.....to mě teda mrzí

jinak projížďka je to parádní a ty nastoupaný km věřím že bolej...sám to znám :clap:

Mají to takto přes prázdniny, aspoň to píšou na cedulce. Jinak cesta je to pěkná. Až na pár kiksu, ktery jsem udelal na cervene. Indy pod zastavkoujsem to vzal pres potok a pole :-D

A pak u te obory sem to svihnul takřka kolmo doleva nahoru :-D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...