Návštěvník Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Odesláno 13. září 2015 no, já si lebedil na oběd v tý hospodě, cesta zpátky byla fajn, už trochu kopečky v lese, podhůří Železných hor. Ale posledních 25 km jsem myslel, že se zjevím. Ostrej protivítr a polňačky mezi vesnicemi. Ani poslední pivo v pivovaru Medlešice mi nejelo. Málem jsem usnul na zahrádce. A teď mám zanešený rypák, takovou tu horkost z větru a dobitej jsem jak cikánský hračky. Jinak asi budu trochu infantilní blb, ale já mám toho cannona hrozně rád. Lehoučkej, rychlej, obratnej, záda nebolí, u každý hospody ho cyklisti vočumujou. Paráda. Na žádným horáku před ním jsme neujel 50 km, abych se pak dva dny nehnul. Je to takovej MTB harley .
Poya Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Odesláno 13. září 2015 Hezky si to dáváte kluci, je potřeba si užít dobrý počasí A fajn fotky (hlavně spine a Roman) Já hlásím víkendovou terénní stovku, počasí bylo fakt super
kloubik Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Odesláno 14. září 2015 Poya - prvni fotka se mi moc libi, ta by mohla rovnou do Giant kalendare. Jinak terenni stovka, Roman 80 km, dalsi 60, 67 - jste vsichni nejak ve forme Ja cely vikend chodil pesky, ale moc pekne jsem se ze vsech fotek zase navnadil na kolo, snad mi to vyjde v tydnu.
TLD Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Odesláno 14. září 2015 Poya@Roman, to jsou paradni fotecky. Krasny jezdeni mate.tl
Klabrdon Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Odesláno 14. září 2015 Něco na mě leze, tak jsem vyrazil něco málo natočit abych to vypotil a nebo mě to sejmulo :-)Dokonce jsem dneska zastavil a něco vyfotil, ale fotograf jak víte jsem podrůměrnej a i kdybych s sebou vozil zrcadlo tak fotky budou stát za h.vno a stejně mě nikdo nepochválí : -)))
spineshank Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Odesláno 14. září 2015 no, já si lebedil na oběd v tý hospodě, cesta zpátky byla fajn, už trochu kopečky v lese, podhůří Železných hor. Ale posledních 25 km jsem myslel, že se zjevím. Ostrej protivítr a polňačky mezi vesnicemi. Ani poslední pivo v pivovaru Medlešice mi nejelo. Málem jsem usnul na zahrádce. A teď mám zanešený rypák, takovou tu horkost z větru a dobitej jsem jak cikánský hračky. Jinak asi budu trochu infantilní blb, ale já mám toho cannona hrozně rád. Lehoučkej, rychlej, obratnej, záda nebolí, u každý hospody ho cyklisti vočumujou. Paráda. Na žádným horáku před ním jsme neujel 50 km, abych se pak dva dny nehnul. Je to takovej MTB harley . WP_20150913_14_25_25_Pro.jpgpěkný Romane a ten protivítr je fakt když člověk jede Hezky si to dáváte kluci, je potřeba si užít dobrý počasí A fajn fotky (hlavně spine a Roman) Já hlásím víkendovou terénní stovku, počasí bylo fakt super moc krásný fotky a krajina...zavídím,hned bych tam pojezdil taky Něco na mě leze, tak jsem vyrazil něco málo natočit abych to vypotil a nebo mě to sejmulo :-)Dokonce jsem dneska zastavil a něco vyfotil, ale fotograf jak víte jsem podrůměrnej a i kdybych s sebou vozil zrcadlo tak fotky budou stát za h.vno a stejně mě nikdo nepochválí : -)))IMG_20150914_194111_resized.jpgtak to tě musím pochválit..moc pěkná fotečka Jáchtěl taky dnes vyrazit,taky jsem chtěl toho bacila potrápit...no ještě že jsem mrknul na radar tady leje a leje...to by byl dobrej návrat
kupko Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Odesláno 14. září 2015 Poya 100km v terenu to je dobra nadilka :-)
Klabrdon Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Odesláno 14. září 2015 pěkný Romane a ten protivítr je fakt když člověk jede moc krásný fotky a krajina...zavídím,hned bych tam pojezdil taky tak to tě musím pochválit..moc pěkná fotečka Jáchtěl taky dnes vyrazit,taky jsem chtěl toho bacila potrápit...no ještě že jsem mrknul na radar tady leje a leje...to by byl dobrej návrat Díky, pochvala mě bude motivovat k více fotkám, třeba se to časem naučim :-))))Já to měl tak akorát, kouknul jsem na radar, podle toho naplánoval délku projížďky, pro jistotu vzal s sebou bundu kdyby radar lhal a vyšlo mi to akorát. Asi 10-15 min po návratu se spustil déšť.-)
Gustaf Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Odesláno 14. září 2015 kua kluciii, vy jste jezdíči pěkný fotky máte všichni. Rad se koukam na jiný bajky a kde jezdite atd...takže jen tak dál
exBURN Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Odesláno 15. září 2015 Když se tu probíral ten teleskop- vám nevadí ta váha? Já koukal po nějakých levnějších a váha kolem 700g mi přijde strašně moc. A ty drahší snad nejsou o moc lehčí. Ne žw bych byl gramař ale půl kila mě tak nějak trochu vadí
camlost Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Odesláno 15. září 2015 Na kupkolo vidím hmotnost 570g u Reverbu. Obyčejná sedlovka má cca 300 g, dalších 300 g ještě uvezu. Případně zhubnu 1 kg a budu na tom o 3/4 kg líp. Píšu z mobilu
Gustaf Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Odesláno 15. září 2015 moje váží 550g a nemam s tím problém přes jízdou se zajdu vysrat a jsem na tom jako ty :D
spineshank Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Odesláno 15. září 2015 Když se tu probíral ten teleskop- vám nevadí ta váha? Já koukal po nějakých levnějších a váha kolem 700g mi přijde strašně moc. A ty drahší snad nejsou o moc lehčí. Ne žw bych byl gramař ale půl kila mě tak nějak trochu vadí je to něco za něco...komfort vs pár g navíc......ale upřímně nepoznám rozdíl když mám norm.sedlovku na kole nebo teleskop ...
exBURN Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Odesláno 15. září 2015 Tak kolem těch 500g už zní dobře já četl nějskou recenzi na fox a tam byla hmotnost přes 700 což mě celkem překvapilo
spineshank Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Odesláno 15. září 2015 tak 500g budou mít ty krátký verze,třeba tu co mám já by měla mít dle dovozce 605ghttp://www.katmar.cz/ks-kind-shock-lev-remote-long-150-mm-316-teleskop-sedlovka-p-2422.html
spineshank Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Odesláno 15. září 2015 Tak prej to mohlo být i žebrem s tím Jardem http://mtbs.cz/clanek/rentgen-ukazal-ze-jaroslav-kulhavy-jel-ms-se-zlomenym-zebrem/kategorie/ostatni#com
vadim6 Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Odesláno 15. září 2015 Tahle sedlovka opravdu funguje, paralelogram žehlí účinněji než jen pružina v trubce)) http://sr-suntour.heureka.cz/sedlovky/
odjinud Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Odesláno 15. září 2015 Ahoj. moje starý kolo půjde servisu, moji milou už prudí to děsný vrzání v šlapacím středu... rovnou bych tam nechat dát odpruženou vidli - nemá zde někdo strarou nepodtřebnou vidli na starej úzkej ahead set? Dělalo to Kangaroo, ale to už je fakt minulost....
moco Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Odesláno 15. září 2015 Ty ceny teleskopických sedlovek jsou šílené, myslel jsem ze je to levnější. To radeji vypiluju techniku vysednuti za sedlo :-)
Gustaf Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Odesláno 15. září 2015 njn...je to ranec... nemít ji na bajku, tak do ni asi taky neinvestuju...nevim
Doporučené příspěvky