kupko Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Odesláno 6. června 2017 bubuking, co mas z toho jet na mtb po asfaltu do kopce? Ne, sranda, ses borec! Na GG se me zadejchala i karbec honda kdysi To rika ten pravej silnice, poradny kopec, horske kolo, cekam az prijde cas na poradny report :-)
Jiřina Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Odesláno 6. června 2017 Tak jsem dnes na radu jednoho mistniho clena, co ho nikdo mezna, ze TLD, vyrazil na Tocnou. Zaparkoval jsem auto, vjizdim do lesa a zacalo poprchat. Rikam si v lese to bude OK. Tak sup po trailu na letiste, stale v poho, no a kdyz jsem se rozjel po trailech poznavat okoli, tak zacal takovy slejvak, ze k autu jsem dojel uplne durch az jsem se musel cely vysvlec abych vubec mohl do auta. Ale pojezdeni paradni jako Sent from my iPhone using Tapatalk
Jiřina Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Odesláno 6. června 2017 Endura zustala na pokoji Sent from my iPhone using Tapatalk
Jiřina Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Odesláno 6. června 2017 No, presne Sent from my iPhone using Tapatalk
biknik Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Odesláno 6. června 2017 (upraveno) To až trochu natrénuji. Teď to bylo z Českých Budějovic do NP Podyjí a zpět. A samo zajímavými stezkami a místy. Čtyři dny, mám toho docela dost. Ale fajn. Jsem byl po dvaceti letech takhle na víc dnů s kolem tak ještě něco zas určitě dám. Bez moskytiéry už ale na spaní venku nejedu. Upraveno 6. června 2017 uživatelem biknik
Gustaf Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Odesláno 7. června 2017 To podyji jsem poznal...Hardeg, taky jsem tam byl a Železná opona...
kral083 Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Odesláno 7. června 2017 (upraveno) sjizdeni dolu je problem...protoze ti co dojedou do cile se rychle oblecou a jedou zpet tedy v protismeru...neni prijemne, kdyz clovek slape nahoru a kolem nej se prozene v protismeru ziletka sedesatkou...zejmena v zatackach vznikaly docela nebezpecne situace..Já myslím,ze sedesatkou se dolu nejezdi? Taky sem se nahoru vydrapal s bikem a cestou dolů si zajel osobacek lehce přes osmdesát. Zadek ale řádně stazenej. Upraveno 7. června 2017 uživatelem kral083
pavel23 Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Odesláno 7. června 2017 (upraveno) biknik- Pěkně si mi vyfotil Slavonice. Upraveno 7. června 2017 uživatelem pavel23
spineshank Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Odesláno 7. června 2017 biknikkoukám že počasí ti přálo,já bych toto asi nedal,potřebuju už malinko komfortu takže bez wc a sprchy bych toto nedal.
bubuking Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Odesláno 7. června 2017 bubuking, on 06 Čer 2017 - 19:40, said: sjizdeni dolu je problem...protoze ti co dojedou do cile se rychle oblecou a jedou zpet tedy v protismeru...neni prijemne, kdyz clovek slape nahoru a kolem nej se prozene v protismeru ziletka sedesatkou...zejmena v zatackach vznikaly docela nebezpecne situace.. kral 083: Já myslím,ze sedesatkou se dolu nejezdi? Taky sem se nahoru vydrapal s bikem a cestou dolů si zajel osobacek lehce přes osmdesát. Zadek ale řádně stazenej. to kral 083: no udelal jsem si tam rychlostni osobak..rovnych 80 km/h ale hodne neprijemny pocit...kdyz jedou proti auta...clovek si rika co vsechno by se mohlo stat..kdyby prasklo predni kolo..vidle..nebo tak..
kral083 Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Odesláno 7. června 2017 To jsem si říkal taky, co by kdyby. Pravdou je,ze to sem ještě neměl rodinu. Po narození dcerky jsem nějak vymekl.
biknik Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Odesláno 7. června 2017 (upraveno) Pavle23, i když mě to spíš táhne k přírodě tak musím říci, že Slavonice jsou město, které na mě pocitově zapůsobilo velmi pozitivním dojmem. Spineshanku, i když jsem měl obavu, tak na počasí jsem měl docela štígro a dešti v podstatě ujížděl. To je fajn, protože to je pak bez nějakého ubytka horší. Sedět někde pod plachtou, převisem a podobně, čučet do deště. I když v případě takovéhoto výletu a případě krajnosti a osobního vyměknutí, lze většinou snadno "přeskočit" do komfortu. Jsem najezdil před několika lety hodně po horách a skalách, i když ne na kolo, ale lezení příp. turistiku, tak jsem na venkovní spaní zvyknutý a brával jsem jako přirozené. I když už to postupně s časem i okolnostmi prořídlo a je fakt, že dneska to už vůbec neberu jako součást přirozenosti, ale spíš se těším, že občas zas vyrazím "se vším všudy" a pak se zas po pár dnech těším zpět. Nějaká ta koupelna ale cestou byla, třeba jako na druhé fotografii, úplně cajk a já jdu do budoucna hlavně do té moskytiéry, protože vím dobře proč. Tak jsem si trochu orazil, moje kondice nic moc, to mohu obdivovat mnohé z Vás i když pro sebe jsem spokojen i s tím, že je znát postupné zlepšování a samo taky s tím, že jsou to pěkné dny venku a třeba v sedle. Otrnulo mi, i jsem se shodou okolností vyhnul bouřkovému dni a už zas balím. Vlastně mám v základu téměř vše sbaleno, to se počítá a volno ještě také nějaké mám. Upraveno 7. června 2017 uživatelem biknik
TLD Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Odesláno 7. června 2017 biknik, Tvuj ,,stajl´´cestovani se me moc libi! Tesim se na dalsi report. Uzivej si to!
roura74 Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Odesláno 7. června 2017 Trochu jsem byl protocit nohy pred zitrejsima kopcema na Tesikovske kyselce. Po dlouhe dobe tam nebylo ani zivacka. Kyselka mi nechutna tak jsem ionty doplnil po irsku.
Gustaf Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Odesláno 8. června 2017 já jsem dnes po práci taky vyrazil provětrat kosti...48 kiláčků
Doporučené příspěvky