Jiřina Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 Ne ne. Z US. Je to sluzba primo ebay. Mozna jen u nekterych obchodniku, to nevim Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2017 Hlasim, ze podzim je luxusni i na silnici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2017 Přemejslim o nejakym rychlejsim kole, nez je MTB. Neco lehciho, kde i odolam pokusum na to nabalit 3 kila naradi a nosic, a s uzsima gumama. Ale soucasne bych chtel, aby to zvladlo i horsi silnici a v nouzi i slusnou polnacku. Je neco takovyho, kde bude radost z lehkosti jizdy a rychlosti, a pritom clovek nebude nutne muset zustat na silnici? Napada me stary favorit bez galusek, ten to zvladal... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2017 "Gravel bike". Zmizík si to nedávno pořídil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2017 Taky po tom koukám, gravel bike je řešením. Aby ses měl od čeho odpíchnout, tak se zkus podívat např na Author Ronin, GT Grade a další. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2017 Canyon z řady fitness by ti zaměřením mohl vyhovovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2017 Lehké protažení 60km/1000 před cestou do stověžaté. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2017 Pěkné fotky :-) Já kolo před chvilkou promazal....Toť vše :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2017 Ola. Nekdo o vikendu pod Kralickym Sneznikem nebo v Jesenikach? V sobotu radeji pianko.aby se mi chtelo v nedeli sednout na kolo taky. Neznam to tam.pokud se tedy pridate.tak mi reknete.kde idealne startovat.at si tam sezenu ubytovani. Do zitrejsiho poledne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2017 (upraveno) Odjinud-Zvazuju.ze se zbavim Kleina. Do dobrych rukou. Mam ted doma 7kol a teda smysl tu nedava. A to chci jeste jedno stavet. Klein bez odpruzene vidle. Lehouckej. Nejdriv jsem na nej dal slicky 1.1palce siroky a to je proste gravel bike s cantileverama. Ted jsou na tom maxisy.vzadu s propojenym vzorkem uprostred. Vali to a grip jako mtb. Dlouhej predstavec.uzky riditka. A to jsem si ho takhle prestrikal. Nevim.lustr se mi z nej delat nechce a jinou "aplikaci" nevidim. Akorat se bojim.ze prodejem naseru bajkovy strasidla. Upraveno 12. října 2017 uživatelem maama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2017 ten termín gravel bike se mi líbí já mám kolo hlavně na ježdění do práce, což je tak 70% asfalt a 30% šotolina a polňačka... jezdím to na takovém celkem obyč 29" mtb které jsem obul na schwalbe hurricane performance. lze nějak obecně říct, o kolik by mohl být gravel bike rychlejší než mtb, vyplatí se to? a dá se to v krajním případě postavit tak, že přezuju favoritku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2017 Tak přestavba nového mazlíka začíná :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2017 (upraveno) Anela: ja o tom taky loni uvazoval, chtel sem giant toughroad... No a to ma plaste 700x50 coz je 29x1,95... Nejelo to tak, ze bych to mel jako jediny kolo... Asi to bude rychlejsi, ale o moc ne... Sem tam jedu s kamardem co ma treka, tak sem uvazoval, ze bych koupil neco takovyho... Ale bylo to tvrdy, divny, na polnacce mu ujedu ja, na sotoline mam taky navrch, na ceste ujizdi on me... Na delsi trase nez objedna pivo a hospodský ho natoci uz sem tam... Ja radsi na vetsi streky na fullu nahustim gumy... S beranama bych to nechtel uz vubec... Na hospodsky kolo sem nazul 1,25 a slapu skoro porad na nejtezsi prevod... Ale je tam bezny mtb osazeni 3x9... Nic moc do rychlosti... Ale vypada to divne, kor na 26"... Budes mit skoro to same jak mas ted... Upraveno 12. října 2017 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2017 Hlasim, ze podzim je luxusni i na silnici IMG-8316 copy.jpgPecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 Tak přestavba nového mazlíka začíná :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalksuper Martine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 Tak přestavba nového mazlíka začíná :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí TapatalkUž si sehnal díly? Budeš dávat i teleskop? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 Teleskop si dej, ať máš co reklamovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 Co mas proti teleskopu? Na sjezdy nejlepsi vec co muze byt. Ja uz se tesim, ze ho na novym bajku budu mit a par sjezdu, kde jezdim strava segment, vyrazne zrychlim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 Dily by měli dorazit příští týden dyden doufám tel. sedlovku už mám doma . Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 Co mas proti teleskopu? Na sjezdy nejlepsi vec co muze byt. Ja uz se tesim, ze ho na novym bajku budu mit a par sjezdu, kde jezdim strava segment, vyrazne zrychlim.nic, měl.jsem ho a během roka a půl byl 3x na reklamaci... A to byl ks za 11k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky