Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já osobně bych doporučil nejdřív vyzkoušet jak se s tím jede. Měl jsem příležitost s těmi gripy jet v terénu a vůbec mi to nevyhovuje, protože neobejmu celý grip dokola a nemám pevný úchop. Vyjížďka to byla ve výsledku spíš za trest, hlavně mimo asfalt/zpevněné cesty.

PS: Ergony mají super balení s  gripem k ohmatání, tak se stav někde v prodejně a osahej různé velikosti/možnosti.

Odesláno

Já osobně bych doporučil nejdřív vyzkoušet jak se s tím jede. Měl jsem příležitost s těmi gripy jet v terénu a vůbec mi to nevyhovuje, protože neobejmu celý grip dokola a nemám pevný úchop. Vyjížďka to byla ve výsledku spíš za trest, hlavně mimo asfalt/zpevněné cesty.

PS: Ergony mají super balení s  gripem k ohmatání, tak se stav někde v prodejně a osahej různé velikosti/možnosti.

Tak ono doporučit gripy nebo sedlo ani moc nejde,každej má jiný ruce,prdel,jinak to drží,někdy je to prostě pokus/omyl než se k něčemu dobere

Odesláno

S tím samozřejmě souhlasím. Proto doporučuji alespoň tu návštěvu nějakýho obchodu kde je mají. Já jsem po pár letech skončil u Fabric silicone lock-on a po dlouhé době zase super gripy :)

Odesláno

Vozim ty ergon gripy i s rohama a je to pecka, ta opora dlani je fakt parada, hlavne pri delsim svihu si ta ruka odpocine a maj to fakt promakly, jak si to muzes zkusit a zjistit co ti vyhovuje. Za me spokojenost.

post-53606-0-48843500-1551716548_thumb.jpeg

post-53606-0-99471600-1551716556_thumb.jpeg

Odesláno

Já měl na HT ty Ergon GS1, protože jsem měl problém s tenisovým loktem. Pak jsem je chvilku vozil na celopéru, ale jak píše kolega výše, v terénu se nedaly pořádně chytit rodla. Ale problém s loktem přešel. Pak jsem si koupil Ergon GE2 bez opory, ale moc nevydržely. Přešel jsem na ESI, ale po třech měsících byly vydrolený. Teď jsem je dal ještě jednou, že dobře barevně vypadají a docela dobře se drží, ale už čekají ve frontě SQlab Grip 711. Na ty jsem hodně zvědavej.

0bf05907ae2cbd359ec0edc0948cf497.jpg

Odesláno

No, je bez diskuze, ze odzkouseni je idealni, ale zaroven si myslim, ze osahani na prodejne nerekne vse a idealni je to proste chvili vozit ... ono navic asi chvili trva, nez si clovek zvykne na jiny uchop a sedne si to ... 

Takze jsem to objednal a uvidim. Trosku se bojim presne toho, co tu uvadite ... tedy, zda ta plocha nebude prilis velka a ten uchop takovej "polovicatej" ... ale to ukaze az par svezeni, no.

V nejhorsim to pujde do sveta a zkusi se neco jineho :)

Odesláno

Já měl na HT ty Ergon GS1, protože jsem měl problém s tenisovým loktem. Pak jsem je chvilku vozil na celopéru, ale jak píše kolega výše, v terénu se nedaly pořádně chytit rodla. Ale problém s loktem přešel. Pak jsem si koupil Ergon GE2 bez opory, ale moc nevydržely. Přešel jsem na ESI, ale po třech měsících byly vydrolený. Teď jsem je dal ještě jednou, že dobře barevně vypadají a docela dobře se drží, ale už čekají ve frontě SQlab Grip 711. Na ty jsem hodně zvědavej.

já myslímže budeš dlouhodobě spokojenej,SQ Lab dělá hodně kvalitní a fungující věci

Odesláno

Ve Fashion arene maji nekde nejaka kola? Tak to jsem vzdy prehlid a to jsme tam do Rossignolu nacumovali pred 14 dny kvuli bunde na lyze...

Odesláno

Ve Fashion arene maji nekde nejaka kola? Tak to jsem vzdy prehlid a to jsme tam do Rossignolu nacumovali pred 14 dny kvuli bunde na lyze...

Jojo, v Rossignolu. jsou videt i na fotkach v odkazu. Ale mozna v ramci zimni sezony je nemaji vystavene.

Odesláno

No, tak jsem si poridil Apple Watche, jakoze na kolo... pul hodiny na ruce a teda vubec me to nenadchlo, jeste jsem nevyjel a jdu se podivat na Garminy

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...