Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Prosím o radu, dnes jsem koukal na pláště. Je to sjetý, tak budu měnit. Uvažuji o českých pláštích od Rubeny . Mitas Kratos dopředu a Mitas Scylla dozadu. Tahle kombinace je hodně doporučovaná. Objevil jsem tyhle pláště za super cenu. Jediné, co nevím, jsou to  2,25. A na takových jsem ještě nejezdil.  Zatím jsem jezdil Schwalbe nobby nic performance 2,1. Máte někdo zkušenosti, jak je ten rozdíl při jízdě poznat? Děkuji

malinko větší komfort ti bude odměnou ,funět budeš s oběma rozměrama.....D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak jo, jen jsem z Gustava začal mít trochu strach.  :)  Koupím Rubeny, jsou český a pěkně z boku počmáraný, budu za výstředníka

Upraveno uživatelem Roman I.
Odkaz ke komentáři

Na vystrednika si kup barevny, vcera jsem videl prima cerveny a musim se prihnat, ze to melo neco do sebe :-)

tak jo, jen jsem z Gustava začal mít trochu strach.  :)  Koupím Rubeny, jsou český a pěkně z boku počmáraný, budu za výstředníka

Odkaz ke komentáři

Taky máte u vás pivní studánky ? Já jsem dodnes věděl pouze o jedné a tento víkend jsem na projížďce objevil druhou :D Hned asi 4 km od té první :D Je to parádní řešení dnešní hostinské praxe, kdy každá druhá vesnická hospoda otevírá v 17 hod. ...

U nás se pokoušeli otevřít něco jako lesní bar párkrát jim to nějací kreténi vybrali, tak to padlo. Pivní studánka by byla super jen si to v ČR moc nedokážu představit.

Odkaz ke komentáři

Odkaz ke komentáři

Mam za sebou velikonocni prodlouzeny vikend, kdy jsem dal par projizdek na novem kole, a resim optimalizaci riditek. Mam z nich pomerne bolavy ruce, nejen standardne dlane, ale docela mepak bolelo i predlokti.

Predne gripy jsou na nic, nejezdim v rukavicich a od tehle jsem mel obtiskly vzorek na dlanich, nicmene vymena tohoto je to nejmensi.

Dilema je sirka riditek. Je 77cm, predchozi kolo melo 62, jeste starsi kolo 58. Tech 77 mi prijde zbytecne moc, jakou to ma pointu, ze to takto rozsirili?

Dalsi vec jsou rohy. Vsude je mam, ale ze pry ted nejsou in. Presto o nich premyslim. Navic se hodi na vozeni nakupu na riditkach :-) Daji se ale davat na takto siroka riditka nebo bych je mel zuzit?

Jinak delka predstavce je optimal, je otazka, jestli by to bylo i s uzsima riditkama.

Odkaz ke komentáři

Odjinud, ja vozim 78cm rodla na obou kolech a kdyz jedu do hospody na starem Treku z roku 2001, tak je to strasny, jak je ten kokpit uzouckej :)

Predpokladam, ze tam budes mit nejake vlastovky, tak je zkus ruzne protacet, co to s Tebou bude delat. A samo si je rizni na delku jaka Ti vyhovuje. S rohama neporadim, to sem mel naposledy nekdy v 96tem :)

Dalsi vec pro optimalizaci posedu je sedlo, zkus ho taky postelovat. Bliz/dal, sklon... Zmenis polohu rukou a uvidis co predlokti. Ono si to spravne nastavit neni prdel a chvilku to trva. Predpokladam, ze vidle je z kramu zarizla a s podlozkama laborovat nemuzes, nebo ?

Odkaz ke komentáři

Jak se tady probíraly ty výkony přepočítaný na watty, tak jedna aktuální, jedná se o závěrečných 800metrů závodu.

Díval jsem se na posledních 20 km závodu a ten závěr byl total brutal. Armstrong ve svém podcastu říkal, že takový finiš ještě nikdy v životě neviděl. Už jsem nechápal, jak se k těm dvěma přihnal Kwiatkowski, natož pak mašina MVdP. 

3 km před cílem prohospodařit minutový náskok... Chtěl bych vědět, co se pak honilo Alaphilippovi s Fuglsangem hlavou:-D

Odkaz ke komentáři

Mam za sebou velikonocni prodlouzeny vikend, kdy jsem dal par projizdek na novem kole, a resim optimalizaci riditek. Mam z nich pomerne bolavy ruce, nejen standardne dlane, ale docela mepak bolelo i predlokti.

Predne gripy jsou na nic, nejezdim v rukavicich a od tehle jsem mel obtiskly vzorek na dlanich, nicmene vymena tohoto je to nejmensi.

Dilema je sirka riditek. Je 77cm, predchozi kolo melo 62, jeste starsi kolo 58. Tech 77 mi prijde zbytecne moc, jakou to ma pointu, ze to takto rozsirili?

Dalsi vec jsou rohy. Vsude je mam, ale ze pry ted nejsou in. Presto o nich premyslim. Navic se hodi na vozeni nakupu na riditkach :-) Daji se ale davat na takto siroka riditka nebo bych je mel zuzit?

Jinak delka predstavce je optimal, je otazka, jestli by to bylo i s uzsima riditkama.

tak ony ty ruce můžou bolet taky z toho že nemáš třeba zatím tolik naježděno,dal bych tomu čas

Odkaz ke komentáři

Me spis vrta hlavou, ze po 30ti letch vyroby riditek 62cm prisli najednou na to, ze je to spatne a ze musi byt 77. Jinak na tech 62 jsem porad jeste zvyklej, takze s tim problem nemam.

Vidle asi rezana neni, pod predstavcem jsou jeste 2 podlozky (cca 5cm), co by se daly vyndat, ale ted mi ta vyska vyhovuje.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...