Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Jedno GT je jeste ve hre. Vidlici jsme resili a fakt ji chce. A nebudu mu kupovat kolo za desitku, abych pak koukal na ty smutne oci. Na tu vidlu se tesi dobre dva roky, to mu nemuzu udelat.

Edit: jinak jednoplacka je jedina pripustna varianta. Vsechno ostatni jsem hned zavrhl. Kdyz vidim jak v zasade bojuje s razenim obecne. Zive to vidim jak se mu to bude plest, padat retez atd.

Upraveno uživatelem nickolas
Odesláno

Já se bojím něco napsat, protože zrovna zítra po půl roce celopero vytáhnu.

Úplně vidím,jak napíšu že si žádný defekt nepamatuju a zítra budu lepit o stosest :-)

Odesláno

Tak to bych si osobně bez vyzkouseni neliznul;-) taky sem nikdy nejezdil na cyklocross kole nebo dnes teda gravelu, tak sem to chtel zkusit uz dlouho. OPEN mam pujcenej na test, kamarad ma zastoupeni pro CR, je to moc dobre postavenej bike. A lehkej, cely s pedalama asi 10.2kg. A taky celkem za raketu... ale bohuzel ted nebyl k dispozici ram xl a 29?, takze mam Lko a 27.5. Pristi tejden budu zkoset ale taky obyc Rock Machine Gravel, tak jsem zvedavej na rozdily, asi budou;-)

V tech gravelech se vubec neorientuju, ale 10,2 kg je super vaha u 27,5?

Vzdyt to se v cenovce kolem 60k da vejit i s hardtail 29 ne?

Fakt se ptam :)

Odesláno

Dnes konecne poprve vyvetrana Anakonda. Rano sam, odpoledne s rodinkou. O vykonu se mluvit neda ani v jednom pripade :D

S tema defektama teda nesouhlasim. Uz rok se bojim chvile, kdy ty 27.5+ budu muset foukat tou malou pumpickou...

Odesláno

Dneska pohádka, wow, jak na Zélandu :-) Nicolasi, mám tady tu sks spaero několik let a je to asi to nejlepší co jsem doposud měl, malá, super drží na kole, malý velký šloufek vezme a pěkně guma do tvrda rychle. Opravdu parádní, jinak gumy Continental Mountain King 2.2 jen tak nebodnete, tedy oproti Schwalbe, které mě na kolo už nesmí....

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Mam neco podobnyho a je super. Ale 27,5+ a 2.8...tvl tam je vzduchu jak v prdeli! :D

094cf15473e05afadadd8cf648a8c2be.jpg

Upraveno uživatelem nickolas
Odesláno

V tech gravelech se vubec neorientuju, ale 10,2 kg je super vaha u 27,5?

Vzdyt to se v cenovce kolem 60k da vejit i s hardtail 29 ne?

Fakt se ptam :)

Abych byl presnej - je to 9 kg bez pedalu a ostatniho prislusenstvi. Me to prijde cajk. Ale nejsem profik, nybrz hobik;-)

Odesláno

Mam uplne stejnou uz x let a spokijenost.

Byl jsem nedriv hamizny a prisla mi zbytecne draha, ale je skvela. Loni jsem ji ztratil, ale podarilo se ji najit a za mesic uz byla zase doma. Ale to je dlouha historka...

Odesláno

Dnes to bylo čupr dupr... akorát z těch zdevastovaných lesů by jeden brečel

Odesláno (upraveno)

Kluci poraďte prosím nějakou teleskopickou sedlovku 31,6mm za rozumý peníze pro hobíka, tzn. 10tis je moc, spíš tak do pěti, Jestli je to vůbec za tyhle prachy možné.

Díky Joe

Upraveno uživatelem Joe75
Odesláno

Kluci poraďte prosím nějakou teleskopickou sedlovku 31,6mm za rozumý peníze pro hobíka, tzn. 10tis je moc, spíš tak do pěti, Jestli je to vůbec za tyhle prachy možné.

Díky Joe

Jezdím ji už třetí sezónu a spokojenost

https://www.mojekolo.cz/lapierre-sedlovka-teleskopicka-31-6mm/

https://www.bikeandride.cz/2017/09/lapierre-test-teleskopicke-sedlovky-316-mm150-mm/

Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk

Odesláno (upraveno)

Tak Zdeňku, nic sem nezakřikl. Celý den bez defektu,ale sedět na tom celoperu po půl roce,bylo jak udělat si to levou rukou. Dost divnej pocit.

:-)

Upraveno uživatelem kral083
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...