Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Mimochodem, potřeboval bych nějaký zdravotní sedlo pro tátu (70).

Prodělal rakovinu prostaty (operace + chemoterapie; úspěšně) a prý je to nějaký special sedlo.

Jinak tedy se moc kolo prý nedoporučuje, nicméně on toho stejně moc nenajede...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mimochodem, potřeboval bych nějaký zdravotní sedlo pro tátu (70).

Prodělal rakovinu prostaty (operace + chemoterapie; úspěšně) a prý je to nějaký special sedlo.

Jinak tedy se moc kolo prý nedoporučuje, nicméně on toho stejně moc nenajede...

mrkni na sedla SQ Lab
Odkaz ke komentáři

Nemá odzkoušeno toto sedlo, ale mám ho v seznamu, pokud by mi nesedělo to, co mám teď (Selle Italia C2). Na bikeforu ho dost řešili a doporučovali.

https://www.kola-radotin.cz/sedlo-specialized-phenom-comp-black

Upraveno uživatelem swenak
Odkaz ke komentáři

Sjed v Mnisku na Revnice, prejedes dalnici a asi po kilaku na horizontu je parking. Prejed silnici a dej se smer Skalka,tam si dej burta a pokracuj smer Kytinska louka,Halouny. Z Haloun to vem okolo skladky k jezirku nad Revnicema a od nej zacni stoupat k parkingu, nebo pokracuj az na Vsenory a stoupej az ze Vsenor. Cest je tam mraky a ruznejch,tak muzes kombinovat dle libosti. Nebo zaparkuj ve vsenorech u Zdenky(hotel) a muzes brousit dh trat. Pokud pojedes od Prahy,pokud to neznas,tak super svezeni je Komorany,Tocna,Brezany,Jarov... Timhle smerem chybu neudelas! Uzij si to.

Odkaz ke komentáři

Sjed v Mnisku na Revnice, prejedes dalnici a asi po kilaku na horizontu je parking. Prejed silnici a dej se smer Skalka,tam si dej burta a pokracuj smer Kytinska louka,Halouny. Z Haloun to vem okolo skladky k jezirku nad Revnicema a od nej zacni stoupat k parkingu, nebo pokracuj az na Vsenory a stoupej az ze Vsenor. Cest je tam mraky a ruznejch,tak muzes kombinovat dle libosti. Nebo zaparkuj ve vsenorech u Zdenky(hotel) a muzes brousit dh trat. Pokud pojedes od Prahy,pokud to neznas,tak super svezeni je Komorany,Tocna,Brezany,Jarov... Timhle smerem chybu neudelas! Uzij si to.

takhle nějak jsem si to představoval :D

Odkaz ke komentáři

:). Nevim,kdy chces vyrazit,ale o vikendu nektera mista nesplnujou podminku s tema lidma:). Zase,kdyz budes dupat dal po hrebeni nad svinareme,smer vyzina tak se budes bat. Dej si Stozec,je tam stara vojenska zakladna. My tam kdysi I lezli,nevim jak to je ted. Cest je tam mraky,chce to zkouset.nad tema brezanama je zase stare keltske sidliste,kdybys k tomu chtel I nejakou kulturu. Pokud pojedes na ty halouny,stav se U paviana. Bejvalo to vyhlaseny. Jak to vari dnes netusim,ale nenech se odradit vzhledem:).
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...