Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

@Aftrican @TLD @jarett Ogaři super. Týden už jsem nebyl v sedle, tak vám asi závidím. To počasí je tady dnes strašný, tak jsem vyměkl. Aspoň, že Eurosport je dnes plnej cyklistiky.

Odesláno

nova hracka na leto :)

poradil by nekdo nejaky pekny dizajnovy slapatka, jezdim klasicky v botaskach..

Za mne Sudpin 3 S Pro. No a chtomagem samo taky neudelas spatne ;) 0d1ff52ed9b3a44850b612f08f56489d.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Náš velký pán zjistil jak je Afri moc v prdeli, tak trochu polevil a zařídil na poslední hodinu jízdy teplíčko :-) Super....

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

to patří do vlákna humor asi....DDD

Myslíš že to je fejk? :-) Ty gumový gripy na tom budou stát za prd, chce to pořádný hřebíky na platformě....

Odesláno

Me ty C'dale pedale pripominaj nohu rosnicky na skle. Je fakt,ze ta ma grip jak svine,tak treba budou super:)

Souhlas s Milanem,narval si penize do bike,tak ho nekaz a kup si poradnou slapku!!! :).

Odesláno

Cannondale kola vypadají taky zvláštně, kup si co se ti líbí, myslím že kvalitní budou. Aspoň se s námi pak podělíš o dojmy :-) K tvému kolu by se hodili dle mého názoru...

Odesláno

Clocky......,hele,ted blbej dotaz,ja od toho pred lety teda utekk,abych se naucil trochu jezdit,coz se nepovedlo,ale neuvazoval si na takovouhle raketu o spd? Celkem by to k tomu paslo.

Odesláno

Myslíš že to je fejk? :-) Ty gumový gripy na tom budou stát za prd, chce to pořádný hřebíky na platformě....

fik ne,ale tím tvarem a celkově je to divný.
Odesláno

spd jsou urcite fajn, ale ja jsem spise tak trochu cyklo buran :)

nemam zadny obleceni na kolo, jezdim v obyc hadrech a botech, spise tak nejak objizdime pivni zahradky, nejezdim nikde profi, nebo dalky.. v spd bych se necitil, kdyz bych nekam dojel a pak v tom mel nekde trajdat..

ty cannondale slaky nakonec nejsou nikde ani skladem mi ted psal jeden borec,, chtel jsem je, abych se drzel znacky, jasny je to blbost, ale ja to rad sladeny.. jak hodinky - u Omeg mam radeji taky trnovku Omega, nez treba ja nevim Hirch :)

Odesláno

U kol je to jinak clocky. Kdyz das na motorku vyfuk akrapovic misto origo, taky ji nezkazis ;-). Kup jaky se ti libi, ale do terenu urcite s piny, ne s tema gumovejma canonstartrekpedalama :-). I kdyz taky by me zajimalo, jak moc z toho padaj nohy, treba to fakt muze fungovat....

Na stylovej dres sere pes, ale pokud mas v planu jezdit v keckach, velmi doporucuju jeste koupit ty spravny kecky. Fiveteny, nebo tak neco. Jednak ti trochu chrani kotnik a jednak bezkonkurencne drzi na pinech, coz v terenu ocenis. Rozdil je znacny, ja si tim taky prosel ;-)

Tak az ho zablatis, hod nejakou fotku :-)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...