spineshank Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Odesláno 2. května 2017 No ty vole, to je snad nejnedůstojnější věc na kolo, jakou sem kdy viděl. Samozřejmě chápu tatínkovy problémy ale udělat mu todle???myslím že člověk s takovým problémem určo řešit jak to vypadá nebude,bude rád když odjede bez zdravotních problémů a užije si to
clockyclock Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Odesláno 2. května 2017 Zatim jsem s tim nic nedelal, v UT jdu na reklamacku, po telefonu to vypadalo, ze mi daj novou..Ozval bych se, az to bude doreseny.
African Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Odesláno 2. května 2017 Zatim jsem s tim nic nedelal, v UT jdu na reklamacku, po telefonu to vypadalo, ze mi daj novou..Ozval bych se, az to bude doreseny.Děkuji moc za odpověď :-)
odjinud Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Odesláno 2. května 2017 Spineshank - jo, to už jsem viděl, ale vypadá fakt docela extrémně. Myslím, že ani otec by ten design neskous, furt by se někdo ptal. Dneska jsem byl očumět to SMP, měli široký (dámský) TRK (180 mm) a prý by to půjčili na vyzkoušení. Asi tedy zkusím to.
spineshank Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Odesláno 2. května 2017 Spineshank - jo, to už jsem viděl, ale vypadá fakt docela extrémně. Myslím, že ani otec by ten design neskous, furt by se někdo ptal. Dneska jsem byl očumět to SMP, měli široký (dámský) TRK (180 mm) a prý by to půjčili na vyzkoušení. Asi tedy zkusím to.je potřeba to zkusit,každej má sedinku jinou..... co se týče designu ten je na druhým místě, důležité je pohodlí a zdraví
hator Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Odesláno 2. května 2017 (upraveno) Dnes se to opravdu Upraveno 2. května 2017 uživatelem hator
Gustaf Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Odesláno 2. května 2017 TLD tak to si démon v takovým vichru 60, ja byl rad za 35, po příjezdu domu sem stal asi 15 min pod horkou sprchouJinak i v Polabí sou vinice a pekne se mezi nima jezdí pecka, rád vidím zlutaka v akci...
Moty Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Odesláno 2. května 2017 Diky, jezdí, ale oproti Tobe ho v podstatě setrim, tak dneska vecer aspoň malá projížďka na Rip a dom
Gustaf Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Odesláno 2. května 2017 (upraveno) Super fotky...ja chtel taky vyrazit, ale tady chcije... Upraveno 2. května 2017 uživatelem Gustaf
spineshank Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Odesláno 2. května 2017 Super fotky...ja chtel taky vyrazit, ale tady chcije...co batoh, už si něco omrknul?
Gustaf Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Odesláno 2. května 2017 co batoh, už si něco omrknul?ještě ne...sem se nikam nedostal. sem si ho poručil k narozkam...
spineshank Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Odesláno 2. května 2017 ještě ne...sem se nikam nedostal. sem si ho poručil k narozkam...taky přemýšlím co si mám porucit. ..D
Moty Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Odesláno 2. května 2017 (upraveno) Super fotky...ja chtel taky vyrazit, ale tady chcije...díky, večerní světlo je dycky krásný když svítí zrzek u nás chcalo jen ráno, odpo už bylo relativně fajn a 15 st i když foukalo, ale naštěstí ne tak jako včera ráno Upraveno 2. května 2017 uživatelem Moty
Gustaf Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Odesláno 2. května 2017 Spine, ale asi vezmu jen ten 10l, myslím, že to může stacit. Jj, Moty...to podvečerní světlo dělá takovou příjemnou atmosféru na fotkach...
roura74 Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Odesláno 2. května 2017 Spine, ale asi vezmu jen ten 10l, myslím, že to může stacit.Vem o fous vetsi. Bocnima paskama ho stahnes vzdycky. Malej nenafouknes.
spineshank Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Odesláno 2. května 2017 Spine, ale asi vezmu jen ten 10l, myslím, že to může stacit.Jj, Moty...to podvečerní světlo dělá takovou příjemnou atmosféru na fotkach...pokud neplánuješ vozit věci ženě popř dětem tak to stačit bude,ale ta 14 není o tolik větší na zádech
Tomas_2002 Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Odesláno 2. května 2017 určo mrkni na https://www.sq-lab.com/shop/en/Saddles/pro otce něco takové třeba Vždycky, když už mám pocit, že jsem viděl v životě všechno, tak se najde něco, co mě posadí na prdel S tímhle bych se bál spát v jednom baráku....
Gustaf Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Odesláno 3. května 2017 pokud neplánuješ vozit věci ženě popř dětem tak to stačit bude,ale ta 14 není o tolik větší na zádech to určitě neplanuju. Jen to nejnutnější pro osobní potřebu na polodenni svih. Až ho někde uvidím, tak to omrknu.
roura74 Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Odesláno 3. května 2017 Kluci nenarazili jste někdo v ČR na teleskopické sedlovky v průměru 27,2 bez remote, jen s ovládáním pod sedlem? Jediný co jsem našel je v německu v bike discount, ale ti to nejpíš z důvodu tlakové patrony neposílají do čech. https://www.bike-discount.de/en/buy/kind-shock-lev-eten-272-seatpost-27.2mm-x-410-mm-493340/wg_id-369
Doporučené příspěvky