exBURN Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Kluci co myslíte? Bude za tu cenu lepší kup? https://www.canyon.com/cs/mtb/neuron/neuron-al-7-0.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Chlapi,vím, že je to hodně indiviuální,ale spíš hledám inspiraci;na novém Duchovi mi úplně nevyhovuje sedlo,hlavně při švihu +6hod. Co vozíte a doporučili byste? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Chlapi,vím, že je to hodně indiviuální,ale spíš hledám inspiraci;na novém Duchovi mi úplně nevyhovuje sedlo,hlavně při švihu +6hod. Co vozíte a doporučili byste?základ je změřit si prcku a zvolit správnou šíři sedlaco můžu doporučit nejen za mě,ale i spoustu lidí co vozí jsou německá sedla SQ LABhttps://www.sq-lab.com/shop/en/Saddles/MTB/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 (upraveno) Sedlo je na kole nejvíc individuální záležitost. Každý jsme prostě jiný. Já na biku vozím Selle Italia SLR Flow (užší model, jsou dvě šířky). Hodně lidí v mém okolí si pochvaluje sedla od Specialized, model nevím. Každopádně sedla se vždy dají vypůjčit testovací, takže půjčovat a testovat Já byl ještě na měření od Selle Italia (ID match), kde mi pak vyhodili modely, které by měly být na mou postavu OK. Upraveno 28. července 2017 uživatelem redd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Kluci co ten Canyon neuron 7.0? Co myslíte je nějaká lepší alternativa pod 40k? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 A to jsem si myslel ze budu setrit :/ Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Kluci co myslíte? Bude za tu cenu lepší kup? https://www.canyon.com/cs/mtb/neuron/neuron-al-7-0.htmlUplne neznam konkurenci tady v tech xc full, ale myslim ze OK Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Kluci co ten Canyon neuron 7.0? Co myslíte je nějaká lepší alternativa pod 40k?myslím si jedině kdyby si narazil na nějakej doprodej ,je ale otázkou jestli by seděla velikost...takže si myslím že je to co sis vybral dobrá volba a hlavně dobrá barva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 No šel bych asi do stealth barvy. Měl jsem spešla se zdvihem 160/150 tak bych chtěl něco trochu míň uhoupaného a jak tu kolega dával tu 6.0 tak mě zaujala. 7.0 má navíc za pár tisíc dobrou vidlu (rebu 100mm mám na druhém kole) a lepší kola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 No šel bych asi do stealth barvy. Měl jsem spešla se zdvihem 160/150 tak bych chtěl něco trochu míň uhoupaného a jak tu kolega dával tu 6.0 tak mě zaujala. 7.0 má navíc za pár tisíc dobrou vidlu (rebu 100mm mám na druhém kole) a lepší kolamyslím že vybavení,osazení vs cena je hodně v poho myslím že v této ceně se bude blbě něco jiné shánět a nakonec jej objednáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Spine: prcku si asi nezměřím:-),ale nějaké měření zadnice jsem laicky provedl. I s ohledem na šířku sedla, co mám na Giant silnicce,a ktery mi vyhovuhe, jsem našel Fizik Antares. Zkusím,uvidim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Spine: prcku si asi nezměřím:-),ale nějaké měření zadnice jsem laicky provedl. I s ohledem na šířku sedla, co mám na Giant silnicce,a ktery mi vyhovuhe, jsem našel Fizik Antares. Zkusím,uvidim.měření se dělá takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 nazdárek, mte nějak návrh trasy po jizerkácha - trochu se vyhýbat lidem. jestli to teda jde. ne pod Smrkem. anebo se s partičkou vyhnout Jizerkám a kolem Kryštofova údolí? jo a ještě mi naplánujte, kde přespat a kam zajít na pivo. a nepřidá se někdo? víkend příští týden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Já bych možná mohl, sice to mám daleko a budu po službě tak nevím jak bych byl použitelný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Peklo je hotove, doskladano, projeto. Bomba, navrat ke korenum Je to jiny, drsny a bozi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 já dnes taky vyrazil. Vysral jsem se na práci a ráno v 9 vypadnul. Dal jsem 77km. Bylo to boží, až na návrat...po půlce ujeté vdzálenosti jsem stále dupal proti silnému větru. Musel jsem makat i zkopce. Foukalo i vlese. Dojezd už byl hodně na morál, křeče v nohách a ještě k tomu mě přepadl hlaďák. Z abstinenční vyjížďky se stalo peklo :-) Doma jsem to pak půl hodiny vydejchával a doplňoval cukry. Cestou jsem myslel, že hodím bajka do lesa a zavolám ženě, ať pro mě přijede. Teď už je to dobrý a těším se na další švih...... TLD: ty jsi zahodil fulla? Jako bajk asi dobrej, ale ten rám se mi imho moc nelíbí...takovej RB typ a to není dle mého gusta. Ale hlavně, že ty jsi pokojený, tak ať slouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Nene, turner se nedava pryc, to jen prikupujes??. Je to kanada, klasickej ocelak, retro, oldskool, hodne polozena geo, velkej zdvih, 29kola,jede to jako prase a je stim legrace. Mam na tom cca 3hod v lese, tak se v podstate ucim jezdit?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 kolik to váží? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 já dnes taky vyrazil. Vysral jsem se na práci a ráno v 9 vypadnul. Dal jsem 77km. Bylo to boží, až na návrat...po půlce ujeté vdzálenosti jsem stále dupal proti silnému větru. Musel jsem makat i zkopce. Foukalo i vlese. Dojezd už byl hodně na morál, křeče v nohách a ještě k tomu mě přepadl hlaďák. Z abstinenční vyjížďky se stalo peklo :-) Doma jsem to pak půl hodiny vydejchával a doplňoval cukry. Cestou jsem myslel, že hodím bajka do lesa a zavolám ženě, ať pro mě přijede. Teď už je to dobrý a těším se na další švih...... TLD: ty jsi zahodil fulla? Jako bajk asi dobrej, ale ten rám se mi imho moc nelíbí...takovej RB typ a to není dle mého gusta. Ale hlavně, že ty jsi pokojený, tak ať slouží Už si kup batoh s můžeš vozit čokoládu a schnitzel. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Nevazil jsem, pocitam 13-14kg. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky