Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Dnes se mi v tom dusnu vůbec nechtělo ven, ale nakonec jsem se ukecal a jsem za to rád. Byl z toho krátký 23 km ale o to intenzivnější švih

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak Canyona mi ještě ani neodeslali. No maj na to ještě zítřek, ale nevim - týden čekat na odeslání kola ce mají skladem se mi moc nelíbí

Vím že je to velmi těžké, ale vydrž prťka, vydrž :punk: Mě zase z Cannondejla měli poslat do tří dnů novou přehazovačku přes reklamaci, protože X9 se spojkou se stahovali, no a co myslíš? Teď běží třetí týden a přehazovačka nikde, možná mysleli tři roky :lol2: Jo to když mě kolo prodávali, to bylo keců okolo, ale jak jim dáš prachy tak je to všechno trošku jinak.....

Odkaz ke komentáři

Jn, ale kdyz nekomu dám 50k za kolo tak už čekám aspoň trochu snahy. Našel ještě jednoho výprodejovéhi Stumpjumpera tady v ČR. Jestli bude skladem tak zvažuju napsat ať si Canyona narvou do špic. Jako na zimu kolo nepotřebuju. Včera psal borec na bikeforu, že mu po termínu odeslání napsali že kolo bude a za měsíc ...

Odkaz ke komentáři

Tak Canyona mi ještě ani neodeslali. No maj na to ještě zítřek, ale nevim - týden čekat na odeslání kola ce mají skladem se mi moc nelíbí

tuším na BF to psalo víc lidí že to odeslání nebylo úplně rychlé u Canyonu

Tak je možný že píšou skladem,ale teprve se skládají

Odkaz ke komentáři

Vím že je to velmi těžké, ale vydrž prťka, vydrž :punk: Mě zase z Cannondejla měli poslat do tří dnů novou přehazovačku přes reklamaci, protože X9 se spojkou se stahovali, no a co myslíš? Teď běží třetí týden a přehazovačka nikde, možná mysleli tři roky :lol2: Jo to když mě kolo prodávali, to bylo keců okolo, ale jak jim dáš prachy tak je to všechno trošku jinak.....

a to ještě nevíš že až ti ji vymění,tak to zase bude ten vadnej kus :D  a až na podruhý to bude cajk

Odkaz ke komentáři

a to ještě nevíš že až ti ji vymění,tak to zase bude ten vadnej kus :D  a až na podruhý to bude cajk

Jezdím, takže mě to nějak netlačí a výhodou je že jakmile se u Cannondejla v záruce něco pokazí, tak to kluci mění automaticky za vyšší řadu. Kamarád ze servisu říkál, že se mu dvakrát dostal do ruky prasklý rám, no tedy abych pravdu řekl tak to prý lidi zkoušejí neustále na doživotní záruku :lol2: , ale prý jenom dvakrát to Cannondejl uznal a prý automaticky nabídli vyšší řadu rámu v karbonu. To je zase jako dobrý přístup :punk:

Odkaz ke komentáři

Jezdím, takže mě to nějak netlačí a výhodou je že jakmile se u Cannondejla v záruce něco pokazí, tak to kluci mění automaticky za vyšší řadu. Kamarád ze servisu říkál, že se mu dvakrát dostal do ruky prasklý rám, no tedy abych pravdu řekl tak to prý lidi zkoušejí neustále na doživotní záruku :lol2: , ale prý jenom dvakrát to Cannondejl uznal a prý automaticky nabídli vyšší řadu rámu v karbonu. To je zase jako dobrý přístup :punk:

to teda koukám,reklamovanou věc vymění za vyšší model. řadu.....dobrej přístup toto

pěška ale máš když tu nejvyšší řadu máš,to ti musí tím pádem dát ještě jednu navíc :cheers:  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...