roura74 Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 Ondro, průměr 22 / hod . . . seš maniak.To bylo v Pomoraví, tam to bývá to i lepší. A návrat na kopec to zpomalil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 Jezis ja teda pisu. Tech ?to? je tam nejak moc. Ja si ty dve piva po jizde nemel davat. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 Už se teda hodně brzo stmívá, je potřeba se pohnout trochu dříve. Půlku cesty proti větru jsem si fakt jako užil, ale zpátky s větrem v zádech to letělo samo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 Dnes fajnových silničních 94km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 Hezký, co to je za ten osamocený kopeček, nějaká mohyla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 Hezký, co to je za ten osamocený kopeček, nějaká mohyla?Symbolická vzpomínka na větrný mlýn v obci Boškov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 Ten tieň se mně líbí .A byl to Boškov ,nebo Božkov . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 Kdyby to byl Bozkov,tak na kopci bude plachetnice ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 Ten tieň se mně líbí .A byl to Boškov ,nebo Božkov . Kdyby to byl Bozkov,tak na kopci bude plachetnice ne? Je fakt, že foukalo tak, že mít plachtu jedu jak drak ... na kole to bylo trochu pomalejší https://cs.wikipedia.org/wiki/Boškov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 Pravda,trošičku jsem to popletl , a ty plachty .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 Komecne po dlouhe dobe protahnout nohy Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 Komecne po dlouhe dobe protahnout nohy Sent from my iPhone using TapatalkKoukej táto, jedu bez držení..hele táto, jedu bez držení s nohama na řídítkách...hele táto, jšem bež žubů :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 tak dnes dorazilo světlo...:-D ve čtvrtek ho snad otestuju. Joooo, Afri, hezky si to popsal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 (upraveno) hele a co říkáte na batohy Deuter? Znáte někdo?a specielně pro Martina..co tohle? http://www.mojekolo.cz/ghost-batoh-12-l-black-green/ Upraveno 7. listopadu 2017 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 Naděláte, já asi neznám vůbec nikoho kdo by si rozbil tlamu při jízdě bez řídítek. Taky se mi to ještě nepovedlo 20171105_102744-768x906.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 hele a co říkáte na batohy Deuter? Znáte někdo?Znám, vozim :-)Konrétně mám Deuter |Race Exp Air black-white a jsem s nim spokojenej. Sedí mi super a při jízdě o něm ani nevim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 (upraveno) já koukám na tento http://www.vipceny.sk/batohy-na-bicykel/deuter-race-black-white/ nebo toto http://www.vipceny.sk/cyklisticke-batohy/deuter-race-x-granite-white/ Upraveno 7. listopadu 2017 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 hele a co říkáte na batohy Deuter? Znáte někdo?a specielně pro Martina..co tohle? http://www.mojekolo.cz/ghost-batoh-12-l-black-green/Jak dokážeš špekulovat na báglem půl roku??? :-) Deuter patří mezi špičku. Mám trans alpine a pecka. Ať koupíš Camel, Deuter, Osprey, Tatonka, POC, Vaude, Evoc, Endura,Ergon a pár dalších, tak neuděláš chybu. Musí sednout. Vymakaný budou všechny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 já jsem nešpekuloval...sem se na něj vysral a teď to chci hodit na ženu, ať mě ho koupí k vánocům....asi vezmu ten 10l Deuter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 já jsem nešpekuloval...sem se na něj vysral a teď to chci hodit na ženu, ať mě ho koupí k vánocům....asi vezmu ten 10l DeuterDěláš chybu Jaromíre, 10 litrů je fakt málo. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky