spineshank Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 no, na počkání to asi nebude... Si myslímproč by ne?...k nám když někdo něco donese na servis a prý jestli na počkání to bude..,,tak mu naferovku řeknu jasně že si počká. ..,,DDD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 Uvidím, co vymyslí. Taky by to mohli přehodit z druhého kola. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 proč by ne?...k nám když někdo něco donese na servis a prý jestli na počkání to bude..,,tak mu naferovku řeknu jasně že si počká. ..,,DDDa podas mu spacák a karimatku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 a podas mu spacák a karimatku? ne raději sazeničky s redkvickama, mu dřív vyrostou než to bude opraveno. ..D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 Pokud firma není servisní partner Rockshocx, tak to myslím na počkání neopraví. Každopádně je to pech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 Myslím že by bylo fér to vzít z druhého kola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 Já myslím, se to nejde přehodit. Je to zapsaný číslo vidle a číslo rámu kola... Každopádně se to na reklamaci posílá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 Číslo se přepíše. ..D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 Jestli si dobře vzpomínám, prodavač říkal něco o měsíční lhůtě, ve které se rychle řeší vytečení vidlice apod. Zítra napíšu, jak se k tomu postavili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 (upraveno) Dabl Upraveno 10. května 2018 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 To jsem zvědavej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 Tak k tý mojí silnici, něco sem načet, něco sem se nechal nachytřit a už vím, že ten předchozí bajk byl holej nesmysl, tak mám další 2, tak budu rád za radu i tady díky https://www.cyklobazar.cz/inzerat/207036/wilier-gtr-sl-2017 a nebo https://www.bike-forum.cz/bazar/inzerat/21329-specialized-roubaix-comp-sl2-2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 Prd tomu rozumím, ale bral bych Spešla , případně v tomhle rozpočtu rovnou nový kolo.Např: https://www.evanscycles.com/cannondale-synapse-carbon-tiagra-2018-road-bike-EV239408https://www.merlincycles.com/eddy-merckx-blockhaus-67-105-road-bike-2017-104749.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RobertPlant Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 Ahoj, Potřebuju proservisovat dvě trekingový kola v Praze (řemen, brzdy,..). Nemáte tip na osvědčený cenově rozumný servis? Jsem z Vršovic a zatím jsem volal do Velocentrum na Vršovický a vypadá to docela dobře, ale jsou zaházení jak kvalitní hodináři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 Tak nedošlo ani na spacák, ani na ředkvičky Ráno jsem tam dojel s kolem a za hodinu už mi volali, že je to hotové. Vidlici přehodili z druhého kola a v záručáku se přepsalo číslo. Musím je pochválit za skvělý přístup, jde o Jump sport Frýdek-Místek. Jedna fotka z dnešního švihu. Karbon ve spojení s velkými koly je úžasný, jsem nadšený. Tam kde byl hliník na dvacetšestkách kostitřas, tam to tohle kolo jen žehlí, neuvěřitelný rozdíl. Výjezdy v prudkém terénu úžasné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 Tak k tý mojí silnici, něco sem načet, něco sem se nechal nachytřit a už vím, že ten předchozí bajk byl holej nesmysl, tak mám další 2, tak budu rád za radu i tadydíkyhttps://www.cyklobazar.cz/inzerat/207036/wilier-gtr-sl-2017a nebohttps://www.bike-forum.cz/bazar/inzerat/21329-specialized-roubaix-comp-sl2-2011Mrkni na Canyon, mají výborný poměr cena/výkon/kvalita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 Tak nedošlo ani na spacák, ani na ředkvičky Ráno jsem tam dojel s kolem a za hodinu už mi volali, že je to hotové. Vidlici přehodili z druhého kola a v záručáku se přepsalo číslo. Musím je pochválit za skvělý přístup, jde o Jump sport Frýdek-Místek. Jedna fotka z dnešního švihu. Karbon ve spojení s velkými koly je úžasný, jsem nadšený. Tam kde byl hliník na dvacetšestkách kostitřas, tam to tohle kolo jen žehlí, neuvěřitelný rozdíl. Výjezdy v prudkém terénu úžasné.tak to dopadlo parádně... Super přístup servisu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 Tak super, tak nějak jsem tušil že to vyřeší. U nás dnes odpo chcanec, tak zítra se už těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 U nás taky pršelo a taky že jsem zmoknul, ale radost mi to nezkazilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 12. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2018 Dneska ráno rychlovka na Kosíř a rychle dom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky