Tom4 Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Si to vygoogluj ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 jj, ať si to najde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Já to vím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Tak proč se za tebe ptá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Nevím, já ho neznám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Já taky ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Tak jsem konečně pořídil ochranu škeble. Chtěl jsem původně Uvex Jekkyl nebo jak se to píše, nebo Bell necoSuper něco. No a nakonec jsem vzal Giro Chronicle MIPS ve svítivě oranžový. a jsem spokojený bastard. Foto brzy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 No nevim,jety naslapy... Zrovna vec kterou jsem vybiral peclive a nesetril. Jinak dnes moc pekna vyjizdka po tydnu ve spitale na kapackach... Super dieta Mira Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Míro jaké kapačky jaká zase nemocnice co jsi dělal :-( Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Ale,zas podrazdena slinivka..... Mira Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Něco pro chrty od mé oblíbené značky :-) Mira188 už nechlastej, víš že ti to nedělá dobře :-) Dělám si blbou srandu, samozřejmě přeji rychlé uzdravení a návrat do šlapek... :-) http://www.cannondalebikes.cz/o-cannondale/novinky/zcela-nove-cannondale-f_si?utm_medium=email-B2C&utm_source=mailchimp&utm_campaign=F-Si_CZ&utm_content=B2C Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Afri,ale proč sem dáváš reklamu na kolo po bouračce?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Nevím, já ho neznám Já taky ne.to naštěstí nikdo,kluci a buďme za to rádi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Něco pro chrty od mé oblíbené značky :-) Mira188 už nechlastej, víš že ti to nedělá dobře :-) Dělám si blbou srandu, samozřejmě přeji rychlé uzdravení a návrat do šlapek... :-) http://www.cannondalebikes.cz/o-cannondale/novinky/zcela-nove-cannondale-f_si?utm_medium=email-B2C&utm_source=mailchimp&utm_campaign=F-Si_CZ&utm_content=B2Cta vidle je hnus... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 souhlas vidle se mi taky nelíbí, jinak nádhera. To už vlastně není vidle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Ta vidle je pecka, jen odbourat ten psychický blok že se to někde zlomí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2018 Bál bych se, že se budu naklánět na jednu stranu.-)) Ale jinak to vypadá pěkně, až na tu cenu:-O Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2018 Nahodou ta reklama se mi libi.Za to vubec nechapu tuhle reklamu. To jako: bicykly, ktere musite vest? Nebo je to fotopribeh: kdyz jedes na randevu na slepo a ukradnou ti prilbu, z duvodu bezpecnosti pak radeji kolo domu tlac. Nebo vo co go? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2018 Bál bych se, že se budu naklánět na jednu stranu.-)) Ale jinak to vypadá pěkně, až na tu cenu:-O3,4,5 je za velmi solidní peníze právě, se mi zdá" Technologie zůstává, pouze chudší osazení. Na to nej od Cannondejlu málo kdo dosáhne, to jsou rány jak z děla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2018 Dnes super povrch, v lese po dešti takže Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky