bocko Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2018 ta vidle je hnus...Tá vidla je naopak krása, technický skvost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2018 Dnes jsem si naordinoval cestu českopolského přátelství :-) A jak píše Roland, nemá to chybu....u nás sucho s mokrými pasážemi, takže občas lepilo, ale je to parááda :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2018 Chystá sa niekto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2018 (upraveno) Chystá sa niekto?Frantik nebude chybět :-) Upraveno 19. května 2018 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2018 Frantik nebude chybět :-)než jsem si to od tebe přečetl tak mě to hned napadlo,myslím že si to nenechá Franta ujít. ..D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2018 Víkend mě časově vyšel, tak znovu v sedle a přesně ten typ terénu, který je pro Trigger jak dělaný, wow :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Procházka Odesláno 20. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2018 (upraveno) Včera mně pobavil název jednoho pramene - viz foto.Co jiného čekat když jsem projižděl Kokotskem Upraveno 20. května 2018 uživatelem Jan Procházka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2018 Chi, chi, tak to je úplně super :-) Jinak máš fešné kolo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 20. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2018 Dnes 71 km po Vysočině Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 20. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2018 než jsem si to od tebe přečetl tak mě to hned napadlo,myslím že si to nenechá Franta ujít. ..DBych blil celou cestu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 20. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2018 Tak třikrát GHOST SLÁMA 29 :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 20. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2018 Pěkný výlety kluci... já mám od úterka bajk na servisu. Tudíž malý detox, ale už mě svrběj nohy a těším se až pro něj půjdu.... A v pátek dorazila kamera, tak sem ji aspoň po delším přemýšlení kam sní fixnul na helmu, a těším se na zvýšenou frekvenci fotek a záznamu mých oblíbených tras :0))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 20. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2018 Preklep GHOST SLAMR 29 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 20. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2018 Dneska jsem konecne projel kolo, bohuzel druha pulka cesty byla v pomalem tempu, drahou polovicku chytlo koleno, vnitrni strana. Nenapada Vas z ceho by to mohlo byt?Pomuzou s pripadnou spatnou pozici na pedalech naslapy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 20. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2018 V naslapech budes laborovat jeste vic si myslím, tam mas nohu v jedne pozici a po 50 km poznas kde co tlačí, bolí a tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2018 Tak dnes taky 103 km terénem. Zdolano pár vrcholů v Sedmihori. Super švih se super partou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 20. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2018 Jak často jezdíte? Může to být přetížením, nebo málo protazeny před jízdou, ale takto těžko radit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 20. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2018 Dneska jsem si švihnul Prašivou, 310 výškových na 3 km. Jezdím třetí den na nášlapech, nikdy dříve jsem s tím nejezdil a je to chvílema docela utrpení. Nejhorší je mravenčení v nohách, musím to nějak vychytat. Jinak ve výjezdech, ale hlavně ve sjezdech je to paráda. Ještě jsem se ani jednou nevyklopil, ale už jsem měl několikrát namále Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 20. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2018 (upraveno) Lion: no nevim rikam si jestli nejak blbe vytaci nohu tak by ji to mohlo pomoct, protoze ma pokazdy spinavoy lejtko od retezu coz je divny, navic ma blby hladky boty a na kole spd s nacvaklejma shimano platformama ktery furt lovi a otaci se ji dolu. Tak je varianta koupit poradny platformy + boty, nebo koupit spd + boty, cenove to vyjde na stejno Spineshank: Ja jezdim vic, pritelkyne tak 1x tydne, na pohodu, max kolem 60 km, loni bez problemu, jen na podzim v italii ji to pry prochladlo a zacalo trochu bolet, pres zimu nic a ted od jara s tim jsou problemy. Na jare ji taky v servisu rozladili posed a je tezky ji ho nastavit kdyz vlastne neumi rict jestli je to v pohode, stejny jako vloni, jestli je vysoko, nizko, proste nic z ni nedostanu. Je pravda ze na muj vkus obcas jezdi tezky prevody s malou frekvenci Upraveno 20. května 2018 uživatelem Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 21. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2018 Kolegové, unáhleně jsem koupil o něco menší rám. Stávající kolo tedy prodávám a chci koupit nové. Mám vyhlídnutý jeden starší cyklokrosový kousek v Praze. Najde se tady nějaká dobrá duše, která by byla ochotna to omrknout? Na odměně se domluvíme. Z Těšínska do Prahy, jen tak na kukačku, moc prostoru nemám. Potřebuji vědět v jakém stavu je rám, kola, sada, prostě ty hlavní věci. Ať pak nedám stejnou cenu za generálku. Předem moc díky. Pokud by se někdo našel, domluvíme se v SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky