Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes jsem si naordinoval cestu českopolského přátelství :-) A jak píše Roland, nemá to chybu....u nás sucho s mokrými pasážemi, takže občas lepilo, ale je to parááda :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Víkend mě časově vyšel, tak znovu v sedle a přesně ten typ terénu, který je pro Trigger jak dělaný, wow :-)

Odesláno (upraveno)

Včera mně pobavil název jednoho pramene - viz foto.

Co jiného čekat když jsem projižděl Kokotskem :tongue_ss:

Upraveno uživatelem Jan Procházka
Odesláno

Dnes 71 km po Vysočině

Odesláno

Pěkný výlety kluci... já mám od úterka bajk na servisu. Tudíž malý detox, ale už mě svrběj nohy a těším se až pro něj půjdu.... A v pátek dorazila kamera, tak sem ji aspoň po delším přemýšlení kam sní fixnul na helmu, a těším se na zvýšenou frekvenci fotek a záznamu mých oblíbených tras :0)))

Odesláno

Dneska jsem konecne projel kolo, bohuzel druha pulka cesty byla v pomalem tempu, drahou polovicku chytlo koleno, vnitrni strana. 

Nenapada Vas z ceho by to mohlo byt?

Pomuzou s pripadnou spatnou pozici na pedalech naslapy?

Odesláno

Dneska jsem si švihnul Prašivou, 310 výškových na 3 km. Jezdím třetí den na nášlapech, nikdy dříve jsem s tím nejezdil a je to chvílema docela utrpení. Nejhorší je mravenčení v nohách, musím to nějak vychytat. Jinak ve výjezdech, ale hlavně ve sjezdech je to paráda. Ještě jsem se ani jednou nevyklopil, ale už jsem měl několikrát namále :D

Odesláno (upraveno)

Lion: no nevim rikam si jestli nejak blbe vytaci nohu tak by ji to mohlo pomoct, protoze ma pokazdy spinavoy lejtko od retezu coz je divny, navic ma blby hladky boty a na kole spd s nacvaklejma shimano platformama ktery furt lovi a otaci se ji dolu. Tak je varianta koupit poradny platformy + boty, nebo koupit spd + boty, cenove to vyjde na stejno

Spineshank: Ja jezdim vic, pritelkyne tak 1x tydne, na pohodu, max kolem 60 km, loni bez problemu, jen na podzim v italii ji to pry prochladlo a zacalo trochu bolet, pres zimu nic a ted od jara s tim jsou problemy. Na jare ji taky v servisu rozladili posed a je tezky ji ho nastavit kdyz vlastne neumi rict jestli je to v pohode, stejny jako vloni, jestli je vysoko, nizko, proste nic z ni nedostanu. Je pravda ze na muj vkus obcas jezdi tezky prevody s malou frekvenci 

Upraveno uživatelem Bob
Odesláno

Kolegové, unáhleně jsem koupil o něco menší rám. Stávající kolo tedy prodávám a chci koupit nové. Mám vyhlídnutý jeden starší cyklokrosový kousek v Praze. Najde se tady nějaká dobrá duše, která by byla ochotna to omrknout? Na odměně se domluvíme. Z Těšínska do Prahy, jen tak na kukačku, moc prostoru nemám. Potřebuji vědět v jakém stavu je rám, kola, sada, prostě ty hlavní věci. Ať pak nedám stejnou cenu za generálku. Předem moc díky. Pokud by se někdo našel, domluvíme se v SZ. 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...