Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Pěkný výlety kluci... já mám od úterka bajk na servisu. Tudíž malý detox, ale už mě svrběj nohy a těším se až pro něj půjdu.... A v pátek dorazila kamera, tak sem ji aspoň po delším přemýšlení kam sní fixnul na helmu, a těším se na zvýšenou frekvenci fotek a záznamu mých oblíbených tras :0)))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska jsem si švihnul Prašivou, 310 výškových na 3 km. Jezdím třetí den na nášlapech, nikdy dříve jsem s tím nejezdil a je to chvílema docela utrpení. Nejhorší je mravenčení v nohách, musím to nějak vychytat. Jinak ve výjezdech, ale hlavně ve sjezdech je to paráda. Ještě jsem se ani jednou nevyklopil, ale už jsem měl několikrát namále :D

Odkaz ke komentáři

Lion: no nevim rikam si jestli nejak blbe vytaci nohu tak by ji to mohlo pomoct, protoze ma pokazdy spinavoy lejtko od retezu coz je divny, navic ma blby hladky boty a na kole spd s nacvaklejma shimano platformama ktery furt lovi a otaci se ji dolu. Tak je varianta koupit poradny platformy + boty, nebo koupit spd + boty, cenove to vyjde na stejno

Spineshank: Ja jezdim vic, pritelkyne tak 1x tydne, na pohodu, max kolem 60 km, loni bez problemu, jen na podzim v italii ji to pry prochladlo a zacalo trochu bolet, pres zimu nic a ted od jara s tim jsou problemy. Na jare ji taky v servisu rozladili posed a je tezky ji ho nastavit kdyz vlastne neumi rict jestli je to v pohode, stejny jako vloni, jestli je vysoko, nizko, proste nic z ni nedostanu. Je pravda ze na muj vkus obcas jezdi tezky prevody s malou frekvenci 

Upraveno uživatelem Bob
Odkaz ke komentáři

Kolegové, unáhleně jsem koupil o něco menší rám. Stávající kolo tedy prodávám a chci koupit nové. Mám vyhlídnutý jeden starší cyklokrosový kousek v Praze. Najde se tady nějaká dobrá duše, která by byla ochotna to omrknout? Na odměně se domluvíme. Z Těšínska do Prahy, jen tak na kukačku, moc prostoru nemám. Potřebuji vědět v jakém stavu je rám, kola, sada, prostě ty hlavní věci. Ať pak nedám stejnou cenu za generálku. Předem moc díky. Pokud by se někdo našel, domluvíme se v SZ. 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...