roura74 Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2018 Pánové rychlý dotaz na tipy na bajkování v okolí Vranovské přehrady. Bohužel je to NP, tak značené turistické cesty jsou teoreticky zapovězeny a cyklotrasy jsou dost po asfaltu, což se mi moc nechce. Budu tam jen na otočku ze soboty na neděli takže plánuju na každý den tak 60-70 km klidně i v Rakousku. Spíme někde v blízkosti hráze. Uvítal bych i tip na slušnou hospodu spíš asi jen s dobrým pivkem a nejlépe s regionálním. Díky předem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2018 na jídlo jsem tam byl v nějaký restauraci přímo na hrázi, měli tam výborný žebra a točenou plzeň :-) na bajku sem většinou brázdil jen cyklotrasy, páč sem jezdil s manželkou. Ale určitě si nenech ujít Šobes a projižďku mezi vinicema okolo hnanic. No a taky vojenské opevnění v Šatově. Pak je výbornej výjezd na Kraví horu ze Znojma. Cestou je taky hospůdka....Pak zbytky železné opony, kde je i muzeum. Taky stojí za vidění... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2018 na jídlo jsem tam byl v nějaký restauraci přímo na hrázi, měli tam výborný žebra a točenou plzeň :-) na bajku sem většinou brázdil jen cyklotrasy, páč sem jezdil s manželkou. Ale určitě si nenech ujít Šobes a projižďku mezi vinicema okolo hnanic. No a taky vojenské opevnění v Šatově. Pak je výbornej výjezd na Kraví horu ze Znojma. Cestou je taky hospůdka....Pak zbytky železné opony, kde je i muzeum. Taky stojí za vidění...Super, díkes. Kouknu do mapy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2018 Super, díkes. Kouknu do mapy.jasně ;-) a v Rakousku hrad Harrdegg...;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tower Of Power Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2018 Pánové, neprodáváte někdo MTB cca 17' na větších kolech, ideálně se vzduchovkou? Potřebuju ocyklit manželku, na starým kole ji to nebaví já ji potřebuju aspoň někdy vykopat na bike... díky předem!! Odesláno z mého SM-G965F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2018 Pánové, neprodáváte někdo MTB cca 17' na větších kolech, ideálně se vzduchovkou? Potřebuju ocyklit manželku, na starým kole ji to nebaví já ji potřebuju aspoň někdy vykopat na bike... díky předem!! Odesláno z mého SM-G965F pomocí Tapatalkkámoš něco asi bude posílat,jakou máš představu cenovou? jedno bude celokarbon Scalpel a druhej nevím,přesně ,ale oboje full...asi předpokládám že ty chceš HT něco za méně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tower Of Power Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2018 Přesně tak, víc než 15000 za starší a třeba 18 za nový do ní nemá cenu investovat - Co se kola týče samozřejmě Odesláno z mého SM-G965F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2018 Přesně tak, víc než 15000 za starší a třeba 18 za nový do ní nemá cenu investovat - Co se kola týče samozřejměOdesláno z mého SM-G965F pomocí Tapatalkv pohodě já si to myslel,bohužel ty jeho budou za malinko více asi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2018 (upraveno) Včerejší odpočinkový výlet na vyvětrani hlavy na oblíbené místo, jak jinak než s pivem se zkouškou kamery ... Myslím že než si na ni zvyknu bude dobrej otloukánek :0D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. května 2018 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2018 Paráda, pak sem hoď nějaké videjko :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2018 Mira Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2018 Chlapi poradte nejakou rozumnou volbu na prilbu. Cenove 1500-2000 kc. Jezdim na HTcku, ideal cerna matna barva, hlavu mam kulatou cca 57 cm. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2018 Na stránkách canynu jsem teď kupoval za 2100 s poštou Giro nevím model s Mipsem. Určitě to tam najdeš když koukneš. 1885 Kč myslím než pošty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2018 Vyzkoušej v obchodě, co ti bude nejlíp sedět na hlavě. V téhle ceně jsem koupil Uvex. Je lehká, dobře mi sedí na hlavě a barvu jsem vybral podle kola. Dělá se i v matné černé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2018 Mira Tapatalk Míro co to je? Na kole a bez piva??? ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2018 Bez... S bananem Mira Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Chlapi poradte nejakou rozumnou volbu na prilbu. Cenove 1500-2000 kc. Jezdim na HTcku, ideal cerna matna barva, hlavu mam kulatou cca 57 cm. DikyMám kulatou palici, vozím Catlike a Uvex, obě sedí, ale jak již bylo napsáno, chce to zkoušet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Supr diky za na nasmerovani. Vyberu neco od Uvexu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 (upraveno) Já vozím MET sedí perfektně. Cena kolem 2000. Upraveno 24. května 2018 uživatelem pavel23 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Hoši, kdybyste někdo o někom věděl... Pouštím Lectora LC 5 ... Cena 45tis. Děkuji za pozornost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky