Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

díky,

docela by mě zajímalo jaká je životnost baterky pokud člověk používá mapy,dále jak je na tom měřič tepu když se člověk více spotí,někde jsem četl že toto moc dobře nefunguje,je lepší dokoupit hrudní pás na toto.

Víceméně jestli je s tí spokojenej popř má k něčemu výtky,jsem vcelku nahlodanej si pořídit novou hračku,jen mě štve že jsem se nerozhoupal o chvilku dříve kdy tu jeden šel za super peníz

navigace a mapy: "no vcera jsem skoncil na nejakych 23% baterky po necelych 10 hodinach"

s měřičem tepu nepozoruje on ani já (mám obyč pětky) žádnej problém, měří to furt stejně bez ohledu na pot (na grafech není vidět žádný propad/nárůst)

spokojenost je, jen občas zazlobí BT připojení (stačí vypnout zapnout v mobilu)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo zadek v jednom ohni, prava ruka brni dlan, na levy jsem si udelal loket, chtel jsem z boku naskocit na panel a nedoskocil :lol2:

Ale furt me to bavi

Bobe,chce to sedlo na svůj zadeček k tomu dobrý kraťasy s vložkou a budeš mít pohodu, co se týče rukou,tam můžou pomoct rukavice,gripy ale taky nemusí, chce to zkoušet co sedne
Odkaz ke komentáři

Jo uz mam treti sedlo, konkrertne Henge od Speslu a vypada to nadejne :-)

Co si myslis o vlastovkach misto rovnejch riditek? Mozna by lehce zvednutej uchop trochu posunul posez a ulevil rukam.

Nebo zkratit soucasny riditka (720mm) treba o 20-40 mm

Mam kratky nohy a jsem na rozhrani S a M (vzal jsem M), mozna je na me ram velikostne lehce na hrane

Upraveno uživatelem Bob
Odkaz ke komentáři

Bobe, brnění rukou jsem taky řešil, dal sem jak ty píšeš vlašťovky, mám pozitivní úhel představce a podložky pod ním, dal sem nový ESI gripy a koupil nový gelovky Fox Ranger Gel a výrazně se to zlepšilo, nicméně, po 25-30km mě brněj taky, ale před tím to bylo za 7-10km. Velkej vliv na to má ale i terén, minulou neděli sem dal cca 37km, 95% mimo silnici a paradoxě mě nejvíc bolely ruce a záda v jedný aleji, která vypadala, že bude uplně v klidu

Odkaz ke komentáři

Brneni rukou je alchymie. U zeny jsme to nevyresili ani za x let (riditka, predstavec, gripy, sedlo, rohy...zvysit, snizit, prodlouzit, zkratit, vymenit), furt ji ruce brni. Ja jsem na to nikdy netrpel. Ted mam nove siroke vlastovky bez rohu a brnim :( Pujdu zpet do rovnych a uzkych. Mam to tak rad a sedi mi to. Vzdycky jsem mel nejuzsi riditka siroko daleko. Vubec nechapu tu modu sirokych vlastovek. A hlavne rohy! Bez rohu vubec neumim fungovat. Opet staci male/kratke, ale mit je musim. Ta moznost zmeny uchopu, podle me dela strasne moc.

Odkaz ke komentáři

Jo uz mam treti sedlo, konkrertne Henge od Speslu a vypada to nadejne :-)

Co si myslis o vlastovkach misto rovnejch riditek? Mozna by lehce zvednutej uchop trochu posunul posez a ulevil rukam.

Nebo zkratit soucasny riditka (720mm) treba o 20-40 mm

Mam kratky nohy a jsem na rozhrani S a M (vzal jsem M), mozna je na me ram velikostne lehce na hrane

spíše než vlaštovky,bych vzal rovný řidítka nakloněný k sobě,co se týče šířky každej to má pocitově jinak,ale pokud píšeš že si rámově mezi S a M tak mi těch 720 přijde možná víc,pokud máš možnost zkus zkusit 700/710 někdy i málo je hodně

co se týče sedla,budu se opakovat ale SQ Lab sedla jsou odzkoušena u hodně lidí,takže pokud máš možnost mrkni i na ně

Upraveno uživatelem spineshank
Odkaz ke komentáři

Asi zkusim jet s uzkym uchopem, koukal jsem ze loni jsem mel riditka 620 a nebolely me dlane temer vubec. Delal jsem kliky a mezi ruce si dal metr, Petra si mysli ze uz jsem se komplet zblaznil, vychazi mi nejpohodlnejsi roztec nejakejch 68 cm. Zkusim riditka jeste pootocit v ramu, ted je mam ve stredovy poloze, jsou psany jako rovny, ale uplne rovny nejsou, pripadne je o centak zkratim. Gripy a rukavice mam mekky/vystlany, tam nastalo zlepseni proti tvrdym gripum a tenkym rukavicim, ale jeste to neni ono. Na to sedlo SQ labs mrknu, jeste dam tomu stavajicimu tak 200 km a uvidime :-)  

Stve me ze je venku hezky a ja se neutrhnu na kolo testovat asi az do pristiho tydne

Odkaz ke komentáři

navigace a mapy: "no vcera jsem skoncil na nejakych 23% baterky po necelych 10 hodinach"

s měřičem tepu nepozoruje on ani já (mám obyč pětky) žádnej problém, měří to furt stejně bez ohledu na pot (na grafech není vidět žádný propad/nárůst)

spokojenost je, jen občas zazlobí BT připojení (stačí vypnout zapnout v mobilu)

moc díky za info, trošku jsem hledal a díval se a jsem nacnutej, ještě si musím tu cenu obhájit v hlavě. ...D
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...