MIREK98 Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 (upraveno) Jeden koment z bf k e-bikum Upraveno 9. listopadu 2018 uživatelem MIREK98 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 Hmm zrovna na b-f je to obvyklé, bigotní hardcore bikeři tam exhibují svůj jediný správný názor a netolerují žádný jiný pohled na věc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 Jasně, u celoodpružených bajků jde marketing po cílové skupině, která by ten kopec vyjela i bez motoru, já chápu ty firmy a chápu i ty mladé kluky, kterým to prostě připadá cool. Letos jsem musel v kopci překousnout pár předjetí od kluků na ebajku, a neměl jsem z toho trauma.Na druhou stranu jsem pár ebajkerů předjel na rovině, páč jim to přes 25 moc nejelo... a taky jsem z toho nedělal událost dne.To Turbo Levo Comp Carbon od spešlu si dříve nebo později koupím, kolena prostě nevydrží věčně. A nebudu se pak stydět :-)Pod to se podepíšu taky. Akorát to nebude taková terénní motorka ale něco i na běžné lesní silnice a cyklostezky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 Hmm zrovna na b-f je to obvyklé, bigotní hardcore bikeři tam exhibují svůj jediný správný názor a netolerují žádný jiný pohled na věc.Musíš to brát trochu s nadhledem. O abstinentech se taky říká, že s nimi je sranda jak s gumovým prsem :-) No a já pár vtipných kamarádů abstinentů mám, asi jednoho, možná dva :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 Tak jsem to přezul... Dnes na obědovým švihu test, zdá se že bude plášť dobrej. Doporučili mi kluci ze servisu kam jezdím, grip to má dobrej. Mira Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 (upraveno) Pod to se podepíšu taky. Akorát to nebude taková terénní motorka ale něco i na běžné lesní silnice a cyklostezky.Dělá se i verze short travel se zdvihy jen 120/120https://www.kolasvorada.cz/elektrokolo-specialized-turbo-levo-fsr-short-travel-hyperblack-2018-l Upraveno 10. listopadu 2018 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 Včera jsem byl na "noční" vyjížďce (v devět doma) s mladým,no a jak jsme jeli potmě v lese tak se bál a jel jak nakopnutej A zatím mu teda pořád stačím, ale obávám se že v řádu jednoteklet to přijde Jo a pochválen buď Fénix a jejich cyklosvětla. Perfektní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 Včera jsem si vyjel na Lysou, taky s Fénixem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 Tady se furt michaji jablka s hruskami. Kdyz to nekdo bez motoru nedava protoze je starej nebo nemocnej tak OK, je urcite lepsi ekolo nez sedet doma. Taky tak dopadnu. Kdo by to ale zvladnul i bez motoru, je jen linej a nevokeca to, protoze cyklistika je sport a ne modni trend. Dneska na jednoho potrebnyho potkam pet pupkatejch machru co jsou jen liny slapat a zapotit se a rikaj tomu jit s dobou. Ono by dneska neskodilo skoro vsem muset se obcas trochu kousnout a potrenovat vuli, vydrz a odhodlani. Nejen na kole.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 cyklistika je sport a ne modni trend. Je to modní trend. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 Hele, jasně. Jak pro koho. Mě přijde nesmyslný jít jezdit protože je to společensky nutné a musím se držet trendů, ale někdo to může mít jinak. Problém je že si ti "módní trendaři" sami před sebou většinou nepřiznají že je to móda a lennost a hrají si před okolím na ukrutný sportovce......... :-)) I když každý kdo si koupil ebike sám dobře ví proč to vlastně udělal a jestli to bylo nutné.... Až vymyslí malej motorek do plavek, bude každý víkend chodit na bazény plavat spousta machrů rychlostí žraloka aby udělali dojem. Protože dost lidí baví sportovat, jen když jsou u toho vidět, ale zároveň se u toho nezpotí. To je potom každej Phelps nebo Froome. Což mě upřímě trochu sere, v obecné rovině, proto jsem tu psal. Ale zase ne tak, aby mě z toho praskla cévka. Takže jdu na bazén a nechávám další diskusi koňovi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 Bez módních trendů, bez SPD, bez GPS, bez baterek, motorů stoupajíc výš, pokusit se dotknout samotných nebes, uspokojit neklidnou duši...dívajíc se vstříc mému velkému cíly, čímž jest orošené studené pivo" Já vím, hrabe mě, ale jsem na kole po dlouhém měsíci, tak snad pochopíte :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 pokud byste chtěli sportovní brýle, tak doporučuji i tento obchod http://die-sportbrillen-shop.de/ teď jsem tam objednával čiré sklo na moje Zonyky a vše v pohodě. A mají rozhodně lepší ceny než u nás v ČR.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 Noo to ti teda pěkně děkuju :-) to zas bude díra v peněžence... normálně nosím jediné multifokální fotochromatické brýle celý den včetně času stráveného na kole. Ale k helmě Rudy Project by se jistěěěě hodily dioptrické taky od Rudy ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 Noo to ti teda pěkně děkuju :-) to zas bude díra v peněžence... normálně nosím jediné multifokální fotochromatické brýle celý den včetně času stráveného na kole. Ale k helmě Rudy Project by se jistěěěě hodily dioptrické taky od Rudy ...no je třeba trochu utrácet platil jsem kartou a vše ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 Lysa ala Moty Dneska poprve. Potvora, cekal jsem ji teda lehci. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 Gratuluju a závidím počasí. U nás je hnus fialovej sychravej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 Moc pěkný!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 Lysá hora super :-) tam jezdím často . Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 (upraveno) Lysa ala Moty Dneska poprve. Potvora, cekal jsem ji teda lehci. Sent from my iPhone using TapatalkPlně rozumím, ta radost, že´s to dal Ti to kolo skoro vyhodí nad hlavu:-))) paráda Upraveno 11. listopadu 2018 uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky