moe-joe Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 Ahoj. Znáte tady někdo zapletená carbon kola GEST?http://www.gestcycling.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelli Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 Poridil jsem na zimu trenazer, jedu na Zwift app, a trochu se bojim ze uz ven nikdy nevyjedu ))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Poridil jsem na zimu trenazer, jedu na Zwift app, a trochu se bojim ze uz ven nikdy nevyjedu ))) Taky mám trenažer, ale že by mi to nahradilo jízdu venku, to teda říct nemůžu. Na zimu je to pro mě každopádně jediná možnost.Jakej máš? Já jezdím přes Rouvy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 To muselo ku.va bolethttps://www.sport.cz/ostatni/cyklistika/clanek/1066234-horor-rozjety-cyklista-v-arizone-drsne-narazil-na-necekanou-prekazku.html#hp-sez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 To teda, dostat takhle předním kolem do žeber... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Slusna jeba, jauuu. Ale ten jelen byl krasnej, takovej sedivej;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 aspoň už to máš trochu špinavý To je samolepka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Jak mám ten absťák, tak vymýšlím číčoviny a objednal jsem toto, aby se milášek měl dobřehttp://www.dragonworks.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHINAMAN Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Ahojte ak by mal niekto záujem potom predávam bicykel na bikepacking HUNT viď odkaz na môj inzerát.https://www.mtbiker.sk/bazar/bicykle-pevne-a-hardtail/356042/hunt-29-l-bikepacking.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Jak mám ten absťák, tak vymýšlím číčoviny a objednal jsem toto, aby se milášek měl dobřehttp://www.dragonworks.czJe to super udělátko. Mám ho už nějakej pátek a jsem naprosto spojojenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hator Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 (upraveno) Ja letos taky na zimu poridil, mam Kinetic Rock and Roll. A libi se mi jejich poskladane workouty. Mam pocit ze bez watmetru me to venku ani nebude bavit. Jinak jezdim taky na Zwift. Doufam ze se milim Upraveno 30. ledna 2019 uživatelem hator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Je to super udělátko. Mám ho už nějakej pátek a jsem naprosto spojojenej. K čemu to je ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 K čemu to je ?Servisní stojan. Jen nasuneš do osy a kolo stojí. Používám hlavně když kolo myju. Nemusím ho opírat a je přístupný ze všech stran. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 To mytí kola bych řekl bude primární použití,jiné využití tam moc nevidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 Tím že je zadní kolo ve vzduchu, tak uděláš i docela dost servisních úkonů. Jen se musíš ohýbat. Takže občas používám i klasickej servisní stojan z Lidlu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 Jo, na to mytí bych si taky něco takovýho mohl pořídit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 Tím že je zadní kolo ve vzduchu, tak uděláš i docela dost servisních úkonů. Jen se musíš ohýbat. Takže občas používám i klasickej servisní stojan z Lidlu.pochopil jsem že se s tím dá dělat servis,ale díky tomu jak je to nízko je to hodně nepohodlné,lepší to zavěsit na stojan a mít kolo nahoře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 dnes bylo krásně...ven za světla a domů za tmy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 To mytí kola bych řekl bude primární použití,jiné využití tam moc nevidím.Duke to napsal správně že dělá čičoviny, nepotřebuješ to ale stejně si to koupíš, mám to úplně stejně poslední dobou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 Dnes sem si to taky plánoval :0/ Jen že, mě od rána? klátí ?rýmička na tolik, že jsem nebyl schopen ani vyíst z postele ... Tak že, jen mohu velice závidět ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky