roura74 Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2019 Zima jak v perdeli, a tak to je správně :-) Je třeba připravit mysl, nohy a hlavně zhubnout aspoň pět kilo :-)Fajn stojánek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2019 Fajn stojánek. Z Kovomatu ve slevě :-) Sram mě nepřestává udivovat jak maká pod náporem nečistot, na druhou stranu teleskopická sedlovka X-Fusion dolů ano, nahoru silou, asi zamrzla. Už jsem s ní ale zažil mnohem větší hardcore něž dnes a vždy bez problémů. Stává se vám to? Jinak v lese jde o život... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2019 Jaké používáte chytré hodinky na kolo na měření a zmapování ujeté vzdálenosti a trasy, která se pak dá sdílet nebo prohlédnout na PC? Plus lze sledovat aktuální data (něco jako náhrada za tachometr). V těchto hodinkách se nevyznám a nevím, co to všechno umí, vím, že každém dneska řeší že má garminy nebo suunta, ale v jednotlivých modelech se nevyznám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2019 Jaké používáte chytré hodinky na kolo na měření a zmapování ujeté vzdálenosti a trasy, která se pak dá sdílet nebo prohlédnout na PC? Plus lze sledovat aktuální data (něco jako náhrada za tachometr). V těchto hodinkách se nevyznám a nevím, co to všechno umí, vím, že každém dneska řeší že má garminy nebo suunta, ale v jednotlivých modelech se nevyznám.Garmin ... na kolo ale ne hodinky. nýbrž klasiku na řidítka. 520, 820 nebo 1030 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2019 Garmin ... na kolo ale ne hodinky. nýbrž klasiku na řidítka. 520, 820 nebo 1030 Cau, ja si poridil Samsungy S3 Gear. Puvodne k mobilu, ale zvladaj Endomondo i Stravu a pochopitelne Health od Samsungu. Jsem jedte ve Statech tak jsem v praxi netestoval ale myslim ze nebude problem... Mira Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2019 Garmin ... na kolo ale ne hodinky. nýbrž klasiku na řidítka. 520, 820 nebo 1030 Ono, já bych to rad použil, když už to budu mít, na více sportů. Vím, je to kompromis, ale myslím, ze ke garminum se dá dokoupit i nějaký snímač na kolo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2019 (upraveno) Hele, kompromis to určitě je. Já šel cestou fenix 5+ i s vědomím jistých ústupků.Vybíral jsem mezi navigaci a hodinkama a hádej co vyhrálo .Jen tachometr jsem nechtěl, takže do výsledného boje postoupily navigace Edge 1000 a Oregon 620 (spíš jsem se klonil k tomu oregonu) a silný soupeř v podobě Fénixu. Jak to asi mohlo dopadnout, že?Měří čas, zaznamenávají trasu GPS, navigace s nima jde taky (je to malý ale stačí), měří tep (jen na ruce= horší přesnost) JSOU TO HODINKY.Nevýhody : na ruce na kole občas vadí (jde držák na řídítka, ale přicházíš o snímání tepu), malý displej na navigaci.Edit: pro zpřesnění funkcí můžeš dokoupit hrudní pás, nebo senzory na rychlost (GPS není občas úplně přesná v hodnotách rychlosti a ujeté vzdálenosti) , kadenci šlapání... Upraveno 25. února 2019 uživatelem nettopejr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2019 Mám oboje Fenixy na ruce jako primární zařízení (tep a přijímá data ze senzoru rychlosi), na řídítkach edge na mapu a zobrazení radaru. Není to nejlevnější kombinace a než to člověk pozapíná, tak to chvíli trvá, ale nelituju. BTW Nemusíš kupovat rovnou fenixy, jsou i levnější varanty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2019 Mám oboje Fenixy na ruce jako primární zařízení (tep a přijímá data ze senzoru rychlosi), na řídítkach edge na mapu a zobrazení radaru. Není to nejlevnější kombinace a než to člověk pozapíná, tak to chvíli trvá, ale nelituju. BTW Nemusíš kupovat rovnou fenixy, jsou i levnější varanty.Mám to stejně, Fenixy na ruce a 520 na řidítkách. A na chození po horách a geocaching s děckama mám ještě gpsmap 66s. Každý zařízení má svoje a univerzální řešení není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
464 Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Wahoo ELEMNT Bolt na predstavci + Wahoo Tickr X na hrudniku + Stages Power L Zvazoval jsem i garmin, ale jsou pomaly, to wahoo slape skvele a ma velkou vydrz baterie. Vyhoda garmina by byla ta, ze bych mohl nosit garmin hodinky, ale na druhou stranu v kombinaci s iphonem jsou ty apple watch nejlepsi. Jinak pro tracking aktivit trackovane v:fitness, mma, beh >> pomoci apple watch, hrudniho pasu a integrovane aplikace "apple workout", ktera funguje nejlepe, pomoci "HealthFit" to synchronizuju do stravy, trainingpeaks a gpx.cyklisticka >> pomoci wahoo elemnt bolt a aplikace ELEMNT, ktera synchronizuje do Strava, TrainingPeaks a GPX vsechno konci uploadovane v:strava, trainingpeaks, .gpx na dropboxu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
464 Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 A jako bonus samozrejme v apple health a apple activity >>> zaviram krouzky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hator Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Nedavno jsem Bolta objednaval z Alzy. Byla na nej lehka sleva. Tesim se az ho zkusim. Nacteno je toho dost ted jen vyzkoušet v praxi . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Potřebuju koupit nový MTB tretry. Prolezl jsem různý testy a pomalu se chystám vyrazit po obchodech něco odzkoušet a koupit. 6 let jezdím Shimano, momentálně XC70, ale přemýšlim o změně. Zatím mám tyhle kandidáty přičemž vede Spešl a Scott: Specialized Expert XCSIDI SD15Sidi dragon 4 carbonShimano xc7Scott mtb vertex boa Ještě jsem koukal na dvoje od Giro, ale vadí mi tam tkaničky, hlavně kvůli čištění a nemožnosti dotáhnout za jízdy. Preferuju tvrdou podrážku, moc toho nenachodím, a hlavně pevnější špici na ochranu proti šutrům.Nemáte někdo nějaký doplňující postřehy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Potřebuju koupit nový MTB tretry. Prolezl jsem různý testy a pomalu se chystám vyrazit po obchodech něco odzkoušet a koupit. 6 let jezdím Shimano, momentálně XC70, ale přemýšlim o změně. Zatím mám tyhle kandidáty přičemž vede Spešl a Scott:Specialized Expert XCSIDI SD15Sidi dragon 4 carbonShimano xc7Scott mtb vertex boaJeště jsem koukal na dvoje od Giro, ale vadí mi tam tkaničky, hlavně kvůli čištění a nemožnosti dotáhnout za jízdy. Preferuju tvrdou podrážku, moc toho nenachodím, a hlavně pevnější špici na ochranu proti šutrům.Nemáte někdo nějaký doplňující postřehy?Hodně záleží, které kopyto ti sedne lépe a to rozhodne, nicméně hodně lidí si chválí Sidi modely. Já jezdím 7 let Specialized comp a kopyto sedne jak ulité (nízký nárt, užší nožička ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Hodně záleží, které kopyto ti sedne lépe a to rozhodne, nicméně hodně lidí si chválí Sidi modely. Já jezdím 7 let Specialized comp a kopyto sedne jak ulité (nízký nárt, užší nožička )Já mám právě vysoký nárt. Je jasný, že budu pečlivě zkoušet, ale i tak je to loterie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Ja po ruznejch peripetiich zakotvil dle doporuceni zdejsich borcu u Lake a sem teda max spokojenej, dnes sem dokoupil vlozky od sidasu s pevnou patou a gelem, a mlaskam si.Jinak z toho co pises, sem vyzkousel scotty a spesly a oboji dobry. Ale ty Lake to fakt trumfujou.https://lakecycling.com/products/mx-228?variant=9999735045 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2019 Potřebuju koupit nový MTB tretry. Prolezl jsem různý testy a pomalu se chystám vyrazit po obchodech něco odzkoušet a koupit. 6 let jezdím Shimano, momentálně XC70, ale přemýšlim o změně. Zatím mám tyhle kandidáty přičemž vede Spešl a Scott:Specialized Expert XCSIDI SD15Sidi dragon 4 carbonShimano xc7Scott mtb vertex boaJeště jsem koukal na dvoje od Giro, ale vadí mi tam tkaničky, hlavně kvůli čištění a nemožnosti dotáhnout za jízdy. Preferuju tvrdou podrážku, moc toho nenachodím, a hlavně pevnější špici na ochranu proti šutrům.Nemáte někdo nějaký doplňující postřehy?Sidi carbonové,na jízdu super, na chození trošku už méně ,ale to se té netýká jak píšeš . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 Zdar hoši, mam na Vas prosbu, resp. na Vaše protejšky;-)Chci zene poridit elektro bike, aby mohla vozit prcka na sedacce a nemuseli by sme se upinat jen na asfaltky po rovine. Jde me o to, ze na muj karbon ta sedacka pro malyho dat nejde, ani nevim teda jestli se da nainstalovat na ebike, ale snad jo?;-) v ebiku nemam zadny zkusenosti, tak zafam o nakou radu od vas co s tim mate zkusenosti nebo ste neco podobnyho resili... jestli to ma vubec cenu, nevim, jen bych zkratka nechtel omezovat ani jednoho z nas a aby zena nemela stres, ze to neujede a ja mohl v klidu dal jezdit to svy. ;-) win win pro oba..;-) je to blbej napad?Dekuju vam mnohokrate za pripadny reakce, postrehy, rady a doporuceni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 Zdar hoši, mam na Vas prosbu, resp. na Vaše protejšky;-)Chci zene poridit elektro bike, aby mohla vozit prcka na sedacce a nemuseli by sme se upinat jen na asfaltky po rovine. Jde me o to, ze na muj karbon ta sedacka pro malyho dat nejde, ani nevim teda jestli se da nainstalovat na ebike, ale snad jo?;-) v ebiku nemam zadny zkusenosti, tak zafam o nakou radu od vas co s tim mate zkusenosti nebo ste neco podobnyho resili... jestli to ma vubec cenu, nevim, jen bych zkratka nechtel omezovat ani jednoho z nas a aby zena nemela stres, ze to neujede a ja mohl v klidu dal jezdit to svy. ;-) win win pro oba..;-) je to blbej napad?Dekuju vam mnohokrate za pripadny reakce, postrehy, rady a doporuceni.Tohle jsem udělal před třema lety a byla to nejlepší investice, které ani na minutu nelituju. Jen je třeba dobře plánovat trasy, hlavně v kopcích, ať nezůstane bez šťávy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 Ja si to taky myslim;-) takze sedacka na ebike jde? A nejni to pak mic nahul na gumy, kolo celkem tezky a jeste 13 kilo mladej a sedacka... na cem jezdi tva zena? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky