Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Mel jsem nejakej no-name, ale ram byl na to moc tlusty a kolo mi z nej jednou slitlo. Nastesti se nikomu nic nestalo a u kola se pouze menilo predni kolo. Od te doby davam kole radeji dovnitr, mam kombik. Ne ze bych to parkrat na strese nevezl, ale pak omotavam uchyceni ramu i kole jeste radsi gumicukama, holt to bude asi fobie na cely zivot... :-)

Btw, je mozny, ze do nosicu budu muset zase jit, bo nevim jak je moc s ohledem na kotouce vhodny valet kolo nabok v kufru, hlavne kdyz lezi 2 kola na sobe....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja mam akorat jednorazovou zkusenost s Thule, bo 3 kola sem do auta nenarval. A absolutne bez problemu. Montaz i uchyceni jednoduche a otazkou okamziku.

Tome, musis si plivnout pod nohy, at jsi krapet vyssi a nekupovat si tak tezke kola;)

8bcaee151ac4781b1be03837c62d9161.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Ja mam akorat jednorazovou zkusenost s Thule, bo 3 kola sem do auta nenarval. A absolutne bez problemu. Montaz i uchyceni jednoduche a otazkou okamziku.

Tome, musis si plivnout pod nohy, at jsi krapet vyssi a nekupovat si tak tezke kola;)

8bcaee151ac4781b1be03837c62d9161.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

S mými 175 cm a výškou střechy u Kodiaqu asi jeden flusanec nepomůže :D 

Odkaz ke komentáři

Dokázal by někdo poradit? Na tlumiči DT Swiss M212 mně praskla pružinka (viz foto). Tzn, že tlumič se při uvolnění remote lockoutu z řidítek neodemkl, protože prasklá pružina nedokázala otočit hřídelkou co ovládá zavírání. Hřídelku jsem vyjmul, pružinku si udělal novou, ale mezitím se vysunul ten ovládací čep kterým hřídelka zavírá či otevírá tlumič vysunul do prostoru hřídelky (to mě tedy taky mohlo napadnout) a tu tam ted tudíž nedokáži strčit zpět. Nemá někdo nějaký tip jak na to? Pomůže když rozdělám vzduchovou část tlumiče, asi ne že, když zamyká ta olejová?

post-970-0-65187100-1553816116_thumb.png

Odkaz ke komentáři

Pravda, pokoníš to, koupíš novej a můžeš HNED vesele jezdit dál ;)

No to samozřejmě nechci, jen se mně nechce věřit, že když praskne pitomá pružinka ovládání lockoutu, že se kvůli tomu musí rozdělávat celý tlumič. A třeba se na fóru pohybuje nějaký servisák DT SWiss a poradí. Jinak už mám téměř zabaleno a dnes to pošlu do Boticca.

Odkaz ke komentáři

Už jsem na něj i koukal a měl bych to kousek, ale nesedí rozměr a já mám twin lock a vidlice jen O.L., tedy dvoupolohovou, to by nechodilo :-(

Odkaz ke komentáři

Bajkeři, máte někdo, prosím, nějaký sportovní a zároveň elegantní batoh s prostorem na 15,6" notebook a dalo se s ním rozumně jet na horském kole do práce a nazpátek? (žádný terén - šotolina + zpevněný povrch cyklostezky)

Díky. Libor

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...