odjinud Odesláno 15. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2019 Tak jsem nandal košík a došlo na nejhorší :-) - kde koupit bidon (lahev)? Přesně řečeno oranžový, min. 0,7l a s krytkou přes tu část, co se dává do pusy... Ten modrý tam fakt nesedne... :-) BTW, RB mě docela nasr. že na košík nemají šrouby na imbus, ale "tisícihran". Hledal jsem ho doma 10 minut a nemít ho, tak s tím snad musím do servisu. Idioti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 15. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2019 Kup černou a nedělej si vrasky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 15. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2019 Tak to je řešení B. Problém u černý je, že není vidět, jak je uvnitř špinavá ev. plesnivá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 15. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2019 Tak to je řešení B. Problém u černý je, že není vidět, jak je uvnitř špinavá ev. plesnivá.To bych považoval za výhodu. Jo a ty šrouby jsou Torx. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 Kolega si kupoval tohle nářadí https://www.kupkolo.cz/naradi-sigma-medium-17-funkci_z103734/ A oranžová láhev https://www.vseprokolo.cz/zdrava-lahev-uax-enjoy-700ml-256451 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 Tak jsem nandal košík a došlo na nejhorší :-) - kde koupit bidon (lahev)? Přesně řečeno oranžový, min. 0,7l a s krytkou přes tu část, co se dává do pusy... bike4.jpg Ten modrý tam fakt nesedne... :-) BTW, RB mě docela nasr. že na košík nemají šrouby na imbus, ale "tisícihran". bike3.jpg Hledal jsem ho doma 10 minut a nemít ho, tak s tím snad musím do servisu. Idioti... Dnes už má torx doma každej. Vždyť na autě už snad ani jiný šrouby nemáš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
464 Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 (upraveno) Oranzovej bidon bych nedaval.Koupil bych pruhlednej camelbak podium. Nejlepsi bidon jakej jsem kdy mel, idealne za 150 s logem harfasport ktere sundam redidlem za 10 sekund. Jinak to vypada jako letnany, tam je v lesoparku Singletrail letnany, neni spatnej na potrenovani prujezdu. Upraveno 16. dubna 2019 uživatelem 464 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 Tak Harfa Camelbak je uz za 250 Kc, coz uz muzu mit bez toho jejich napisu tady:https://www.intersport.cz/camelbak-podium-720-ml-1940227Nicmene cernou asi fakt ne, spis oranz Zdravou lahev (diky za tip) nebo tuhle Camelbak kourovou pruhlednou. Nebo nejaka kombinace. Jinak jo, jsou to Letnany, u metra. Bydlim pobliz. Ale na tech trailech tam jsem vlastne jeste ani nebyl, to budu muset vyzkouset, diky za pripomenuti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 Ser na bidon, tech za sezonu potratis... Dnes krasny pocasi, skoda nevyjet... Mira Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 Já bidon snad nikdy neztratil na kole. Několikrát jsem ho teda někde nechal, ale i to by za ty rokly byly tak 3ks. Spíše nevidím žádný rozdíl v těch lahvích. VOzím nutrend,enervit-prostě to co jsem dostal k objednávkám doplňků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 Já bidon snad nikdy neztratil na kole. Několikrát jsem ho teda někde nechal, ale i to by za ty rokly byly tak 3ks. Spíše nevidím žádný rozdíl v těch lahvích. VOzím nutrend,enervit-prostě to co jsem dostal k objednávkám doplňků.Přesně, spotrebni věc... Zkoušel jsem na zimu i thermo, ale nic moc. Mira Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 (upraveno) Tak Harfa Camelbak je uz za 250 Kc, coz uz muzu mit bez toho jejich napisu tady:https://www.intersport.cz/camelbak-podium-720-ml-1940227Nicmene cernou asi fakt ne, spis oranz Zdravou lahev (diky za tip) nebo tuhle Camelbak kourovou pruhlednou. Nebo nejaka kombinace. Jinak jo, jsou to Letnany, u metra. Bydlim pobliz. Ale na tech trailech tam jsem vlastne jeste ani nebyl, to budu muset vyzkouset, diky za pripomenuti.Ty ten bidon budeš používat více jak sezónu?Team Sky veze na TdF 3000ks bidonů (jen příklad pro nakopnutí na nákup bidonu na sezónu a pak do koše) Upraveno 16. dubna 2019 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 Dneska paráda. Jen místama ještě pořád bílý zpomalovače. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 Bidon - Zdravou láhev mám přes pět let a ještě asi chvíli vydrží. Flaška fuguje, víčko, špunt a těsnění jsem si kupoval nový. Prostě mně vyhovuje a nevidím důvod kupovat novej. Jezdím na čistou vodu a nepozoruju že by to nějak zasmrádalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 Tak jedina pointa, ze mas (snad) min zdravi skodlivej shit. To je asi cely. Ad ta TdF - se divim, ze jeste ekologove neprotestuji:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 ty woe, já už sem z toho tvýho řešení všeho faakt unavenej, kolik už si letos najel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 Hele, to ze melu kraviny o bidonu neznamena, ze cekam az ho budu mit, jinak nevyjedu :-) Bidon mam, jen je modrej, tak chci dalsi, jinak barevnej.Kdyz jsem tu resil novy kolo, tak jsem taky jezdil, na starym. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 Dneska jsem byl prubnout ty single traily v Praze-Letnanech. Urcite kvituju tu myslenku a snahu, ale proc to cele vysypali jemnym sterkem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 17. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2019 Tak lahev je vyresena:https://www.greenstore.cz/zdrava-lahev-bike-2k19-oranzova-0-7l-r-b-medilek-spuntik-zdarma Ovsem vyvstal dalsi zasadni problem, a sice jaky kryt pod retez na ram.... no, nemam to se sebou lehky... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 17. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2019 Máš čtyři možnosti:- "značkovej" neoprenovej návlek z nějakýho shopu (https://www.kupkolo.cz/prislusenstvi_k103/ochranne-samolepky-a-neopreny_k108/)- samolepku- noname návlek z číny - občas jde vybrat i barva! (https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=Bicycle+Bike+Frame+Chain+Stay+Protector&_sacat=0)- omotat to starou duší a přidělat stahovacíma páskama Další v pořadí řešení očekávám brašnu pod sedlo/do rámu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky