Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Tak jsem nandal košík a došlo na nejhorší :-) - kde koupit bidon (lahev)? Přesně řečeno oranžový, min. 0,7l a s krytkou přes tu část, co se dává do pusy... 

post-22024-0-14183800-1555359591_thumb.jpg

Ten modrý tam fakt nesedne... :-)

BTW, RB mě docela nasr. že na košík nemají šrouby na imbus, ale "tisícihran". 

post-22024-0-24587700-1555359669_thumb.jpg

Hledal jsem ho doma 10 minut a nemít ho, tak s tím snad musím do servisu. Idioti...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem nandal košík a došlo na nejhorší :-) - kde koupit bidon (lahev)? Přesně řečeno oranžový, min. 0,7l a s krytkou přes tu část, co se dává do pusy... 

attachicon.gifbike4.jpg

Ten modrý tam fakt nesedne... :-)

BTW, RB mě docela nasr. že na košík nemají šrouby na imbus, ale "tisícihran". 

attachicon.gifbike3.jpg

Hledal jsem ho doma 10 minut a nemít ho, tak s tím snad musím do servisu. Idioti...

Dnes už má torx doma každej. Vždyť na autě už snad ani jiný šrouby nemáš...

Odkaz ke komentáři

Oranzovej bidon bych nedaval.

Koupil bych pruhlednej camelbak podium. Nejlepsi bidon jakej jsem kdy mel, idealne za 150 s logem harfasport ktere sundam redidlem za 10 sekund.

Jinak to vypada jako letnany, tam je v lesoparku Singletrail letnany, neni spatnej na potrenovani prujezdu.

Upraveno uživatelem 464
Odkaz ke komentáři

Tak Harfa Camelbak je uz za 250 Kc, coz uz muzu mit bez toho jejich napisu tady:

https://www.intersport.cz/camelbak-podium-720-ml-1940227

Nicmene cernou asi fakt ne, spis oranz Zdravou lahev (diky za tip) nebo tuhle Camelbak kourovou pruhlednou. Nebo nejaka kombinace.

Jinak jo, jsou to Letnany, u metra. Bydlim pobliz. Ale na tech trailech tam jsem vlastne jeste ani nebyl, to budu muset vyzkouset, diky za pripomenuti.

Odkaz ke komentáři

Já bidon snad nikdy neztratil na kole. Několikrát jsem ho teda někde nechal, ale i to by za ty rokly byly tak 3ks. Spíše nevidím žádný rozdíl v těch lahvích. VOzím nutrend,enervit-prostě to co jsem dostal k objednávkám doplňků. 

Odkaz ke komentáři

Já bidon snad nikdy neztratil na kole. Několikrát jsem ho teda někde nechal, ale i to by za ty rokly byly tak 3ks. Spíše nevidím žádný rozdíl v těch lahvích. VOzím nutrend,enervit-prostě to co jsem dostal k objednávkám doplňků.

Přesně, spotrebni věc... Zkoušel jsem na zimu i thermo, ale nic moc.

Mira Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Tak Harfa Camelbak je uz za 250 Kc, coz uz muzu mit bez toho jejich napisu tady:

https://www.intersport.cz/camelbak-podium-720-ml-1940227

Nicmene cernou asi fakt ne, spis oranz Zdravou lahev (diky za tip) nebo tuhle Camelbak kourovou pruhlednou. Nebo nejaka kombinace.

Jinak jo, jsou to Letnany, u metra. Bydlim pobliz. Ale na tech trailech tam jsem vlastne jeste ani nebyl, to budu muset vyzkouset, diky za pripomenuti.

Ty ten bidon budeš používat více jak sezónu?

Team Sky veze na TdF 3000ks bidonů (jen příklad pro nakopnutí na nákup bidonu na sezónu a pak do koše)

Upraveno uživatelem moco
Odkaz ke komentáři

Bidon - Zdravou láhev mám přes pět let a ještě asi chvíli vydrží. Flaška fuguje, víčko, špunt a těsnění jsem si kupoval nový. Prostě mně vyhovuje a nevidím důvod kupovat novej. Jezdím na čistou vodu a nepozoruju že by to nějak zasmrádalo.

Odkaz ke komentáři

:D

Máš čtyři možnosti:

- "značkovej" neoprenovej návlek z nějakýho shopu (https://www.kupkolo.cz/prislusenstvi_k103/ochranne-samolepky-a-neopreny_k108/)

- samolepku

- noname návlek z číny - občas jde vybrat i barva! ;) (https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=Bicycle+Bike+Frame+Chain+Stay+Protector&_sacat=0)

- omotat to starou duší a přidělat stahovacíma páskama :)

Další v pořadí řešení očekávám brašnu pod sedlo/do rámu ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...